Jump to content
IceMan

?Profa de engleză“ de la ?Caragiale“ îşi arată chiloţii pe internet

Recommended Posts

Posted

Hmm... cumva Bogdan care s-a aruncat pe geam ptr o profa de engleza blonda si cu ochelari ? :D

chiar ea...dupa cazuri din astea incepe sa-ti cam vina sila de profesori :(

Posted

Eu ma intreb si ma mir cum pot ajunge profesoarele asa tinere la catedra??? Numai in Romania se poate intampla asa ceva....va ganditi...eu am profesoara de 18 ani..ii de engleza (pacat ca a plecat de la noi de la scoala)

Posted

Nu prea e treaba noastra ce fak profesori dupa orele de scoala asa cum nu e nici treaba lor ce facem noi in timpu nostru liber......

Posted

Nu prea e treaba noastra ce fak profesori dupa orele de scoala asa cum nu e nici treaba lor ce facem noi in timpu nostru liber......

frate...nu e chiar asa. pe noi de exemplu ne cearta daca suntem beti, daca am mers la disco...etc.etc. :D

Posted

scorpion tu de exemplu presupun ca ai sub 16ani de asta-ti zic, si mai presupun ca iti zic asta doar profii aia batrani, comunisti, nu astia mai tineri.. acum zi-mi sincer tu daca ai fi profesor ti-ar conveni sa ai anumite restrictii cand esti in afara programului? ti-ar conveni sa iesi in parc cu persoana iubita si sa-ti zica plozii ca esti nesimtit? sa fim seriosi.. gandi-ti si voi mai.. altfel..

inca ceva.. cu siguranta tu esti underage, insa profii sunt maturi, au dreptul de a face ce vor cu viata lor..

Eu ma intreb si ma mir cum pot ajunge profesoarele asa tinere la catedra??? Numai in Romania se poate intampla asa ceva....va ganditi...eu am profesoara de 18 ani..ii de engleza (pacat ca a plecat de la noi de la scoala)

profesoara la 18ani? eu nu cred ca e posibil asa ceva.. eu fac 18ani la sfarsitul clasei a11a.. si din cate stiam trebuie sa ai studii "ceva mai superioare decat liceul" (citit dintr-un destept chelios care cica-i mare ministru^^^).. so la 18ani e imposibil..

Posted

deci... eu am 15 ani...si am vb cat se poate de serios...profa de engleza a avut 18 ani cand a venit la noi la scoala...acuma cred ca are vreo 20 de ani...va dati seama cum ne bateam noi joc de ea... dar ce galagie era la ea in clasa....doamne nu doresc sa imi amintesc lucrurile...ca sa faca liniste batea cu palmele in catedra si dupa aia isi freca mainile de durere (noi sub banci nu mai puteam de atata ras) ...nu mai vreau sa aud de amintirile acelea...

Posted

sorry to dissapoint you guyz dar de 2 ani de cand sunt in caragiale eu nu am vazut-o pe femeia asta pe holurile liceului. si cunosc profele de engleza pt ca ajungi sa lucrezi cu fiecare in parte la un moment dat daca esti la intensiv eng.

cunosc cazul uneia de info aflata in postura asta cu poze indecente pe net(dar nu seamana cu tipa din poza postata) si am auzit zvonuri despre o profa de engleza dar aia e creata si ceva mai "solida" :P

desi la cat de mare e liceul, se poate sa-mi fi scapat. putin probabil tho'. tot consider ca informatia este gresita.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...