Jump to content
andy009

Curentul «emo»,responsabil de sinuciderea unei fete de 13 ani din Marea Britanie

Recommended Posts

Posted

Sinuciderea tinerei Andrada Mocanescu, in v?rsta de 12 ani, a fost influentata, sustin multe voci, de apartenenta ei la asa-numitul curent “emo”.

Acuzatii asemanatoare au fost lansate, acum o saptamana, in Marea Britanie, in cazul sinuciderii altei adolescente, Hannah Bond, in varsta de 13 ani. Legistul care a dat verdictul de sinucidere a opinat ca muzica ascultata de adeptii acestui curent ar fi putut avea o influenta in decizia tinerei englezoaice. Acesta a spus ca Hannah Bond ar fi discutat cu prietenii sai despre “eleganta” sinuciderii si ca era un fan infocat al trupei My Chemical Romance. “Mi se par foarte suparatoare sublinierile din muzica emo privind moartea si asocierea acesteia cu eleganta”, a spus legistul.Tatal adolescentei, Ray Bond, a declarat ca, inainte de sinucidere, Hannah avusese un episod de auto-mutilare, despre care a spus ca este o ceremonie initiatica “emo”. Mama adolescentei credea ca “emo” este doar o moda vestimentara si a fost socata sa vada, pe site-urile “emo” pe care le vizita fiica ei, imagini cu ursuleti roz spanzurati.Aceste acuzatii au starnit puternice reactii din partea comunitatii emo. Pe site-urile emo au aparut numeroase postari in care adeptii curentului neaga ca ar exista vreo legatura intre muzica pe care o asculta (un punk-rock soft, cu accente depresive si cu versuri melancolice, care vorbesc adeseori de lipsa de speranta si despre moarte) si sinuciderea tinerei englezoaice

Guest Kamikaze
Posted

tare mult as vrea sa vad cum comenteaza rtk si cazul asta. NIMENI nu poate nega faptul ca emo e o influenta rea si NIMENI nu poate spune ca adevaratii adepti ai curentului emo nu au tendinte sinucigase. ati vazut ca s-a spus de mama sa, cum ca ar fi crezut ca e doar o moda vestimentara, asemenea unor useri de pe acest forum. daca la unii o fi doar o moda vestimentara, atunci, parerea mea, nu pot fi declarati emo, ci niste wannabes, care oricum posteaza numai baliverne, parca incercand sa ne arate cat de adevarati sunt.

Posted

Cu modul vestimentar nu am nimic, este ceva mai discret. Dar nu ii consider pe cei ce folosesc acest mod vestimentar ca wannabes pentru ca poate sa placa oricui.

Despre cei ce PRACTICA acest 'cult' nu pot zice decat ca sunt ori niste copii, ori niste oameni nedezvoltati dpdv mental. Acum se formeaza o concentratie anti-emo si sunt partial de acord pentru ca este o influienta negativa.

Dar oamenii inculti din nou exagereaza, ca si in cazul rockerilor. De exemplu daca iti plac culorile mov si negru gata esti emo. Mie personal imi plac ambele si va asigur ca nu sunt.

Totusi daca ma intrebati pe mine... Totul a inceput de la formatia germana de pop-rock/emo tokyo hotel. Cea mai falsa formatie pe care am vazut-o. Tinerii erau atrasi de ea, acum aceiasi tineri sunt subiectul curentului emo.

Guest Kamikaze
Posted

Cu modul vestimentar nu am nimic, este ceva mai discret. Dar nu ii consider pe cei ce folosesc acest mod vestimentar ca wannabes pentru ca poate sa placa oricui.

Despre cei ce PRACTICA acest 'cult' nu pot zice decat ca sunt ori niste copii, ori niste oameni nedezvoltati dpdv mental. Acum se formeaza o concentratie anti-emo si sunt partial de acord pentru ca este o influienta negativa.

Dar oamenii inculti din nou exagereaza, ca si in cazul rockerilor. De exemplu daca iti plac culorile mov si negru gata esti emo. Mie personal imi plac ambele si va asigur ca nu sunt.

Totusi daca ma intrebati pe mine... Totul a inceput de la formatia germana de pop-rock/emo tokyo hotel. Cea mai falsa formatie pe care am vazut-o. Tinerii erau atrasi de ea, acum aceiasi tineri sunt subiectul curentului emo.

vestimentatia lor nu se refera strict la culori. da, in general negru si mov poarta (din cate stiu eu), dar depinde si ce gen de haine. si mie imi place negru.

Posted

Tot felul de chestii ajung in Romania, mai intai emo, probabil ca o sa vedem si asa ceva in curand (lol cica la sfarsit ori e violat ori mancat de viu :rofl1:)

Parkour exista si la noi, si e ok.Ce face ala in vid nu e parkour :)

Posted

ok sa zicem asa eu sunt crestin si ma sinucid atunci musulmani ce zic ooo da crestini sunt de vina ca sa sinucis steff..asta doar teoretic...nu sunt emo dar nu e vina lor de ce se intampla cu copii care se cred emo sau chiar sunt...

