M1nDH4cK Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Faithless: post-urile tale beyond this point au fost sterse datorita limbajului vulgar folosit, pentru care te-ai ales si cu un avertisment. One more and you're out. Inutza te rog nu mai fa reclama la canale de mIRC. :>
DarkIna Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Inutza te rog nu mai fa reclama la canale de mIRC. :> powersurge, alea sunt canale de help, nu preferi sa intre pe canalele alea si sa puna intrebari decat sa posteze aici tampenii ? :) (pe IRC se mai da un ban pe ip (nu nickname), dar aici ?)
Guest faithless Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Faithless: post-urile tale beyond this point au fost sterse datorita limbajului vulgar folosit, pentru care te-ai ales si cu un avertisment. One more and you're out. acuma nici nu mai stiu ce scrisem in posturile alea... ma rog.. ii raspunsesem inutzei aleaia ca fraierul luase 9 la licentza si ca sa si vada de treaba ei... sa-si nu mai dea ea cu parerea ca nu ne intereseaza... sa-si vada de fardurile si oja ei... sa nu mai comenteze aiurea... ma rog.. nu mi aduc aminte ce am mai scris... ps : limbajul ala vulgar a aparut si din gura Escai , si nu am vazut vreo cenzura ! ma rog , cenzureaza ce vrei... daca tot ai dreptul...
M1nDH4cK Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Inutza te rog nu mai fa reclama la canale de mIRC. :> powersurge, alea sunt canale de help, nu preferi sa intre pe canalele alea si sa puna intrebari decat sa posteze aici tampenii ? :) (pe IRC se mai da un ban pe ip (nu nickname), dar aici ?) Prefer sa nu faci reclama la nimic pe acest forum (exceptand sectiunea Publicitate). Se poate please ?
M1nDH4cK Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Faithless: post-urile tale beyond this point au fost sterse datorita limbajului vulgar folosit, pentru care te-ai ales si cu un avertisment. One more and you're out. :evil: wow.... cna si pe linkmania... tb sa zic ca era citat din Parazitii... dar probabil esti de-al lui Radu Filip .... nu avea nici o importanta... daca bagam stelutze era ok ? acuma nici nu mai stiu ce scrisem in posturile alea... ma rog.. ii raspunsesem inutzei aleaia ca fraierul luase 9 la licentza si ca sa si vada de treaba ei... sa-si nu mai dea ea cu parerea ca nu ne intereseaza... sa-si vada de fardurile si oja ei... sa nu mai comenteze aiurea... ma rog.. nu mi aduc aminte ce am mai scris... ps : limbajul ala vulgar a aparut si din gura Escai , si nu am vazut vreo cenzura ! ma rog , cenzureaza ce vrei... daca tot ai dreptul... Nici nu trebuie sa iti aduci aminte. Inutza ti-a citit mesajele si ti-a raspuns la ele. Daca vrei sa dezvolti conversatia cu ea pe acel ton, iti recomand irc-ul / messengerele.
DarkIna Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 powersurge, nu mi se pare reclama avand in vedere ca sunt canale de help, in orice caz, scuze. Oare exista un forum respectat care sa dea voie se sa "vorbeasca" asa ?
M1nDH4cK Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Bineinteles ca nu, de aceea i-am editat post-ul :> (si al tau ca sa nu apara quote-ul.