Mayhem_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 rtk inceteaza, o dai in suferinta, crezi ca imi pasa de stilu emo? Nu dau 2 bani pe el, edcs din moment ce nu esti emo nu te mai baga frate, o faci si tu de dragul spam-ului.
Kilobaid Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Emo curentul vostru si mentalitatea voastra este de tot rahatu fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza voastra si acum cateva luni inca o fata de 14 ani a murit pentru ca sunteti prea dusi ca sa ganditi normal si ii corupeti si pe altii...treziti-va fratilor la realitate si invatati sa treceti peste probleme k asta e tot sensul vietii:sa inveti din greseli si invatati-va copii sa nu gandeasca la fel si sa nu treaca prin chestii dastea si sa-si distruga viatza la o varsta asa frageda.
Stalk3r Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 stalk3r vezi ca te contrazici in postu tau. Spune`i tu unui manelar ca e prost, sa vezi ce frumos ii modelezi mintea si comportamentu. Sau spune`i ca muzica pe care o asculta e gunoiu muzicii.Sa vezi ce open-minded e ) . Esti amuzant ca palmier, macar invata limba romana. Nu stiu de ce iti bati joc de ea, nu cred ca ti`a facut nimic. A, da. Eu n`am inteles ce ai vrut sa zici AUZI, E OPEN-MINDED UN TIGAN ! H@H@H@H@H@H@H@H@H@@ DECI LESIN )) btw, cati ani aveti? ( stalk3r si mayhem :-s ) eu 20 rtk , si vino in oradea sa iti fac cunostinta cu niste persoane care sunt disperate dupa manele si la zii cu totul , ba chiar canta , si o sa vezi ca te depaseste. Ce incercam eu sa spun .. ceea ce pare prea de tot pt capu tau .. , e ca nu suport nici manelistii nici emo kids (deci nu iau parte la nici unul) dar... consider ca manelistii au o minte mai DESCHISA (nu mai desteapta) adica poti vorbii cu ei, .. in schimb cu EMO nu ai shansele astea decat daca esti unul de'al lor .. sau asa zis "tru" , sa`mi spui si mie unde am gresit eu in text de tre sa invatz limba romana ? .. Grow up!
never Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Auzi la ei au o minte mai deschisa Pun pariu ca mai mult de 50% din manelisti sunt adeptii curentului "crede si nu cerceta". Fiecare cu parerea sa si totusi, hai sa nu exageram...
rtk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 N`am auzit de manelisti ca se sinucida din cauza unei depresii, dar am vazut ca au omorat pentru 1 ron sau doar pentru ca cineva s`a uitat urat la ei. So Open-Minded :-s
megastar64 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 taci din gura,nici nu stii ce vorbesti ;)Vreau si eu un link ceva catre un site in care sa se prezinte modul de gandire emo. Nu ma intereseaza stirile senzationale ci exact modul lor de a fi .Exista asa ceva?
andy009 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 si emo estea cn mai sunt?Dobitoci care manipuleaza copii?Si parintii fetei unde erau?Daca eram in locul tatei fetei mas fi dus peste eia si ias fi taransat pe toti....nimeni sa nu se lege de copilul meu..asta e
Azra'il Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Vreau si eu un link ceva catre un site in care sa se prezinte modul de gandire emo. Nu ma intereseaza stirile senzationale ci exact modul lor de a fi .Exista asa ceva?Emo-kids
strepsils plus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Doar ca sa stiti si voi, faza emo nu e o cauza, ci un simptom. Deci problema nu e ca fata era emo, problema e ceea ce a impins-o in directia aia.Prejudecatile astea va fac de ras si nici macar nu va dati seama...
