tasedano Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 O adolescenta americana s-a sinucis in urma unei idile false de pe site-ul MySpace. O femeie de 49 de ani, s-a dat drept un tanar de 16 ani si a sedus-o pe adolescenta, informeaza CNN. Megan Meier de 13 ani, s-a spanzuart dupa ce si-a dat seama ca idila de pe internet este de fapt o pacaleala.Lori Drew a fost incriminata de catre justitia federala si risca pana la 20 de ani de inchisoare, pentru ca prin atitudinea ei a determinat stari depresive lui Megan Meier. Femeia accesa site-ul MySpace sub pseudonimul ?Josh Evans?. Ea si-a justificat gestul spunand ca a vrut de fapt sa afle ce parere avea Megan Meier care ii era vecina, despre fiica sa.Procurorii au sustinut faptul ca Drew a violat regulile comunitatii MySpace. Femeia si-a creat un cont fals pe care l-a folosit pentru a o hartui emotional pe adolescenta de 13 ani.“Orice adult care foloseste Internetul si comunitatile online pentru a hartui o alta persoana, mai ales cand aceasta este inca un copil, trebuie sa constientizeze ca actiunile sale pot avea consecinte serioase”, a declarat judecatorul american Thomas P. O'Brien.Sursa: 9AM
[_Amx_Mode_] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 saraca..s-o fi indragostit de ala pe net :blink:
Guest Kamikaze Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 am vazut si eu stirea pe aol news, numai ca putin diferita.acolo se zicea ca Lori Drew isi batea joc de ea, o facea in toate felurile, cauzandu-i o depresie care a dus la sinucidere. :-?le: Megan Meier, 13, committed suicide in October 2006 after receiving cruel messages from a 16-year-old boy on MySpace.com. That boy, "Josh Evans," never really existed. He was allegedly fabricated by the mother of another girl who lived near Megan in suburban St. Louis. That woman, Lori Drew, was indicted Wednesday on federal charges.Drew is charged with one count of conspiracy and three counts of accessing protected computers without authorization to get information to use in the ploy. She said she did not create the fake MySpace profile or contact Megan through it.Drew has met with hostility in this subdivision in Dardenne Prairie, Mo., where both her family and the Meiers live. A U.S. attorney said this is the first time the federal statute on accessing protected computers, typically used in hacking cases, has been used in a social-networking case.Megan's parents say the girl was distraught after receiving the MySpace messages, including one that said the world would be better off without her. Ashley Grills, 19, who worked for Drew, told ABC's "Good Morning America" on April 1 that she created the fake MySpace profile and wrote that particular message.Grills claimed that it was Drew who suggested talking to Megan via the Internet to find out whether Megan was gossiping about Drew's daughter.sursa: aol news ( mai era nevoie? :D )nici vorba de o idila se pare.
Guest Kamikaze Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Vedeti ca lumea se mai sinucide si daca nu e emo ^_^...am senzatia ca ma pis impotriva vantului. :mellow:sa-ti explic altfel. da, lumea se mai sinucide si daca nu e emo. dar sa luam 2 lumi paralele, tu te afli in ambele. in una esti emo, in alta nu esti emo, esti "normal". in cea in care esti emo suferi de depresie, te sinucizi. in cealalta traiesti bine mersi si mori in cauze naturale. intelegi unde bat? eu sper, dar nu cred.
vudu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 wai cum sa te indragostesti de cineva pe net ?!? si apoi cand afli defapt ca e tzeapa sa te sinucizi ! grav .....prea departe se ajunge ,ar trebui pedepsite persoanele care trag tzepe de astea pt ca uit unde se ajunge sunt unii mai slabi de inger care isi iau viata pt ce?
Guest Blaidy Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Vedeti ca lumea se mai sinucide si daca nu e emo Se vede ca habar n-ai despre conceptul emo. Nu trebuie sa te machezi ca un strut pentru a fi emo.