Jump to content
ScreaM91

O fată de 12 ani, adeptă a curentului Emo, s-a sinucis!

Recommended Posts

Guest kidd0bolak
Posted

ce prostii` postez mah ` faptul ca era emo ? si ca majoritatea baietiilor seamana cu nisthe fete?

daca sti ca esti asa barbat ` nu te mai simtii femeie .

RIP si punct (.)

poi sh poate fetelor le plac baietzii mai sensibili...mai apropiatzi de sufletul lor...la asta nu te gandeshti? :)

Guest Kamikaze
Posted

O fată de 12 ani, adeptă a curentului Emo, s-a sinucis!

Considerane o familie...Daca sa zicem fratetu(daca ai ) omoara pe cnva ,injura => ca si tu esti la fel ?

NU NE CONVINE PARTEA CU ADEPTA A CURENTULUI EMO

daca se arunca un hip-hop er care era faza ?

@Lance...lasa topicul te rog :rolleyes:

CE-I ASA GREU? curentul emo asta presupune, sa fi deprimat, sa-ti tai venele si alte chestii sinucigase...

eu din cate am citit despre emo (si credeti-ma, am citit destul ), am vazut ca "adevaratii" care se ranesc ii critica pe cei care doar se machiaza / isi fac o anumita freza ( si ce-o mai fi ), spunand ca nu sunt cu adevarat emo. in final, fata a facut doar ce i s-a parut natural sa faca.

daca se arunca un hip hopper era considerat un caz trist, nu un caz penibil, fiindca cei ce adopta stilul hip hop NU "sufera" de aceleasi simptome ca un emo. asta-i adevarul gol-golut, fie ca va place, fie ca nu. am mai spus ca n-am nimic cu emo, dar din cate vad sunteti considerati foarte josnici in societate si n-as vrea sa fiu in pielea voastra.

Posted

Oricum dupa previziunile subre, in modu in care "ne inmultim" o sa va conducem,o sa va facem sclavii nostrii >:)

sounds sick .. whatever, nu am nimic cu tine sa nu intelegi gresit.

Am citit acum cateva zile stirea pe net.. nu stiu ce sa zic.. nu am nimic cu emo-istii, nu mi se par insuportabili.. barul unde mai merg cu prietenii la bere este mereu frecventat de emo si rockeri si am stat de vorba cu ei si nu sunt suicide addicts and stuff pur si simplu le place muzica, look-ul si se regasesc adesea in acest stil ...dar din cauza "oilor negre" ale acestui gen care duc la extrem toata chestia asta, s-a ajuns unde s-a ajuns.. deci ca sa fiu inteles, nu sunt nici anti-emo, nici pro-emo dar daca nu s-ar face atatea discriminari intre genurile astea muzicale, spre exemplu manelistu zice ca emo e sinucigas, rockerul zice ca manelistu e o japita libidinoasa, emo zice ca amandoi sunt de cacao etc, ar fi totul mult mai ok.

Oricum pacat de fata.. dar totusi la 12 ani ce probleme poti sa ai ca doar traiesti pe spatele parintilor.. nu te gandesti la ce pui maine pe masa and stuff.. in cazul de fata inteleg ca i-a fost greu dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pui capat zilelor.. ciudat pt. ca nu am vazut nici un caz in care un copil sarac sa fie emo.. probabil niste fite de pre-adolescent.. or not ?

Posted

12 ani...haine negre...freza la moda...tenisi /bascheti ciudati..cate fete de astea nu vedem zilnic prin Buc? mai mult de 80% o fac doar ptr ca e la moda...nu putem generaliza..dar sunt sigur ca unele chestii care deriva din curentul emo au influentat-o...fara indoiala...

Posted

defapt, multe ( ce tine de comportament) se asociaza cu acest curent, nu pentru ca deriva, acum au pe ce sa dea vina, numai e de vina familia,etc, e curentu :-s

@atk.oxyg3n: daca toti ar gandii ca tine...

Posted

Tragedia s-a petrecut în Bucureşti. Copila a hotărât că nu mai are rost să trăiască şi s-a aruncat de la etajul 10.

Andrada era singură acasă când a decis să moară. A scris înainte câteva rânduri, în care a precizat că nu mai vrea să fie o povară. De ceva vreme, copila nu mai avea o familie. Părinţii au decis să se despartă. Colegii spun despre ea că avea un iubit, mai mare cu câţiva ani, care a părăsit-o şi el de curând.