Razvan Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mai au si sait Termenul de “emo” vine de la "emotional" care ne poate duce, eventual, cu gandul la acele persoane ceva mai sensibile, [b]afective[/b], si usor de impresionat. dada! sigur.. afectate mintal poate.. sincer si eu ascult radiohead si alte cateva trupe care au melodii cu tenta "emo", insa nu poti spune ca aia is "sinucigasi".. chiar imi place melodiile, clipurile (street spirit am zis mereu: cel mai tare clip+ melodie calumea).. eu nu inteleg un lucru: de ce daca asculti manele trebuie sa iti lasi sa-ti aterne suncile pe afara, de ce daca esti blacker trebuie sa te droghezi si sa te imbraci numai in negru cu bratari din alea.. de ce daca tii cu steaua trebuie sa ai fular, sapca, ciorapi si chiloti cu steaua? mie mi se par mofturi pentru copii retarzi.. si imi pare bine ca am trecut peste faza aia.. nu inteleg de ce mai condamnati atata comunismul, cand voi nu faceti decat sa fiti toti la fel (ma refer membrii aceluiasi curent), care face ce a facut si comunismul (i-a facut pe toti egali).. si implicit va condamnati singuri.. eu cand aud de emo ii vad ca pe niste copii scapati de sub contral care habar nu au ce inseamna viata, si care la cel mai mic soc "se emotioneaza" ca sunt "sensibili draga" si fac pe ei.. si cica ei au "freze misto draga" (doamne ce ma mai enerveaza cuvintele gen bairam sau misto).. degeaba sunt "draguti" daca ei ca oameni is niste oameni de rahat.. degeaba! mie sincer nu mi se pare nimic frumos in a-ti intinde parul si a-l lasa sa-ti strapunga irisul.. si in a avea "freza ridicata".. defapt chiar mi se pare ridicol.. si cand ii auzi "vai ce iepuras".. imi vine sa-i dau o palme si sa-i zic "copchile esti gay? e un iepure!! esti travestit sau ce masa? vezi-ti de lucrurile importante ale vietii, si termina sa fii dobitoc".. intr-adevar eu char ii condamn.. daca nu vor sa traiasca ce pana mea mai influenteaza si pe altii? sa-si taie venele, dar fara sa-si faca reclama si sa traga pe altii dupa ei.. si sa ne lasa odata in pace.. sincer eu daca as avea un copil care sa o dea in vreo extrema din asta i-as da o capaceala de s-ar trezi instant..
Whiplash Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Prea mult tam-tam pe tema curentului emo. Asa cum s-a mai spus, e un moft. Iar stirea asta se leaga de un amanunt stupid ca sa faca din tantar armasar si sa mai creasca postul respectiv in audienta. Sa fim seriosi! Unui copil cu probleme destul de grave incat sa decida sa-si puna capat zilelor nu-i arde de a fi "emo". Si asta se aplica in toate cazurile. Ce dracu', pustii care se declara emo in cel mai rau caz isi cresteaza venele ca sa se dea mari.E dezgustator unde se ajunge doar de dragul scandalului.
Stalk3r Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 @rtk , asa e .. ar fii in stare sa iti ia gatu pt 1 ron , dar ce incerc sa zic e ca poti discuta cu ei.. poti vorbii .. poti sa iti exprimi parerea fata de ei , apar prin emisiuni la tv destui .. , nu ? , ..dar emo ai vazut vre`unu ? :P
Luci Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 de ce ar veni un emo la televizor ? Ce sa zica ?Ce compilatie au mai scos formatiile ? APP...mai uitate pe mtv :)...ca vin
^Andreea^ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 si emo estea cn mai sunt?Dobitoci care manipuleaza copii?Si parintii fetei unde erau?Daca eram in locul tatei fetei mas fi dus peste eia si ias fi taransat pe toti....nimeni sa nu se lege de copilul meu..asta eSincer nu cred k te auzi ce spui... a venit un EMO la ea si ia zis " fi ca noi EMO" sau " aruncate pe geam" sa fim seriosi si mie imi place EMO...si parinti mei s`au desparty knd eram mica,dar sunt vie! dupa cum vedeti nu are nimik dea face cu EMO!!!!!!!!!!! p.s EMO cei mai tari ^_^
never Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 @rtk , asa e .. ar fii in stare sa iti ia gatu pt 1 ron , dar ce incerc sa zic e ca poti discuta cu ei.. poti vorbii .. poti sa iti exprimi parerea fata de ei , apar prin emisiuni la tv destui .. , nu ? , ..dar emo ai vazut vre`unu ? :P Ai si tu niste aluzii exagerate... curentul emo abia a aparut in romania si vrei sa ii vezi la tv....In ceea ce priveste discutia cu manelistii, sunt oarecum rezervat, o pare o stiu pe a lor sau te seaca la cap cu niste chestii de te miri de unde le scoate...
