Jump to content
vLr

Viata unui copil emo :))

Recommended Posts

Posted

daca e sa fim seriosi cea mai mare bataie prin scoli si-o iau rapperii ... am batut la ei ca la fasole din clasa 1 pana in a 8-a , dupa din clasa a 9-a pana in a 12-a ... rockerii sunt singuratici ... de obicei si nu sufera asa ca nu are haz sa-i troznesti la fel si emo , chiar sunt simpatici ... iar manelarii sunt la putere ... aliati de baza ...

eram sigur ca vezi posta , taci ma , ca esti un copil emo :lol: ( de aici mai mult despre tine ,depravat etc. ) asa este cand esti emo , mori de ciuda , emo = copil cu depresii , tu te auto-intitulezi emo , emo care era s-o baiatu de cartier care batea rapperi , rockeri etc... ma copilu taci ca vb numai prostii ...

emo = big female , travestit

tokyo hotel = se machiaza , pai de ce , ca le place ( valabil in cazul travestitilor ) ^_^ emo = copil depresiv si gay in acelasi timp :rofl1:

Posted

' date='May 18 2008, 14:05' post='2792035']

Vrei sa stii ce muzika ascultam iti zic eu ;) cateva formati sa le zic :D

Escape The Fate , Scary Kids Scaring Kids,Chevelle,Underoath,Anathema,Bullet For My Valentine,Drowning Pool,Flyleaf,Hoobastank,In Flames,Panic! At the Disco,Three Days Grace,Blessthefall, Si multe altele..,eu ascult mai multe asi scriie mai multe dar ma duc la basket... si nu mai am cheff sa scriu :>

anathema si in flames wtf? maine poimaine aud katatonia si my dying bride... nu de alta, dar asta ma face si pe mine emo :((((

@nuclear cannibal : tu mirosi a tigan iubita...

Posted

' date='May 18 2008, 22:55' post='2793177']

Serios : ia sa dam fatza in fatza vedem care pe care ,si poate iar nu vrei sa mai calci in arena daca ma reapuc ;)

A da Extazy iti las o poza sa ma cunosti din timp cand ma vezi sa fugi :) http://img137.imageshack.us/my.php?image=myv9v679461902vl0.jpg

vai mosule , daca-ti dau un capac te invarti in cerc O.o nu mai fii tare in cioc

@inca rad :))

@@ daca tu esti ala , eu imi dau 2 palme =)) emo chel clar id de mess si web :) astept pm

Posted

' date='May 18 2008, 22:55' post='2793177']

Serios : ia sa dam fatza in fatza vedem care pe care ,si poate iar nu vrei sa mai calci in arena daca ma reapuc ;)

A da Extazy iti las o poza sa ma cunosti din timp cand ma vezi sa fugi :) http://img137.imageshack.us/my.php?image=myv9v679461902vl0.jpg

daca tu esti ala si chiar vorbeai serios esti cel mai retard ;) <really musman =)) >

ps: ia zi ma invincibilule care stai in arena si dai pk la toti ce nick ai.. sau aveai? =)) pe urma iti zic si eu si iti garantez ca nick-ul meu e mai relevant^^

ps2: eu prefer crywolf, insa nu am mai jucat pe link de aprope 2ani si nu stiu daca e deschis sau nu (cum era tarkanu` de ex mobs-> arena)

Posted

is prea misto amandoua,

desi, nu am nimic cu emo, chiar imi place muzica si stilul lor ^_^ dar e prea amuzant sa ma pot abtine =))

Guest GroundzZz
Posted

Serios : ia sa dam fatza in fatza vedem care pe care ,si poate iar nu vrei sa mai calci in arena daca ma reapuc

A da Extazy iti las o poza sa ma cunosti din timp cand ma vezi sa fugi http://img137.imageshack.us/my.php?image=m...79461902vl0.jpg

aruncate ma pe geam ca sun eu la salvare

ps:tocmai ma uit pe OTV,dute acolo si incepi sa-ti rozi lacu de pe unghi si taci =))=))

@inca rad =))

prea penal esti ma [Emo]

Posted

Sunt un EMO depravat Am o freza de c*c*t Seman cu-n extraterestru Si la plans yo sunt maestru Yo vreau sa ma sinucid Ca la minte nu?s lucid Lumea spune k sunt varza Da mereu am vrut sa fiu barza In oras yo ies machiat Sa arat k un stricat In roz ma imbrac mereu Sunt o fata, sa mor ieu Acum vreau sa va cant ceva Si va spun e prea belea ?AI LAV TU CRAY AI WANA DAY My veins I?m gonna cut Ai swer , and ai am a slut” Hai pa yo tre sa plec Am intalnire cu iubita pe net Defapt e un iubitel Sii yo ube mult la el (DUPA CATEVA MINUTE) Vai pe net n-a mai intrat Mi se pare c-a plecat Nesimtitu ma?nselat Vreau sa mor, sunt un c*c*t

Am primit asta mass pe messenger...e prea tare :))=))

Posted

daca e sa fim seriosi cea mai mare bataie prin scoli si-o iau rapperii ... am batut la ei ca la fasole din clasa 1 pana in a 8-a , dupa din clasa a 9-a pana in a 12-a ... rockerii sunt singuratici ... de obicei si nu sufera asa ca nu are haz sa-i troznesti la fel si emo , chiar sunt simpatici ... iar manelarii sunt la putere ... aliati de baza ...

ce face? =))) rap > emo rap > rock rap > punck rap > all

bate-ma si pe mine , vrei adresa?:)

@folosesc un fel de proxy care nu-mi perimite edit , sry :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...