De asemenea, că era adeptă a aşa-numitului curent "emo", care adună tineri interiorizaţi ce vorbesc despre moarte şi trăiesc la intensitate maximă depresia, spun psihologii. Aceşti copii se consideră inferiori şi au tendinţa să se urască, toate culminând uneori cu tentative de sinucidere, după cum se prezintă chiar comunitatea EMO din România.

Adepţii lui, tot mai mulţi, sunt copii care poartă tunsori asimetrice, haine ciudate şi îşi ascund chipul după ochelari de soare, mari şi negri. Ascultă toţi aceleaşi trupe, comunică mai mult pe Internet şi, treptat, devin interiorizaţi şi pierd legăturile cu familia.

Nimeni nu poate spune cu certitudine că apartenenţa la acest curent a împins-o pe Andrada la sinucidere.

Trupul neînsufleţit al Andradei urmează să fie necropsiat de medicii legişti, care vor căuta urme de droguri. Poliţiştii verifică şi această ipoteză bazată pe mărturiile mai multor colegi ai fetei.

sursa : protv.

omfg :( spre ce ne-ndreptam?

A fost parasita de parinti si de prieten. Practic i-au dat impresia ca e o povara pentru ei si ca au decis sa fuga de ea...Cand lumea nu te mai vrea aproape, ai de ales dintre 2 lucruri: stai si induri ostilitatea sau mergi mai departe.

Ea a ales sa nu-i mai pese si dupa cum merg lucrurile, chiar nu cred ca va fi ultima...

Posted

CE-I ASA GREU? curentul emo asta presupune, sa fi deprimat, sa-ti tai venele si alte chestii sinucigase

in primul rand, nu curentul presupune asa ceva. ca doar nu-i secta.

a fi emo, rocker, hip-hop-er, manelist, etc. este doar un ... "stil" de viata sa-i zic.

problema principala este mentalitatea. daca multi dezaxati se regasesc in stilul emo, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. putin ma intereseaza daca o persoana are o tunsoare ciudata, se imbraca in negru sau are 3kg de aur la gat. ceea ce ma intereseaza este cum gandeste. poate fi el si introvertit.

eu daca sunt introvertit inseamna ca sunt emo ? :blink: sau ... daca sunt emo, inseamna ca-mi tai venele !? hapciu ... ma faceti sa rad.

a "urma" un anume stil este mai mult o problema de vestimentatie sau look. a fi cretin, este o problema de gandire. poti sa fii "sarit" de pe fix si sa te incadrezi in oricare dintre curente, la fel de bine cum poti sa fii ... normal

Posted

Emo sau nu, e clar ca fata avea ceva probleme la mansarda. Un om sanatos mental nu se arunca de la etajul 10.

@rtk :

Cand o sa judecati si voi altfel. mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat.

Tu iti dai seama ce enormitatii spui ? Adica daca fata avea 12 ani si realiza ce se intampla, ti se pare ok sa se arunce de la 10 ? Inseamna ca si tu ai probleme grave. Daca toti copiii de peste 12 ani se sinucideau din cauza ca li s-au despartit parintii, Romania avea jumate de populatie acum.

A, si cum vreti voi sa ii ajutati pe emo, daca voi mai mult ii faceti sa sufere , si sa`i impingeti spre sunucidere, prin batjocura si marginalizare? :-s

Nu-i impinge nimeni. Emo prin definite inseamna suferinta, sinucidere, marginalizare.

Oricum dupa previziunile subre, in modu in care "ne inmultim" o sa va conducem,o sa va facem sclavii nostrii

Va inmultiti rpd si pieriti la fel de rpd. Adevaratii emo ajung, mai devreme sau mai tarziu, la sinucidere. Cum dati de o problema mai "grava" (dupa parerea mea un copil normal n-are cine stie ce probleme) va taiati, va sinucideti, va interiorizati in loc sa infruntati problema. Toate probleme pe lumea asta au o rezolvare. Copiii aia de pe strada, care dorm in parcuri, multimile de oameni care traiesc intr-o "casa" de carton, cei care mananca 1 data la 2 zile...ei ce ar trebui nene sa faca ? Probleme emo-istilor sunt minore, pe langa ce zic eu si totusi ei sunt cei care renunta cel mai rpd => lasitate.

vrei sa`ti demonstrez cat de baiat/barbat sunt?