rtk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 @rtk , asa e .. ar fii in stare sa iti ia gatu pt 1 ron , dar ce incerc sa zic e ca poti discuta cu ei.. poti vorbii .. poti sa iti exprimi parerea fata de ei , apar prin emisiuni la tv destui .. , nu ? , ..dar emo ai vazut vre`unu ? :Pmai bine du-te si ia o gura de aer curat.btw, au fost la tv, doar ca nu i`ati vazut voi :D
Razvan Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cred ca este prima data cand sunt de acord cu ZBK.Curentul emo este unul ca oricare altul, definindu-se printr-un anumit gen de muzica,un anumit stil vestimentar s.a.m.d.Cei care se sinucid nu o fac din cauza ca fac parte din acest curent, ci o fac pentru ca au probleme la un alt nivel.Peste tot in lume adultii se sinucid din cauza problemelor, dar cum se sinucide un copil care din intamplare facea parte din curentul emo, toti sariti.frate.. mai gandeste-te o data inainte sa scrii ceva.. cand cea mai mare partea a celor ce isi taie venele sunt emo cum poti sa spui ca nu are nicio legatura? mai uita-te si tu ce au zis artisti aka (insasi) jonny greenwood despre emo.. si care vrea sa ma corecteze in legatura cu radiohead eu ii zic doar "asculta street spirit" si abia apoi zi.. Peste tot in lume adultii se sinucid din cauza problemelortu pur si simplu nu vrei sa intelegi.. adolescentii is mult mai predispusi sa ierte decat oamenii maturi.. asta le e firea.. de exemplu daca te inseala prietena la 28 de ani e o tragedie, in timp ce daca te inseala la 16 o mai poti ierta, desi o sa versi cateva picaturi de lacrimi.. din punct de vedere psihologic adolescentii nu ar trebui sa-si faca atatea probleme.. cel putin acum 20-30 de ani nu era asa.. si e normal: atunci cand ai peste 30 de ani si iti dai seama ca ai pierdut cam tot nu prea mai ai puterea sa incerci sa reconstruiesti, insa cand ai 16 ani si abia iti incepi viata, chiar si daca ti-ai pierdut parintii inca mai ai o speranta ca tu vei fi mai bun, inca mai poti incerca, pentru ca nici macar nu ai inceput.. habar nu ai cum e.. cum o sa fie..Curentul emo este unul ca oricare altul, definindu-se printr-un anumit gen de muzica,un anumit stil vestimentar s.a.m.d.tocmai muzica aia depresiva si felul in care se imbraca ii fac sa se simta niste "creeps"..sa-ti mai zic un lucru.. de ce se intampla numai ca emo sa se sinucida.. de ce nu se sinucid black-erii? de ce nu manelistii? de ce nu-si taie venele aia care asculta trash? de ce fanii iris nu se arunca de la geam? de ce? pentru ca nu asculta muzica aia care te face sa te desprinzi de realitate..Cei care se sinucid nu o fac din cauza ca fac parte din acest curent, ci o fac pentru ca au probleme la un alt nivel.nu ti se pare ca e un procent mult prea mare ca sa fie asa?ha-i sa-ti mai zic o faza.. cunoasteam o fata asa de draguta acum vreo 2ani.. si cand am regasit-o acum vreo 3sap.. era emo.. nu mai zambea ca inainte.. avea un mot in crestet ca cica asa e frumos.. pur si simplu se schimbase radical.. si era fata pe care o iubeam asa de mult.. si cu care m-am certat ca un prost.. si am pierdut-o si din cauza asta n-am sa suport niciodata niciun emo-ist.. bine o iubesc pe fata cu care sunt acum, poate chiar mai mult, insa niciodata n-ams a pot suport emo-istii.. tocmai din cauza asta.. a fost un timp cat nu m-am mai vazut cu niste prieteni (din grupul ala face parte si lavinia), si acum cand i-am `regasit` pur si simplu am observat ca is niste oameni fara suflet.. si te rog nu ma contrazi.. am intalnit in viata mea destui emosi sa-ti mai zic o chestie.. mie toti imi zic faptul ca cica-s "romantic".. sincer si eu plang cand ma cert cu prietena, insa plang atunci cand-s singur.. cand nu ma vede nimeni.. cand pot sta singur in linistea noptii si sa ma gandesc mai bine ce am de facut.. aia nu-s oameni normali (era un dud: emo in vama.. si i-am dat o palma si sa dor eu de am dat tare.. si a inceput sa planga).. si va rog nu mai ziceti ca nu are nicio legatura cu muzica.. intai analizati si voi cu propriile minti si apoi vorbiti..inca ceva: nu mai ziceti ca nu ii atrag si pe altii.. ca sa te atraga nu inseamna sa iti zica "hai vrei sa fii emo?".. ci trebuie sa iti dea un impuls.. sa-i crezi mai cu mot si sa fie curentul la moda.. si asa se vor lua multi dupa "turma".. si oricat de ghita contra ati incerca sa fiti stiti ca asta e adevarul..
Esc@pe' Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dak o prezentatoare tv are freza asimetrica(emo) cum ii ziceti inseamna k e sinucigasa nu? Grow up.
