rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 d`aia n`am zis toti, pentru ca mai exista un nr foarte mic de oameni, pe care ii precizasi putin mai sus.Restu sunt houseri, rapperi, etc.emo e in toti, sper sa intelegi ce vreau sa zic.@mitza, ai dreptate, mai cresti putin. Nu`i cer mai mult sa stii.@kamikaze, ideea era alta.
Guest Kamikaze Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 d`aia n`am zis toti, pentru ca mai exista un nr foarte mic de oameni, pe care ii precizasi putin mai sus.Restu sunt houseri, rapperi, etc.emo e in toti, sper sa intelegi ce vreau sa zic.@mitza, ai dreptate, mai cresti putin. Nu`i cer mai mult sa stii.ei bine, emo nu e in mine. sunt lipsit de scrupule. cu alte cuvinte, daca vreau ceva iau. daca ma deranjeaza ceva fac scandal, nu tin in mine. nu incerca sa ma etichetezi.
gaboi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 DECI nu sunt emo...imi place doar freza ... Si mie ami place freza da asta nu inseamna ca.s vreun emo imputit ... cand ai vad cu gentile alea ami vine :angry1: , stiu multi baeti care le place ... si foarte multi care se fac cu placa si nu recunosc La stiri vad ca au inceput sa faca zarva pe subiectul asta ... iau interviu la toti soarici cu paru pana la gura si cu piers in limba buza etc , nu vad nimic interesant si asta e o simpla sinucigasa :blink:
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 emo e in toti, sper sa intelegi ce vreau sa zic.Voi nu aveti emotii ?Nu aveti momente in viata cand ziceti ca nu mai puteti continua ?Nu cred.Voua nu va place sa aratati asta.Pe emo nu-i deranjeaza...
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 @mitza, ai dreptate, mai cresti putin. Nu`i cer mai mult sa stii.okey, domnu' stie tot.Multi credeti ca stiti tot, dar de fapt nu stiti nimic ;) Ultimu post .Nu necesita reply
iLoveCalifornia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 inainte nu-i suportam pe rockeri si punkeri , dar deh acu chiar is simpatici rockeristi , mai ales cand ii vad in imbracaminte hippy nu de roacker :Pdar emo , wtf de unde sunteti mai baieti saraca fata...
Azra'il Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ce nu pricep eu: Daca iti place un anumit gen muzica, hip-hop, rock, etc, de ce trebuie sa te si imbraci intr-un anumit fel, sau sa-ti ai o anumita freza? Iti mareste capacitatea de a intelege acel gen, iti sensibilizeaza auzul? Nu cred.
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 emo imputit Aveam niste pretentii de la tn.Ce ti-au facut tie emo?De ii faci imputziti?Daca eu as zice"Gaboi imputzitul" cum te-ai simti ?
Guest Kamikaze Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Voi nu aveti emotii ?Nu aveti momente in viata cand ziceti ca nu mai puteti continua ?Nu cred.Voua nu va place sa aratati asta.Pe emo nu-i deranjeaza...avem, dar nu ne comportam asa aiurea. tratam totul mai cu cap...nu pac cum iei un 2 in teza iti tai 3 vene. hai sa fim seriosi. NU exista nimic pe lumea asta care sa va justifice comportamentul, oricat de grea ar fi uneori viata.Ce nu pricep eu: Daca iti place un anumit gen muzica, hip-hop, rock, etc, de ce trebuie sa te si imbraci intr-un anumit fel, sau sa-ti ai o anumita freza? Iti mareste capacitatea de a intelege acel gen, iti sensibilizeaza auzul? Nu cred.cel mai frumos raspuns.Aveam niste pretentii de la tn.Ce ti-au facut tie emo?De ii faci imputziti?Daca eu as zice"Gaboi imputzitul" cum te-ai simti ?parca ziceai ca nu esti emo, de ce te ataci?
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ce nu pricep eu: Daca iti place un anumit gen muzica, hip-hop, rock, etc, de ce trebuie sa te si imbraci intr-un anumit fel, sau sa-ti ai o anumita freza? Iti mareste capacitatea de a intelege acel gen, iti sensibilizeaza auzul? Nu cred.Aici ai dreptate.No comm...Dar fiecare cu gandirea si comportamentul sau .@Kamikaze...si pt tine as sari (m-as ataca) daca cnva te-ar face imputit ...asa e firea mea
rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 okey, domnu' stie tot.Multi credeti ca stiti tot, dar de fapt nu stiti nimic ;) Ultimu post .Nu necesita replyasa e, ai totala dreptate, nush de ce ai mai postat.@kamikaze: exact, esti emo, tii in tine. e si normal sa se atace, daca se incep cu jignirile, tu gandesti ce postezi?@djkool: pentru ca fiecare asculta ce il reprezinta, d`aia. Pentru ca unii se regasesc in ceea ce asculta.@alecs tu du-te si da-ti cu 2 kg de gel in par.