Esti baiat sau barbat ? Sau nici asta nu stii ? Tu, care ai raspuns la orice replay, care esti atotstiutor...n-ai descoperit inca ce esti ?

@Djkool :

Ce nu pricep eu: Daca iti place un anumit gen muzica, hip-hop, rock, etc, de ce trebuie sa te si imbraci intr-un anumit fel, sau sa-ti ai o anumita freza? Iti mareste capacitatea de a intelege acel gen, iti sensibilizeaza auzul? Nu cred.

Cu muzica e ca si cu fotbalul, baschetul etc. Daca l-ai iubit pe Hagi, cu siguranta ai incercat sa-l copiezi si tu cand jucai fotbal in curtea scolii. Asa e si cu muzica... Daca 2Pac se imbraca in haine XXL, normal ca fanii lui se vor imbraca in haine XXL. Poate ma insel, dar asta e opinia mea.

Posted

pfoa cata lume :D

ZBK : nu te mai scoate atata , zici ca nu esti emo .. da sari ca ars knd lumea are o parere proasta despre emoizi , termina omule

rtk : probabil ai dreptate .. esti adept al stilului emo... tu stii cum e..dar cum a zis si cel care a postat deasupra mea... cum sa nu gandeasca ma fata de 12 ani? =))))) N-ai de unde sa stii din ce anturaj provine , dar din vorbele "era adepta stilului emo" iti poti da seama...daca chestia asta a influentat-o n-ai de unde sa stii.

Mie nu-mi plac emoizii pt stilul lor de a se comporta . Totul este trist in lume :D (exceptie botu care tot posteaza cu gaina naked la avatar :> )

incercati pls sa nu jigniti :D...ca se supara nenea Lance :crazy:

Guest Kamikaze
Posted

Sa intelegem kamikaze ca nu iti plac hip-hopperi :)

concluzia asta de unde ai mai tras-o? :mellow:

Posted

:* scream <3

Am zis ca ea gandea cat de cat, a inteles ce o sa se intample cu parintii ei, dar nu suficient sa inteleaga faptu ca totul o sa fie bine, ca nu e sfarsitu lumii, ca n`are nicio legatura cu ea.

Posted

A fost parasita de parinti si de prieten. Practic i-au dat impresia ca e o povara pentru ei si ca au decis sa fuga de ea...Cand lumea nu te mai vrea aproape, ai de ales dintre 2 lucruri: stai si induri ostilitatea sau mergi mai departe.

Ea a ales sa nu-i mai pese si dupa cum merg lucrurile, chiar nu cred ca va fi ultima...

Posted

haha...ce terminata...eram sigur ca aici se ajunge, ca din ce in ce mai multi adepti ai stilului emotive vad partea negativa si incep sa-si ia gatul. macar de-o facea si ea mai dramatica, mai starnea si ea un ras ceva...

urmeaza rtk :D :rofl1: :wub:

p.s trist ca nu a putu gandii mai mult de atat :|

Posted

Puneti toata vina pe un stil "emo" de unde stiti voi ca nu a avut fata o depresie, iar in acest s-a regasit ea, iar ultimile probleme a agravat problemele ei. Nimeni nu stie exact ce a fost in capul fetei. In fine am ajuns la o concluzie trista, toata lumea judeca pe toata lumea fara a stii exact ce probleme are, cum gandeste persoana respectiva, dar daca ei sunt judecati de alti nu prea le place

Posted

haha...ce terminata...eram sigur ca aici se ajunge, ca din ce in ce mai multi adepti ai stilului emotive vad partea negativa si incep sa-si ia gatul. macar de-o facea si ea mai dramatica, mai starnea si ea un ras ceva...

