ScreaM91 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tragedia s-a petrecut în Bucureşti. Copila a hotărât că nu mai are rost să trăiască şi s-a aruncat de la etajul 10.Andrada era singură acasă când a decis să moară. A scris înainte câteva rânduri, în care a precizat că nu mai vrea să fie o povară. De ceva vreme, copila nu mai avea o familie. Părinţii au decis să se despartă. Colegii spun despre ea că avea un iubit, mai mare cu câţiva ani, care a părăsit-o şi el de curând.De asemenea, că era adeptă a aşa-numitului curent "emo", care adună tineri interiorizaţi ce vorbesc despre moarte şi trăiesc la intensitate maximă depresia, spun psihologii. Aceşti copii se consideră inferiori şi au tendinţa să se urască, toate culminând uneori cu tentative de sinucidere, după cum se prezintă chiar comunitatea EMO din România. Adepţii lui, tot mai mulţi, sunt copii care poartă tunsori asimetrice, haine ciudate şi îşi ascund chipul după ochelari de soare, mari şi negri. Ascultă toţi aceleaşi trupe, comunică mai mult pe Internet şi, treptat, devin interiorizaţi şi pierd legăturile cu familia.Nimeni nu poate spune cu certitudine că apartenenţa la acest curent a împins-o pe Andrada la sinucidere.Trupul neînsufleţit al Andradei urmează să fie necropsiat de medicii legişti, care vor căuta urme de droguri. Poliţiştii verifică şi această ipoteză bazată pe mărturiile mai multor colegi ai fetei.sursa : protv.omfg :( spre ce ne-ndreptam?
lexboy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Parintii is de vina , ei nu se gandesc ce cade pe un copil atuncea cand divorteaza ! , nu o mai putut astepta inca vreo 3 ani pana copilul sa gandeasca cum trebuie , doamne
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 problema e ca din ce in ce mai multi devin emo Nush frate, dar astia vor sa moara, si aia bolnavi , de isi numara zilele pe degete, ar face orice sa mai traiasca o zi R.I.P oricum :( LE: Parintii is de vina , ei nu se gandesc ce cade pe un copil atuncea cand divorteaza ! , nu o mai putut astepta inca vreo 3 ani pana copilul sa gandeasca cum trebuie , doamne Ai mei s-au despartit cand aveam 7 ani, si uite-ma nu am murit :o, si crede-ma am avut si eu probleme ;)
Ahilosu Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 haha...ce terminata...eram sigur ca aici se ajunge, ca din ce in ce mai multi adepti ai stilului emotive vad partea negativa si incep sa-si ia gatul. macar de-o facea si ea mai dramatica, mai starnea si ea un ras ceva...
RaifalM3n Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 emolaii la putere/ iar poporu`n decadere ba nene acu avem proof` de la noi din ograda ca sa zic asa... emo sucks
RayzaH Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 deci e clar... emo astia sunt chiar distrusi, saracii nu stiu ce gasesc ei atat de "true" (... vorba lor) si placut prin suferinta. cred ca trebuie sa consulte un psiholog... astia clar sunt bolnavi mintal.
Domino628 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 stati calmi,asta e abia primu caz (despre care sa aflat),mai urmeaza altii :) tot cemi plc la fetele emo e machiaju cu negru si unghiile negre,in rest
alecs Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 first down , more to go , din partea mea sa isi taie toate venele emoizii , si asa e cam aglomerat in bucuresti
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cand va aud ca criticatii copii emo...deci mai ...nush cum sa va explic.Sunt unii copii emo,din cauza frezelor si depresiilor...cei care se sinucid nu au nimic de a face cu curentul emo.Poate ca le place sa sufere pentru depresiile lor,dar cei care se omoara au probleme la cap,repet nu au nimic de a face cu curentul emoLa varsta ei "12 ani"...a vazut si ea acesti stil...la varsta ei frageda un prim iubit inseamna mult ,daca nimeni nu a sprijinito ,ea s-a inchis in ea,probabil avand si alte probleme,a avut acest instinct de a se arunca ...Sau A crezut ca scapa si ajunge vedeta in cartier cu imaginea "emo kid`z "
ScreaM91 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Cand va aud ca criticatii copii emo...deci mai ...nush cum sa va explic. Sunt unii copii emo,din cauza frezelor si depresiilor...cei care se sinucid nu au nimic de a face cu curentul emo.Poate ca le place sa sufere pentru depresiile lor,dar cei care se omoara au probleme la cap,repet nu au nimic de a face cu curentul emo La varsta ei "12 ani"...a vazut si ea acesti stil...la varsta ei frageda un prim iubit inseamna mult ,daca nimeni nu a sprijinito ,ea s-a inchis in ea,probabil avand si alte probleme,a avut acest instinct de a se arunca ... Sau A crezut ca scapa si ajunge vedeta in cartier cu imaginea "emo kid`z " Sa crape bimbi de-am vazut vreun emo vesel Am cunoscut destule persoane emo , sunt intr-un liceu plin de coptii emo . Cand patesc ceva zici ca e sfarsitul luimii , exagereaza. +toti se inchid in ei , nu prea vb. Am cunoscut un caz clar si concret asa ca... Cum sa zici "a crezut ca scapa " cand asta se arunca de la etajul 10? :blink: crede-ma , sa fii emo nu e cool . E mai mult o povara dupa parerea mea.