alecs Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 bai emoizii care posteaza in continuare in aceasta mizerie de topic , mai opriti-va pentru ca deja sunteti penibili , mergeti si intindeti-va firul nu mai spamati topicul de stiri ... trist
bunny Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 haha...ce terminata...eram sigur ca aici se ajunge, ca din ce in ce mai multi adepti ai stilului emotive vad partea negativa si incep sa-si ia gatul. macar de-o facea si ea mai dramatica, mai starnea si ea un ras ceva... Saraca fata se sinucide iar tu o faci terminata, halal mod de a gandii ai fiule. COME TO THE DARK SIDEEEEEEEEEEEEEE, THE EMO SIDEEEEEEEEE, YOU GONNA SEE THE POWER OF DARKNESS, jaaaah!!! then you're gonna kill yourself, agree? Dude, get over with.
eleodor Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Si mie ami place freza da asta nu inseamna ca.s vreun emo imputit ... cand ai vad cu gentile alea ami vine :angry1: , stiu multi baeti care le place ... si foarte multi care se fac cu placa si nu recunosc La stiri vad ca au inceput sa faca zarva pe subiectul asta ... iau interviu la toti soarici cu paru pana la gura si cu piers in limba buza etc , nu vad nimic interesant si asta e o simpla sinucigasa :blink: aoleu aoleu taci ! ) nici sa scrii nu stii cand mai postezi cauta pe google cum se scrie ;) nu stiu la ce te referi cand zici emo imputit
Guest Kamikaze Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 @kamikaze: exact, esti emo, tii in tine.e si normal sa se atace, daca se incep cu jignirile, tu gandesti ce postezi?doar o vorba mai zic: cand 90% din populatia globului zice ca esti ciudat, asa o fi.tu gandesti ce postezi?mai tii minte cand am zis ca daca ma deranjeaza ceva fac scandal? nu incerca sa ma insulti, eu nu am facut-o si nu ma cunosti indeajuns de mult pentru a face-o...
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 nu stiu la ce te referi cand zici emo imputitErm...prefera mai intai sa jigneasca decat sa gandeasca:|@raifal vrei sa vezi cat de barbat sunt? :>
RaifalM3n Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 mah la emo` si baietii sunt fete deci ,poate sa fie baiat ca tot fata moare...
Azra'il Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 @djkool: pentru ca fiecare asculta ce il reprezinta, d`aia. Pentru ca unii se regasesc in ceea ce asculta.Nu ai inteles. Eu nu contest ca nu te regasesti in ce asculti, ca altfel nu ai asculta. Dar ASCULTI, crezi ca daca esti imbracat in costum nu poti asculta 2Pac? Ti se infunda urechile pentru ca nu ai "haine de rapper"? NU! Una e sa simti/asculti muzica, alta e sa urmezi turma.
rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cand vorbesti, incearca sa te rezumi la tine, vorbeste in numele tau, nu in numele altora, ms pentru intelegere.Si intelege odata, ca asta se aplica PENTRU TOATE STILURILE (exceptie facand ce am scris mai devreme). Oricum dupa previziunile subre, in modu in care "ne inmultim" o sa va conducem,o sa va facem sclavii nostrii Ok, scuze, dar asa poate iti atrag atentia sa gandesti inainte sa scrii ceva. @Raifalm3n: vrei sa`ti demonstrez cat de baiat/barbat sunt?
RaifalM3n Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ma ameninti sau ce? hai sa ne rezumam la moartea fetei inocente si sa nu o dam in altele ;)
rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 da, te amenint ca iti demonstrez cat sunt de baiat/barbat ))))) si tu de ce postezi prostii? )) bv ma "cerebralule" ))))) mah la emo` si baietii sunt fete deci ,poate sa fiei baiat ca tot fata moare... ai chiar te`ai rezumat la moartea fetei ))
bunny Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 De la fata aceea de 12 ani care s-a sinucis voi ati dat-o in prostime rau de tot.
RaifalM3n Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ce prostii` postez mah ` faptul ca era emo ? si ca majoritatea baietiilor seamana cu nisthe fete?daca sti ca esti asa barbat ` nu te mai simtii femeie . RIP si punct (.)
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 O fată de 12 ani, adeptă a curentului Emo, s-a sinucis!Considerane o familie...Daca sa zicem fratetu(daca ai ) omoara pe cnva ,injura => ca si tu esti la fel ?NU NE CONVINE PARTEA CU ADEPTA A CURENTULUI EMOdaca se arunca un hip-hop er care era faza ?@ICE...lasa topicul te rog :rolleyes: