Jump to content
Lancelot

Daca ai putea sa schimbi o decizie din viata ta..

Recommended Posts

Posted

Daca ati avea posibilitatea sa schimbati un aspect al vietii voastre..o decizie pe care o considerati gresita acum..ati face-o? Si despre ce este vorba?

@ nu as gresi atat fata de o persoana speciala..care merita mult mai multe din partea mea..si nu as fi plecat ..

Posted

Da...as fi vrut sa nu fi cunoscut o anumita persoana..dar daca totusi a fost sa fie asa as fi vrut sa nu iau "acea decizie gresita...de a spune s`a terminat"...

As vrea sa vad ce ai schimba tu Domnule Dede ....ai fi in stare sa schimbi ceva in viata ta...iti pare rau de ceva anume ?

Posted

as fi vrut sa nu fi intalnit niste prieteni care si-au pus amprenta foarte mult in viata mea, si in special unul dintre ei care tot imi spune chestii nasoale si neadevarate despre monica..

si desigur.. imi doresc sa nu ma fi tuns de atunci cand aveam parul foarte lung.. dar am fost fraier si acum trebuie sa astept..

Posted

As fi ales alt liceu la care sa intru, imi doresc sa nu fi cunoscut niciodata anumite persoane, si sa nu-mi fi tuns parul lung acum cateva zile (aproape 26cm, nu ma mai tunsesem de aproape 2 ani :( )

Posted

Toata viata o sa-l injur pe al 2-lea antrenor pentru cat de praf era in meseria lui. Daca as putea sa schimb asta, as face-o.

jucai si tu in divizia A acum :crybaby:

Posted

Imi pare rau ca nu m-am nascut dumnezeu sau ceva asemanator cu ceea ce biblia/coranul/etc. descrie a fi, dumnezeu...

:|

sa nu fii luat niste decizii gresite in trecut...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...