Guest kidd0bolak Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Eu zic k nu e nici cool, nici o povara...Poate ca unii vor sa fie diferitzi...sh...nush...la 12 ani nu te prea gandeshti la consecintze...nu zic k eu ash face`o... mie imi place cum arata "copii emo"...fiecare cu parerea lui... :)
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sa crape bimbi de-am vazut vreun emo vesel Am cunoscut destule persoane emo , sunt intr-un liceu plin de coptii emo . Cand patesc ceva zici ca e sfarsitul luimii , exagereaza. +toti se inchid in ei , nu prea vb. Am cunoscut un caz clar si concret asa ca... Cum sa zici "a crezut ca scapa " cand asta se arunca de la etajul 10? :blink: crede-ma , sa fii emo nu e cool . E mai mult o povara dupa parerea mea. damn man...mai uitate la televizor...s-au mai aruncat pers de la 10...sh au scapat doar cu unu/doua picioare rupte
Cristi58 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 In general ... dar nu majoritatea cel din rasa EMO incep sa se drogheze ceea ce conduce la niste intenti foarte ciudate:(
Azra'il Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cum sa zici "a crezut ca scapa " cand asta se arunca de la etajul 10? :blink: Emo style... <Gives You Wings> :>
Guest Kamikaze Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 damn man...mai uitate la televizor...s-au mai aruncat pers de la 10...sh au scapat doar cu unu/doua picioare rupteca au scapat sau nu altii, aici e vorba de o fetita de 12 ani care aparent era emo. dupa cum bine se stie, copii emo tind sa fie mai emotionali decat restul, sa tina in ei si sa sufere mai mult in urma unor lucruri ce noua ni se par normale. acum poate gresesc, nu pot stiu ce era in mintea ei, dar nu cred ca o persoana care nu e emo s-ar fi sinucis dupa cate a patit ea.tu esti emo din cate vad. daca nu ma insel, imi poti spune si mie ce satisfactie ai ca te-ai luat dupa altii? chiar te simti bine in pielea ta cand esti batjocorit de toti? eu personal n-am nimic cu tine si in general cu emo, dar altii nu sunt de aceeasi parere cu mine. refuz sa cred ca a fi emo iti ofera vreo placere in viata si cred ca e mai bine sa fi NORMAL.
rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 bwa, habar n`aveti ce inseamna emo, dar voi vorbiti.Cate persoane care nu erau emo s`au aruncat de la 10? S`a aruncat una care era "adepta" a stilului emo si gata luarati foc.jn3b00n?Aia care stau si nu vb cu lumea ca sunt timizi si habar n`au sa comunice, sau aia care stau 20/24 ore in fata calc jucandu-se MMORPG`uri nu ziceti nimic, asa ca taceti din gura cu emo. Cand o sa judecati si voi altfel. mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat.Stiti cum se zice, prima data esti naiv, te indragostesti rpd, pana iti rupe inima si incepi sa te protejezi, sa stai departe. Ea poate n`a stiut, si era mai sensibila.Poate toate astea cumulate au impins`o sa faca asta.Nu e prima si nici ultima care face asta, dar ea e EMO.@Kamikaze, fiecare stil e batjocorit de altcineva, ce zici tu se aplica la majoritatea stilurilor.
