ShadyMonto Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Idem unora.Nu as fi schimbat nimic , chiar daca viata este "o doamna cu moravurile lasate deoparte".@Never , lasa pe Dumnezeu sa fie Dumnezeu ..noi sa-i fim macar egali :P .
gaboi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 mda...as fi vrut sa nu fi ales sa intru la liceul la care sunt acum...Ar fi si asta ...acum as vrea in alt liceu ca cel in care.s eu nu.i asa de bun si certata care am avut.o cu un tovaras ... acum ami pare rau .. :(
iNm Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ca nu am insistat suficient sa plec din Romania atunci cand era momentul.
Savag3 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Trebuia sa ma gandesc mai mult la mine, si nu la anumite persoane care au dovedit ca nu merita! ^ Sa plec sau nu din Romania? Momentan viata merge good :D
Fane Spoitoru Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 mda :) trebuia sa dau diferenta aia in a 4-a si sa ma duc la alta clasa de engleza ;) si se schimbau toate atunci :) da asta e nu ai cum sa schimbi trecutu ;)
_alexa_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 sa nu ma fi lasat prinsa in situatia de acumsa nu fi facut o acea alegere gresita acum ceva timp care mi-a schimbat total viata
Nutuseby Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Daca ati avea posibilitatea sa schimbati un aspect al vietii voastre..o decizie pe care o considerati gresita acum..ati face-o? Si despre ce este vorba?@ nu as gresi atat fata de o persoana speciala..care merita mult mai multe din partea mea..si nu as fi plecat ..sa fi dat Shift+del la toate jocurilesa nu ma fii indragostit de fata aceasa nu fi ales niste prietenisi sa fi pus mana mai mult pe carte :(
Whiplash Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sunt atatea lucruri de schimbat ca n-as sti de unde sa incep asa ca mai bine nu schimb nimic daca as avea puterea asta. :D
operatorxxx Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 poate ca as alege sa ma nasc din nou...si sa traiesc la fel viata mea de pana acum...
bunny Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Probabil ca daca imi luam inima in dinti candva, si nu eram asa de las, schimbam lucruri majore in viata mea. :) Asta e, life goes on.
Ayana Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Probabil as fi ales alta facultate. Cea pe care am terminat-o mi-a oferit o meserie banoasa, dar din pacate facuta fara pasiune.
majinbuu Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nu as schimba nimik, daca ar iesi totul cum vreau eu in viata, mare plictis.