Razvan Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dak o prezentatoare tv are freza asimetrica(emo) cum ii ziceti inseamna k e sinucigasa nu? Grow up. u to grow up.. gandeste-te si tu ce ai zis.. eu chiar vorbeam serios si sincer e cam neplacut sa zici ceva in cel mai serios mod si sa vina unul ca tine sa postezi o porcarie gen ce ai zis tu mai sus.. Nu! normal ca nu e sinucigasa, dar citeste si tu mai cu atentie si incearca sa intelegi si abia apoi zi.. am zis eu ceva de par? eu am zis ca daca ai un look din ala "creepy" si asculti muzica din aia care te scoate oarecum din real ai toate sansele sa devii sinucigas.. inca ceva eu ii rog pe aia care tot nu inteleg sa caute o carte de psihologie cu devieri de comportament sa citeasca un capitol si abia atunci cand-s cu adevarat informati sa comenteze..
Esc@pe' Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 se vede k te cam ambalezi nu`ti place knd cnv zice contrariu tie?Oricum nu vorbeam de tine nush de ce te simti si mai lasa`te cu cartile de psihologie,eu fac destula si de toate felurile la faculta si pentru asta nu ma dau mare psiholog Ia sa iei u o carte de psihologie cu copilaria sa vezi ce se poate intampla dak un copil este oarecum educat prost,sau cum se comporta parinti cu el knd ii mic si dupa sa vi sa`mi zici k copii se sinucid oarecum de la un gen de muzica. Oricum majoritatea de aici vad k se bazeaza pe faptu"Are freza nush cum sau nush ce gata asculta tokyo hotel si nush ce si ii melancolic,vegetarian,emotional "si alte chestii
Razvan Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 se vede k te cam ambalezi nu`ti place knd cnv zice contrariu tie?Oricum nu vorbeam de tine nush de ce te simti si mai lasa`te cu cartile de psihologie,eu fac destula si de toate felurile la faculta si pentru asta nu ma dau mare psiholog Ia sa iei u o carte de psihologie cu copilaria sa vezi ce se poate intampla dak un copil este oarecum educat prost,sau cum se comporta parinti cu el knd ii mic si dupa sa vi sa`mi zici k copii se sinucid oarecum de la un gen de muzica. Oricum majoritatea de aici vad k se bazeaza pe faptu"Are freza nush cum sau nush ce gata asculta tokyo hotel si nush ce si ii melancolic,vegetarian,emotional "si alte chestii scz ca m-am ambalat asa.. erm is cam ofticat (nu din cauza forumului ^^^) si de obicei cand am o stare asa de nervozitate nu prea reactionez frumos.. hai sa-ti zic eu alta chestie: maikmea e chiar psiholog.. si e chiar specializata pe devieri de comportament.. nu m-am dat mare psiholog.. defapt am citit asa niste carti doar ca sa aflu mai multe.. si sincer e deranjant cand cineva care habar nu are despre ce-i vorba sa te tot contrazica (si nu ma refeream la tine).. si hai sa o luam altfel: tu vrei sa zici ca numai copiii emo au fost educati prost si se sinucid? cum ca blackerii de exemplu nu se sinucid pentru ca toti au fost educati intr-un anumit fel? sincer cam aberezi.. bineinteles ca daca asculti un gen mai agitat de muzica treci mai usor peste hopurile vietii.. si bineinteles ca daca esti mai melancolic si asculti si un gen de muzica din ala care te da in depresie ai `sanse de sinucidere` mult mai mari => ca da muzica aia are o anumita relevanta.. mai ales cum ii vezi pe copiii aia care se uita la un video th si vad ca ala se arunca de pe o cladire.. si bineinteles in mintea lor li se intipareste faptul ca asa e `cool`.. eu am zis doar sa se mai documenteze inainte sa sustina ceva.. si da-mi tu macar un argument ca nu ar fi fost adevarat ceea ce am zis eu, si sincer am sa te cred! si faza cu "mai lasa`te cu cartile de psihologie" mai bine n-o ziceai.. eu cred ca e cel mai relevant sa citesti ceva ce are strica legatura inainte sa afirmi un lucru..
Esc@pe' Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Bine bine ,am gasit eu o solutie ....il sunam pe Bush si il punem sa dea ordin sa`i impuste pe toti kre canta genurile alea de muzica :D
Stalk3r Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 pe langa ca nu insult si incerc sa discut prieteneste , tu rtk nu faci nimic decat sa tot dai foc la paie si sa ma provoci, la rangul tau pe forum ar trebuii sa ai mai multa minte, nici nu luam apararea la nici unu si am zis ca nu ii sufar , tu tot imi dai peste gura cu ei , si mai au unii gura mare ca romania e tzara de kkt .. pai cum nu a fii cu oameni de genu , ce face counter-strike`u cu nervii omului .. , daca stai sa te uiti atent peste toate posturile de genu lui rtk , ofensive adica .. , 90% din ele sunt postate de persoane care au legatura cu counter-strike (ps rtk , ia lectii de calmare si de bun simtz de la SilentR)in fine .. pe scurt f*** emo si manelistii , over and out.