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 DECI nu`s emo,cu gandirea...freza o incerc ...am alte viziuni in viata...In fine...am trait si eu niste drame si atunci mi`a fost de ajutor acest curent...m`am regasit in el.App...de mn nu se ia nimeni...cunosc multa lume^^..nu sunt emo...imi place doar stilul si freza ...And...cunosc multi emo care nu s-ar sinucide pt nimic :)
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cand o sa judecati si voi altfel, mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat. Ce judecam ? Cand o vedeam pe mama suferind, trebuia sa ma arunc cum a facut asta? hai frate sa fim seriosi, avea 12 ani, gandea cat de cat
rtk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 nu ajungeai la balustradaA, si cum vreti voi sa ii ajutati pe emo, daca voi mai mult ii faceti sa sufere , si sa`i impingeti spre sunucidere, prin batjocura si marginalizare? :-s :o
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nu imi plac emo Imi place ca esti on..tin sa-ti readuc aminte ca vorbim desp emoiza care s-a aruncat de la balcon...adica desp emo,care ajung la sinucidere din cauza ca sunt batjocoriti... Sincer nu ma intereseaza parerea ta si nu cred ca ti-a fost ceruta de cnva :)
Guest Kamikaze Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 bwa, habar n`aveti ce inseamna emo, dar voi vorbiti.Cate persoane care nu erau emo s`au aruncat de la 10? S`a aruncat una care era "adepta" a stilului emo si gata luarati foc.jn3b00n?Aia care stau si nu vb cu lumea ca sunt timizi si habar n`au sa comunice, sau aia care stau 20/24 ore in fata calc jucandu-se MMORPG`uri nu ziceti nimic, asa ca taceti din gura cu emo. Cand o sa judecati si voi altfel. mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat.Stiti cum se zice, prima data esti naiv, te indragostesti rpd, pana iti rupe inima si incepi sa te protejezi, sa stai departe. Ea poate n`a stiut, si era mai sensibila.Poate toate astea cumulate au impins`o sa faca asta.Nu e prima si nici ultima care face asta, dar ea e EMO.@Kamikaze, fiecare stil e batjocorit de altcineva, ce zici tu se aplica la majoritatea stilurilor.LE: A, si cum vreti voi sa ii ajutati pe emo, daca voi mai mult ii faceti sa sufere , si sa`i impingeti spre sunucidere, prin batjocura si marginalizare? :-s :odin sursa sigura stiu ca tu esti emo, deci ar trebui sa intelegi. daca ma insel, scuze. din cate stiu eu a fi emo inseamna ce am scris eu in post-ul anterior, adevarat? fata fiind emo, normal ca asta a fost un factor decisiv in sinuciderea sa. gandeste altfel: daca nu era emo, poate NU s-ar fi sinucis. adevarat si faptul ca multe persoane care nu sunt emo se sinucid, dar acele persoane care au firea slaba, asemenea unui emo.chiar tu ai zis-o ca poate era mai sensibila. eu sunt de parere ca era asa datorita curentului pe care l-a adoptat.cat despre stiluri, nu e adevarat ce spui. sunt unele stiluri care pur si simplu nu pot fi batjocorite. daca iti creezi un anumit stil, asemanator cu majoritatea, dar totusi diferit...atunci nu vei fi batjocorit. cu alte cuvinte, baieti nemachiati, sociabili, vorbareti si fete versate, fara mov, roz, verde si negru in cap. oameni cu capul pe umeri...A, si cum vreti voi sa ii ajutati pe emo, daca voi mai mult ii faceti sa sufere , si sa`i impingeti spre sunucidere, prin batjocura si marginalizare?sunteti batjocoriti datorita stilului vostru bizar. asa a fost intotdeauna. vrajitoarele erau arse pe rug, hotilor le erau taiate mainile, de voi rade lumea.
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 nu ajungeai la balustradaDaca vroiam sa fac p0c , crede-ma ca ajungeam ;) .N-are rost sa continuam :)Daca atat a dus-o pe ea capu, ce potzi sa-i ceri mai mult ?
eleodor Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nu imi plac emo poti sa imi spui ce inseamna emo? exact cum a zis retard,vorbiti dar nici nu stiti ce inseamna emo.