MEDION Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Caut un provider de internet(sau cum se spune) in afara de rds sau click net ca m-am saturat sa platesc 100$ pe luna la rds sa tin un server de cs si sa tot nu faca fata.... Nu conteaza cat de mic-mare sau scump-ieftin este provideru vreau sa-mi da-ti un site ceva sau o persoana de contact da sa fie si in BRASOV provideru de internet!Multumesc frumos, sper ca am fost destul de explicit
MEDION Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 UPCUPC ?aha am gasit...Au upload mic... nu-i bun
gaboi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Pai din cate stiu rds-u este cel mai bun ....baga si tu abonamentu` maxim
Potyike Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 oricat de mult te plangi nu vei gasii nimic, daca dai bani multi ai servicii mai bune si cam atat :)
MEDION Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Pai din cate stiu rds-u este cel mai bun ....baga si tu abonamentu` maxim rds-ul e bun ca e cunoscut si merge bine in orasul tau, in afara...poate ai tu fiberlink care merge bine ai 4 mega download da ai upload de 100 kilo si rds-ul are de 3X mai multi abonati decat poate duce si stau la casa si nu sunt in retea nici cu cei din orasu meu si am broband si platesc destul oricat de mult te plangi nu vei gasii nimic, daca dai bani multi ai servicii mai bune si cam atat :) sunt firme micute care iti hosteaza un server de cs etc. si nu platesc mai mult de 200$ la internet si rareori merge internetu prost si io platesc 100$ si e tot degeaba am download de 2 mega si upload de 150 kilo si mai scrie ca e si garantata viteza
Andrei_MG Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dc nu-ti place rds? :-? parerea mea k merge destul de bn ...mai ales acu cu fiberlink ...daca ai si abonament maxim ..eu zic k merge f bine ... nu stiu alte firme care sa duca mai bn in momentu de fatza
MEDION Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 dc nu-ti place rds? :-? parerea mea k merge destul de bn ...mai ales acu cu fiberlink ...daca ai si abonament maxim ..eu zic k merge f bine ... nu stiu alte firme care sa duca mai bn in momentu de fatzaasa ai fiber link... intra pe http://speedtest.net si da pe o piramida din romania si posteaza aici uploadu si downlodu
xIcarus Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Si inca e slab. Pingul in mod normal e 100-150, download dimineata 6mbps+, iar upload cam 1-2 mbps. Sa nu mentionam intern, dc++ speed 2 MB/s daca e user bun, 8 MB/s daca sta la 4 blocuri distanta. In fine sunt f multi factori. Rds acolo la voi nu merge pe fibra optica?
never Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rds-ul e bun ca e cunoscut si merge bine in orasul tau, in afara...poate ai tu fiberlink care merge bine ai 4 mega download da ai upload de 100 kilo si rds-ul are de 3X mai multi abonati decat poate duce si stau la casa si nu sunt in retea nici cu cei din orasu meu si am broband si platesc destul sunt firme micute care iti hosteaza un server de cs etc. si nu platesc mai mult de 200$ la internet si rareori merge internetu prost si io platesc 100$ si e tot degeaba am download de 2 mega si upload de 150 kilo si mai scrie ca e si garantata viteza Ai auzit de abonament (tip enterprise) cu banda garantata? Ai tzeava atat de up si down garantata (iar banda alocata pt up=down). ps: daca nu ma insel 2mega garantat e vreo 2-300 euro (celputin in orasul meu)
Razvan Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 upc abonalentul mediu de pe rapid share iei un doc in maxim 90 de secunde
MEDION Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 la mine in oras (Brasov) e 100$ broband 1 mega download 155 kilo upload garantat La rds e problema cu pingu daca pingu nu mi-ar sari de la 30 la 50-100 de la 2 dupamiaza pana seara la 11 nu ar fi nici o problema mai ales in weekend sa nu mai spun cand au fost probleme in brasov cu internu si externu cam o luna cand am platit mai degeaba abonamentu sa nu mai spun cate telefoane am dat la rds si ma punea sa astept 10-15 minute sa verifice o pasarica la o tigara ce probleme am... No uitati va si voi ce upload aveti io nush ce faceti voi la un tracker cand trebuie sa va faceti ratie...sa nu va baneze contu.. Si inca e slab. Pingul in mod normal e 100-150, download dimineata 6mbps+, iar upload cam 1-2 mbps. Sa nu mentionam intern, dc++ speed 2 MB/s daca e user bun, 8 MB/s daca sta la 4 blocuri distanta. In fine sunt f multi factori. Rds acolo la voi nu merge pe fibra optica? e si fibra optica si e si fiberlink..fiberlink e doar la blocuri si are upload mic si la case e fibra optica de la mama ei si broband de la mama ei si nu ma pun acum sa platesc 400 lei pe luna ca sa tin si io un server de cs si nu e problema la upload-doanload e problema la pingu ca sare cand e aglomerat la 50-100
never Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Pingul sare din cauza solicitarii retelei, din aceasta cauza iti trebuie abonament garantat (care dealtfel nu iti rezolva 100% problema).Apropo, unde e tinut serverul?
MEDION Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Acasa la mine e un p4 la 2.4G cu 3.5G rami DDR1 si nu e de la server ca io sunt in retea cu el si am 1-3 lag cand e full...
Helseth Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Orice ceai face nuti baga clicknet ca osa ai la draci Pica de cel putin 2 - 3 ori pe saptamana cand tie lumea mai draga ... Mia scazut downlaodu d l 3 mb/s pe la 100 kb/s Nu stiu cat mai rezist :comp1:
MEDION Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Orice ceai face nuti baga clicknet ca osa ai la draci Pica de cel putin 2 - 3 ori pe saptamana cand tie lumea mai draga ... Mia scazut downlaodu d l 3 mb/s pe la 100 kb/s Nu stiu cat mai rezist :comp1: da am auzit ca sunt probleme mari cu el...da sunt si cazuri fericite cand iti merge foarte bine si ai download mai mare decat scrie in contract
never Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Am clicknet, si in 9 luni nu mi-a picat niciodata, nici la vecinii mei (exceptand cazurile cand mi-au dublat banda, 2 la numar).Am inceput cu 150k, apoi 300 si acum am 620, partea proasta e ca ai upload mic, vreo 50k, dar asta nu ma impiedica sa am 150 gb up pe iplay, in mai putin de 3 luni. (don't ask how) :>Teoretic ar trebui sa faca fata pc-ul, practic, pot fi mai multe cauze... Incearca sa vb cu quantum (da-i un PM), el se ocupa cu serverele Satu Mare...ps: helseth, sigur ti-ai facut conexiunea cum trebuie?probabil ai conectat aiurea modemul sau filtrele...