THuG-Radu Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 @ Radu: nu mai face prostia de a pune fata deasupra ta. Nu vreau sa fiu rau, dar ai nevoie sa fii trezit la realitate: ai fost a 5-a roata la caruta. N-ai de unde sa stii daca nu te-a folosit ca sa-l faca gelos pe prietenul ei. Si nu te mai gandi ca-i dai ce vrea si alte prostii de genul asta. Daca vrei o relatie ca lumea, nu devii "furnizor". Hai sa avem putina mandrie, ce dracu'! Si nu-i mai face urari de fericire si tot restul. Nu prea cred ca ea s-a gandit la fericirea ta cand s-a jucat cu tine. La naiba, stiu ca mass media ne-a invatat sa fim baietei buni, ca e bine sa fim altruisti si tot restul, dar sa nu exageram. E o diferenta intre a fi altruist si a fi fraierul unei fete.Nu lua mesajul ca pe o jignire, ci ca pe niste sfaturi exprimate pe un ton mai dur.Nu m-a folosit sa il faca gelos pe prieten, pt. ca nici acuma ala nu stie ca noi 2 am fost impreuna :D Si daca ar afla, ar fi bai mare pt. ea, ala i`ar da papucii in secunda doi.Nu ma refeream la genu de "furnizor", pt. ca nu e materialista fetitza, are ff multi bani si cat am fost cu ea, aproape tot timpu ea a facut cinste, ea insista, una alta, deci nu`i genu care sa profite de bunatatea altora.Nu s-a jucat cu mine, ci doar era un mare haos in capu` si sufletu ei. S`a despartit de fostul, a gasit ceva nou si frumos la mine, a fost cu mine, dar cand a venit ala n`apoi, si`a dat seama ca inca il iubeste (sau o fi rutina/obijnuinta (cum a zis un amic :D )), ala a venit n`apoi, i`a promis luna si stelele si ea l`a primit n`apoi. Is multe detalii la mijloc, pe care nu le`am scris pe blog, iar alea fac diferenta. Acolo am scris in mare ... si dupa ce am recitit si eu de cateva ori, mi`am dat seama ca de fapt reiese ca ea s`a cam jucat cu mine, dar stiu eu ce`o fost de fapt acolo.Crede`ma de obicei nu`s baiat bun cu fetele (money poate confirma si asta si ce am scris mai sus despre ea (el mi`a facut cunostiinta cu ea :D )), dar cu ea am vrut sa fie diferit si pe viitor am alte planuri in ceea ce`o priveste pe ea :D Is aproape lecuit, cam 85% mi`a trecut. Dupa ce imi trece de tot, pun planu in aplicare :)Asta e partea buna la mine, datorita faptului ca n`am iubit niciodata (cea mai lunga relatie a mea - 2 luni jumate), desi pun suflet, daca n`o vad pe fetitza 2 saptamani IN CEL MAI RAU CAZ, imi trece.Iara legat de mesaj, non taken, sfaturile is oricand binevenite.
Thade Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 "ton matur" = punctul tau de vedere, eu prefer sa-l am p-al meu, ce-ai scris tu acolo face parte din imaginatia ta, nu din realitatea mea, mersi oricum pt efort dar abtine-te next time.
RaifalM3n Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ba nush` pe mine iubirea ultima oara ma facut sa numai mananc sa numai beau si sa ma las de calculator defapt de CS si cam orice joc pe care activam ` ...asa ca... fuck love` 4 luni ....
gaboi Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 poate sunt un romantic neshlefuit Si eu My story ... :) Partea buna e ca imi trece repede daca nu vorbesc cu ea/nu o vad. Repede insemnand maxim 2 saptamani. Bineinteles, sunt multe detalii pe care nu le`am trecut acolo, iar parerea mea e ca detaliile fac diferenta. Destul de interesanta povestea ...ai tinut la ea This is love
Whiplash Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cel mai bine e sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu renunti la mandria ta, altfel vei deveni plictisitor foarte repede si se ajunge la situatii extrem de neplacute ("nu mai e ca la inceput"; "hai sa ramanem doar prieteni' etc. :) ). Si asta se intampla de cele mai multe ori la prima relatie cand cel mai probabil nu mai vezi/auzi altceva decat pe ea.E greu de explicat cum o gramada de lucruri isi pierd sensul pe care il au la inceputul unei relatii si ajungi sa nu te mai suporti cu cea pe care o considerai aleasa inimii :rofl1: ba nush` pe mine iubirea ultima oara ma facut sa numai mananc sa numai beau si sa ma las de calculator defapt de CS si cam orice joc pe care activam ` ...asa ca... fuck love` Si eu faceam flotari ca sa nu dau cu pumnii si cu capul in pereti dupa ce m-am despartit de prima prietena. A fost singura data cand am fost atat de afectat. Cel mai bine in astfel de cazuri e, dupa cum spunea si 4 Real, sa-ti ocupi timpul ca sa nu te poti gandi la ea. Ultima mea legatura a durat cu chiu cu vai 3 luni si jumatate si dupa ce s-a terminat, am reusit sa ma conving ca imi e mai bine fara ea si sa fiu mereu ocupat/plecat pentru o perioada de timp. Chiar imi parea bine ca s-a terminat (doar din anumite puncte de vedere).M-am purtat apoi ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic niciodata, fara telefoane, mesaje, fara sa o implor sa ne impacam, sa o luam de la capat etc. Rezultat: dupa o luna imi cerea cu cer si cu pamant sa revenim asupra deciziei, insa a primit doar un refuz politicos din partea mea. (chiar daca imi venea sa ma urc pe pereti de ciuda ca fac asta)E bine sa stii sa simti, insa a-ti lasa sentimentele sa te conduca nu e deloc bine. Intre romantic si tantalau sentimental e o limita foarte subtire pe care daca nu o cunosti, ai parte de multa, multa suferinta. Si doar suntem barbati ce naiba. :DPS am observat ca am tendinta de a deveni tot mai misogin dupa fiecare relatie.