Guest Blaidy
Posted

In the last 5 years, more than 150,000 Americans have lost their lives to suicide, 90 percent of them with serious mental illness. - Patrick J. Kennedy

13 ani ? ROFL

Guest Kamikaze
Posted

ok sa zicem asa eu sunt crestin si ma sinucid atunci musulmani ce zic ooo da crestini sunt de vina ca sa sinucis steff..asta doar teoretic...nu sunt emo dar nu e vina lor de ce se intampla cu copii care se cred emo sau chiar sunt...

un exemplu asa tampit nu credeam ca o sa vad in viata mea. daca stau mai bine sa ma gandesc, nu doar exemplu e tampit, ci tot post-ul. e vina curentului emo in mare parte. de ce? fiindca pe forum-urile lor si in muzica lor in general gasesti mesaje care spun ca e bine sa iti tai venele, sa te arunci de la etaj si alte chestii sinucigase. asta face emo din tine...nu mai dati reply-uri idioate cum ca nu ar fi asa.

Posted

un exemplu asa tampit nu credeam ca o sa vad in viata mea. daca stau mai bine sa ma gandesc, nu doar exemplu e tampit, ci tot post-ul. e vina curentului emo in mare parte. de ce? fiindca pe forum-urile lor si in muzica lor in general gasesti mesaje care spun ca e bine sa iti tai venele, arunci de la etaj si alte chestii sinucigase. asta face emo din tine...nu mai dati reply-uri idioate cum ca nu ar fi asa.

ai dreptate arunca-ti o privire la filmu asta

Posted

ai dreptate arunca-ti o privire la filmu asta

bah tu nu vezi ca clipu e facut la misto

Ala zice ca-si taie venele...isi da cu palma in C***ie

Daca eu fac fac un film "How to be a andy" si ma apuc sa-mi infig un bat in fund,si incep sa plang ca o fetita...and alte chestii stupide..

Atunci ar fi adevarat ce zic eu ...?

Guest Kamikaze
Posted

un exemplu asa tampit nu credeam ca o sa vad in viata mea.

Daca eu fac fac un film "How to be a andy" si ma apuc sa-mi infig un bat in fund,si incep sa plang ca o fetita...and alte chestii stupide..

Atunci ar fi adevarat ce zic eu ...?

imi retrag cuvintele. asta le-a intrecut pe toate...

nu intelegi ca in videoclipul ala se face satira? e spus un adevar. ce-i drept, intr-un mod hazliu si prostesc...dar un adevar.

Posted

un exemplu asa tampit nu credeam ca o sa vad in viata mea. daca stau mai bine sa ma gandesc, nu doar exemplu e tampit, ci tot post-ul. e vina curentului emo in mare parte. de ce? fiindca pe forum-urile lor si in muzica lor in general gasesti mesaje care spun ca e bine sa iti tai venele, sa te arunci de la etaj si alte chestii sinucigase. asta face emo din tine...nu mai dati reply-uri idioate cum ca nu ar fi asa.

nu pe forumurile lor spun ceva de genu ca e bine sa suferi pentru vointa ta sau nus cum sa iti explic pentru sentimentelel tale...dar never mind

Guest Kamikaze
Posted

Tot felu de secte si religi sunt si cine stie ce prosti se invata acolo..

chiar ca, oare ce fel de prosti ca tine se invata acolo? :mellow:

@steff, si ti se pare corect? ai vointa, taieti venele...coreeeeeeeeeect!

Posted

sincer cred ca nu ar trebuie sa mai deschideti alte topicuri/stiri despre emo..

edit:

deja e penal
word!
E is for emotional, ruins everybody's day.
M is for miserable people!
O is for on the dark side, cus we have some fresh cookies.

that says everythink u wanna hear about ^^

Posted

Mi-am exprimat deja parerea despre "curentul" emo, asa ca ma voi rezuma la legatura pe care o vad intre acesta si sinuciderile copilasilor prosti.

In primul rand, atunci cand ai o problema si simti ca intri in depresie, e bine sa faci ceva care sa-ti ia gandul de la problema pe care o ai (atunci cand nu o poti rezolva). Si, cel mai important, sa nu asculti "muzica in care te regasesti". Dar, daca asculti un rock trist si umbli numai cu dobitoci care vorbesc despre cum si-ar taia venele, ai mari sanse sa ajungi sa te gandesti serios la optiunea de a spune "pa!" vietii.

Cand aud chestii de genul "comunitatea emo a negat orice legatura intre curent, muzica, mentalitate etc. si sinucidere", imi vine sa-i iau pe toti si sa-i calc in picioare. Pe forumurile lor domneste o atmosfera de tipul "haideti sa plangem impreuna si sa amplificam importanta fiecarui aspect neplacut al vietilor noastre", se vorbeste despre cat de bine e sa-ti gadili bratele cu o lama si despre cat de naspa e viata, iar ei incearca sa spuna ca, de fapt, toata atitudinea asta nu influenteaza in rau pe nimeni.

Cel mai enervant e ca tot mai multi pusti se dau in vant dupa "filozofia depresiei".

Posted

Cine stie ce fac astia....si ce religi mai apar

ce religii mai apar? de unde vrei sa stim? lol

estea din emo sunt niste copii care se cred depresivi si se imbraca ciudat

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...