Clasica aruncare de la etaj... :P , poate un sepukku in public sau o luare de foc pe la McDonald era mai original.Probabil ca acelasi lucru ar fi trebuit sa faca si alea de-au chinuit-o pe aia de 12 ani, eventual sa fie sodomizate cu o caramida plina de sange infectat de SIDA, sau poate doar cu o sticla de Fanta :right:

Posted

Cum pot fi ziaristi asa retarzi inkt sa zica k s`a sinucis din cauza k avea o freza si purta niste haine nush cum :)) si pe restu knd va aud va plang de mila ,dekt pletos cu paru nespalat mai bine cu o freza"asimetrica"

Dak cineva vrea sa`si faca o freza anume sa sio faca ,nu inteleg ce va bate pe voi capu cum se imbraca uni si ce freze au sau k poarta ochelari,nu mai suntem pe timpu lu ceasca pentru informatia voastra... #-o

Si despre fata,parinti divortati,pretenu o dat`o drq....la 12 ani ai ei ce poti sa`i ceri m`ai mult...vina e aproape in totalitate a parintilor ,ocupati cu certurile lor ea facea ce vreea,clar...si mi se pare km penal la 12 ani sa ai preten , mai ales in cazu ei si a anilor....nu stia cum ii viata..nasol ,R.I.P.. :(

Guest Bogdan
Posted

emokids.ro LUATI EXEMPLU!!! awhahaha...cat de retardat trebuie sa fi sa te sinucizi pentru ca te-a parasit prietenu...faza cu parintii e foarte nasoala intradevar, dar timpul le rezolva pe toate... si ca sa comentez si faptu ca a murit cineva...asta e pacat..

Posted

Cum pot fi ziaristi asa retarzi inkt sa zica k s`a sinucis din cauza k avea o freza si purta niste haine nush cum :))

Perfect adevarat.....stilul muzical nu trebuie sa iti influenteze modul de viata.....muzica o asculti, te bucuri de ea, o simti......dar totusi............mi se nu suport cand vad pe cineva care face totul sa semene cu nush ce vedeta de canal, sau mai rau, idiotii care isi fac operatii estetice ca sa arate ca nush ce cantaret/cantareata. Gross man.....

LE:

dekt pletos cu paru nespalat mai bine cu o freza"asimetrica"

Eu sunt rocker.....nu am plete si ma ingrijesc, dar sa stii ca as prefera sa am plete decat sa am freza asimetrica, sa ma fardez (lol o.O) si sa imi plang nesfarsitele drame inventate in poezii/cantecele/desene de prost gust. Oh btw n'am nimic cu emo types, cunosc cativa cu care mai pierd timpul la o bere cand e rock night, doar cu aia care tin neaparat sa sara in evidenta, ca nu cumva sa nu observe cineva ca sunt ei emo.

Si daca tot editez.....sa fiu si on-topic: parerea mea despre fata aia....totally LAME! am trecut si eu prin greutati, destul de multe la o varsta frageda, insa ca sa vezi, inca traiesc.

Posted

bwa, habar n`aveti ce inseamna emo, dar voi vorbiti.

Cate persoane care nu erau emo s`au aruncat de la 10? S`a aruncat una care era "adepta" a stilului emo si gata luarati foc.jn3b00n?

Aia care stau si nu vb cu lumea ca sunt timizi si habar n`au sa comunice, sau aia care stau 20/24 ore in fata calc jucandu-se MMORPG`uri nu ziceti nimic, asa ca taceti din gura cu emo.

Cand o sa judecati si voi altfel. mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat.

Stiti cum se zice, prima data esti naiv, te indragostesti rpd, pana iti rupe inima si incepi sa te protejezi, sa stai departe. Ea poate n`a stiut, si era mai sensibila.Poate toate astea cumulate au impins`o sa faca asta.

Nu e prima si nici ultima care face asta, dar ea e EMO.

@Kamikaze, fiecare stil e batjocorit de altcineva, ce zici tu se aplica la majoritatea stilurilor.

:o oi oi :o 'tiz RtK defender of the poor and defenceless

Posted

Stiti ceva ? ( O sa fiu huduit,banat,suspendat samd. pentru ce am sa zic)

*First blood*

Asa ai/va trebuie.Da pana cand ma...toti suferim uneori dar sa-mi pun capat zilelor pt. ca sunt *vaidoamne deprimat si nimeni nu ma intelege* nu am sa fac.Are lumea probleme mai mari ca ale voastre.La 12 ani cautam ca disperatu o minge de fotbal sa imi rup picioarele , nu aveam chiar atat de multe "probleme" care apasau asupra constiintii.Doar poate cum sa-i spun alor mei ca am luat un 4 la scoala.

Buhuhu ... frustratilor.

ps : pun mana si piciorul in foc ca daca primea o educatie "adecvata" nu se ajungea aici.

RIP ffs.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...