Guest Kamikaze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 nu de aia s-a sinucis ptr ca e EMOFOR GOD SAKE! emo e un stil de a te imbraca ... dupa hainele negre si toate alea .... copii emo se bazeaza doar pe dragoste ...de fapt...persoanele descrise de tine aici se numesc emo wannabe. se imbraca asa doar ca se cred "trendy" :huh:
Carp Angler Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 emo sux... yea right , but it sux LESS than "cocalars" hai cu gutza :> nu ?
2dor Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :> ma mananca venele...sa le tai sa nu le tai? This video is no longer available due to a copyright claim by Mohammad Pabel Miah . Emo emo si iar emo , e ucred ca despartirea parintilor si parasariea de catre iubit a determinat-o sa se prinda cu dintii de bordura, cel putin sa incerce. O fata in minus :(
Pedro de Pacas Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 pacat ca nu erau si tovarasii ei de emotii prin preajma...poate sareau si ei in ajutor...:)^"parasariea de catre iubit "marea dragoste la 12 ani... praf
[Emo] Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 cum drq sa te arunci de la etaj ? si sa ai asa "mare" iubire ?
Mercenary Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Emo cea mai mare prostie. Cred ca trebuie sa fii foarte prost ca sa intri in acese gasti sau secte ca nu stiu sigur cum sa le numesc. Se imbraca in culori reci si inchise (parca ar fi in doliu), au freze care seamana cu anumite specii de papagali, isi fac pirsinguri la greu, iar unii mai tupeisti (mai tempbeli) se mai si automutileaza adica isi taie venele. Macar daca isi taie venele sa faca donatie de sange ca tot duc spitalele lipsa.Cea mai mare tampenie din secolul asta e sa fii emo oricum R.I.P.
Guest stefteo21 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Priviti si partea buna... acum prietenii ei o sa stie ca a fost tru cu adevarat...:(
banditzel Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Emo cea mai mare prostie. Cred ca trebuie sa fii foarte prost ca sa intri in acese gasti sau secte ca nu stiu sigur cum sa le numesc. Se imbraca in culori reci si inchise (parca ar fi in doliu), au freze care seamana cu anumite specii de papagali, isi fac pirsinguri la greu, iar unii mai tupeisti (mai tempbeli) se mai si automutileaza adica isi taie venele. Macar daca isi taie venele sa faca donatie de sange ca tot duc spitalele lipsa.Cea mai mare tampenie din secolul asta e sa fii emo oricum R.I.P.:rofl1: misto descrierea ta :cool2: @Emo astia...vor sa para mai diferiti mai papagali ...
Mousey Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 sa se arunce de la etaju' 15, nu-mi pasa. poate daca era un motiv mai bun: i-o murit catelu , or dat coltu' mamaiee si tataee. emonoizii lu' peste ... ps. asta e dezavantajul cand stai la bloc
banditzel Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 sa se arunce de la etaju' 15, nu-mi pasa. poate daca era un motiv mai bun: i-o murit catelu , or dat coltu' mamaiee si tataee. emonoizii lu' peste ... ps. asta e dezavantajul cand stai la bloc Io stau la casa da ma arunc de mai multe ori :D
Mobile Player Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 This video is no longer available due to a copyright claim by Mohammad Pabel Miah . Emo emo si iar emo , e ucred ca despartirea parintilor si parasariea de catre iubit a determinat-o sa se prinda cu dintii de bordura, cel putin sa incerce. O fata in minus :( pff si nu-mi mai aduc aminte in ce consta exact clip-ul ala :D, dar tare as vrea sa il revad daca a fost scos datorita lui Mohammad
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mmmmm....Tokio Hoteeeel :(:( Eu nu cred ca s-a sinucis pentru ca era EMO, eu cred ca a avut motivele ei .... :) Numa' ca astia au pus problema ca "vaaai era EMO" si ca sa fi un emo adevarat tre' sa te sinucizi Anyway, Dumnezeu s-o ierte.
Phyxyon Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 daca se arunca un hip-hop er care era faza ? Aparea instant vreo vedeta americana si scotea un album despre el . Strict parerea mea . Spuneti multi ca acesti adepti ai curentului emo sunt inclinati spre sinucidere , ca in muzica lor moartea e ca o modalitate de a te detasa de probleme lumii , de a scapa de toate grijile , de toate prejudecatile oamenilor , cei care dau bacu anu asta suna cunoscut? Cunosc cateva persoane adepte ale acestui curent . Am fost si eu de cateva ori catalogat ca fiind emo datorita parului lung si faptul ca eram imbracat in negru - lasand la o parte pielea . N-am nici o probleme cu ei chiar unii sunt de treaba , la fel cum n-am probleme nici cu manelistii , nici cu houserii , nici cu orice alt ascultator al uni gen muzical . Despre felul cum se imbraca . Sa spui ca se imbraca aiurea , ca nu au bun gust sunt doar vorbe aruncate in vant . Ne imbracam cum ne place . Unora le place in negru , altora in roz . Acum cativa ani daca vedeai un barbat in tricou roz pe strada ziceai ca e gay , acuma e trend . Care e problema? Ma imbrac cum imi place mie , in limitele decentei desigur insa nu ar trebui nimeni sa ma judece din cauza asta . Daca am dreads , mohawk , chelie sunt cumva mai diferit decat daca as avea parul ca un emo? - nu stiu un termen sa asociez acel stil . Toata lumea se grabeste sa judece pe altii insa ei sunt perfecti din toate privintele . Ca isi fac unghiile cu negru , iarasi care o problema? Daca folosesc lac de unghii sau oja neagra ce e atata tam tam ? De ce e asa de rau in a fi diferit atata timp cat nu deranjezi pe nimeni? Ca e o persoana mai timida , nu poate sa se exteriorizeze ca tine ce e asa de grav? Prefer sa cunosc o astfel de persoana mai retrasa decat unul care merge pe strada si injura ca la usa cortului , se comporta ca un marlan , dar neh el e baietas de-al nostru . Oamenii se sinucid de mii de ani si vor continua atata timp cat rasa umana va exista . De ce credeti ca i-a interesat pe acei jurnalisti a carui curent e ea? Va zic sigur ca daca se sinucidea o persoana 'non-emo' nu ar mai fi avut atata publicitate , caci astfel de 'scandaluri' atrag o groaza de minti inchise ca voi care stiu doar sa dea cu bata si nu sa vorbeasca frumos . Chiar daca nu e MJ nu merita atatea injurii . Preaslaviti un presupus pedofil insa o minte tanara si problematica repede o acuzati .
andix3x Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mmmmm....Tokio Hoteeeel :(:( Eu nu cred ca s-a sinucis pentru ca era EMO, eu cred ca a avut motivele ei .... :) Numa' ca astia au pus problema ca "vaaai era EMO" si ca sa fi un emo adevarat tre' sa te sinucizi Anyway, Dumnezeu s-o ierte. Chiar ai simtit nevoia sa reinvii un asemenea topic ? Nu aveai alte jdemiii pe aici ? Uite acum , Phyxon s`a luat dupa tine si a inceput sa dea quote la posturi de prin 2008 ...trist frate ... Chiar daca nu e MJ nu merita atatea injurii . Preaslaviti un presupus pedofil insa o minte tanara si problematica repede o acuzati . Ma scuzi ? Pedofilul asta al tau a fost regele hip-hop`ului ...A cantat melodii la care tu nici nu puteai visa , e normal sa il apreciem pentru munca depusa ...cat despre viata sa privata , i don't care ...putea sa fie si emo ..