Guest alin0232 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ia uitati va si voi la factura asta rds. cea buna e trimisa de cei din iasi iar cea gresita de la bucuresti. am un prieten programator care face exact asa softuri insa nu pt romania..si a spus ca e o eroare de soft care se remediaza foarte usor ..insa cum de nu a dat eroare sa nu platesc nici o depasire ..si a dat asa eroare de e dublata toata facutura. astept raspuns de la bucuresti de o luna, insa nu vor sa raspunda. a ramas ca au sa mi scada cei din iasi fara sa mai astepte raspunsul celor din bucuresti. deci daca aveti facturi ce vi se par cam mari..ar fi bine sa verificati desfasuratoarele trimise atat din iasi cat si din bucuresti. uitati va mai ales la poza nr.2 si nr 4
never Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ai vb 97 min in reteaua Orange si vreo 20 in reteau Romtelecom, neincluse in abonament, nu e de mirare de e asa de mare factura...Nu imi dau seama de ce te plangi, mie imi vine lunar factura la telefon fix + internet, in valoare de aprox 100 lei; tu ca ai 10 euro (aprox 40 lei, internet, tel fix si mobil) te plangi de parca a cazut cerul...le: clar eroare de soft, 2 facturi pt aceeasi perioada, big deal, te duci cu ea la sediul lor si se rezolva problema...
Andrei_MG Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 cum a zis si never... u te mai uiti si pe la detalii? uitate k in prima factura ai vb 49 min orange si aproape 28 in romtelecompe cand a 2 a factura ai vb 98 min orange si alte retele fixe care se tasteaza si ele
trayan1989 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 voi nu vedeti ca ambele facturi sunt pe aceeasi perioada si ca in cea de-a doua minutele sunt exact in numar dublu fata de prima?? 49*2=98. omu a si zis asta in primul post.
DivinE Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Stai sa te judeci pt 5 euro in plus? Hai frate...daca situatia se repeta atunci te inteleg. Eroare , eroare...dar sunt 5 euro
Lancelot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 mai gresesc si ei...daca vrei sacheltuiesti cateva zeci de milioane ptr 5 euro e ok :)
Ahilosu Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 nu cheltui cateva milioane. iti dau avocat din oficiu iar cine pierde suporta cheltuielile de judecata (judecator, procuror). asa ca daca stii ca ai dreptate si stii ca o sa castigi daca se face dreptate, poti sa mori cu ei de gat :)
Guest alin0232 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mai oameni da voi cred ca sunteti copii..ce conteaza ca sunt 5 euro sau 5000 euro ??eroarea e eroare iar ei nu vor sa o recunoasca. mai multa nesimtire cam ce ati vrea ??? da pe cuvant..unii poate chiar merita sa fie tzepuiti pe fata
DivinE Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Omule, o sa te obisnuiesti cu astfel de situatii, crede-ma ca nu merita sa te stresezi pt 5 euro... Sincer, in ultimul post ai sunat ca Vadim , dar fiecare avem caractere diferite.
Stalk3r Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 @alin asa e in bucuresti .. , de data asta dupa cum au zis si restu stai linistit .. da`i in colo , daca se repeta iar .. ai dovezi destule sa`i bagi in *beeep* , eu de ex am platit si facturi de 3 milioane, internet + catv + mobil + fix diferenta e ca am vorbit enorm pe mobil :D
operatorxxx Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ce va mai place sa faceti din tantar armasar...mergeti nene in alta parte sa vedeti cum e ...la romtelecom nu mai faceati gura knd va furau cu sutele de mii ....si nu vorbeati nici macar in proportie de 20 la suta .....!!!! deh...romanul knd e vorba de gratis,de ce nu ar vea totul?!?!?!?!? cereti mai degraba imbunatatirea serviciilor sau altceva mai concret,nu mai bateti campii!!!!!!!!! #-o
Guest alin0232 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ce va mai place sa faceti din tantar armasar...mergeti nene in alta parte sa vedeti cum e ...la romtelecom nu mai faceati gura knd va furau cu sutele de mii ....si nu vorbeati nici macar in proportie de 20 la suta .....!!!! deh...romanul knd e vorba de gratis,de ce nu ar vea totul?!?!?!?!? cereti mai degraba imbunatatirea serviciilor sau altceva mai concret,nu mai bateti campii!!!!!!!!! #-o cum ai ajuns tu la concluzia ca nu s a plans nimeni de romtelecom oare ? mai bine inchideti topicul ca e forum de joace aici si vb numai copii probabil. mai tare ma enervez. eu va pun o factura sa vedeti cum se fura pe fata, cum nu vor sa recunoasca, iar voi o luati ca ma plang si nush ce. de consolare nu am nevoie dom le, da m am gandit c ar fi bine sa stiti si voi, sa fiti mai atenti pe viitor...hai pa de acu
operatorxxx Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cum ai ajuns tu la concluzia ca nu s a plans nimeni de romtelecom oare ? mai bine inchideti topicul ca e forum de joace aici si vb numai copii probabil. mai tare ma enervez. eu va pun o factura sa vedeti cum se fura pe fata, cum nu vor sa recunoasca, iar voi o luati ca ma plang si nush ce. de consolare nu am nevoie dom le, da m am gandit c ar fi bine sa stiti si voi, sa fiti mai atenti pe viitor...hai pa de acupoate ca ai dreptate ,dar mi se pare absurd sa te plangi aici...si daca crezi ca ai dreptate,mergi la tribunal...acolo se vede daca ai dreptate ...stii,tututror ni se mai nazare ,si knd suntem implicati nu prea vrem sa vedem partea reala a situatiei....no offence ,dar cu kestia asta stii cati am auzit ?pe toti ii fura,pe toti ii inseala ...sindromul romanului care sufera de importanta .....imi pare rau,dar nu pot sa-ti impartasesc parerea ..
Guest alin0232 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 @operatorxxx, ori te plateste rds ul ori esti retardat ..vorba ta no offence ;)
operatorxxx Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 @operatorxxx, ori te plateste rds ul ori esti retardat ..vorba ta no offence ;)[/quot daca aveai dreptate,nu mai erai aici sa te plangi...eu apreciez oamenii care au simt de raspundere,adica daca au dreptate merg si in panzele albe...te comporti ca la scoala :carcotesti in ultima banca ,iar la tabla ai uitat tot !!!intotdeuna un retardat,il va numi retardat pe cel care il va contrazice ...eu nu te-am jicnit,dar de aici se vede caracterul tau!!!nu voi cobori la nivelul tau,mi-ar lua ani.... :dance:
DivinE Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 @operatorxxx, ori te plateste rds ul ori esti retardat ..vorba ta no offence ;)fara jigniri...Noi te-am inteles, ne-ai aratat fara dubii cum fura RDS-ul , dar suntem diferiti...tu faci plangere pentru acei 5 euro, noi suntem mai delasatori, credem ca nu merita efortul :)
IceMan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 alin0232 - warn up pentru jigniriStapanu@@ - warn up pentru off-topic sau ce vroia sa fie alaalin0232, lasand laoparte faptul ca stiai ca este un forum de gaming, la ce te asteptai? Sa renuntam cu totii la RDS ca ti-au gresit tie 5 euro? Cui nu i se intampla? Sa vad eu o firma care nu face greseli.