Jump to content
IceMan

?Profa de engleză“ de la ?Caragiale“ îşi arată chiloţii pe internet

Recommended Posts

Posted

O. Ţ., suplinitoare de limba engleză la Colegiul ?I.L. Caragiale” din Bucureşti, şi-a postat pe un site dedicat corespondenţei cu prietenii fotografii în care apare pe jumătate goală, etalându-şi picioarele şi sânii.

În imaginile care au împânzit adresele web cu rubrici gen ?necenzurat”, cadrul didactic în vârstă de 27 de ani apare întinsă pe pat, în sutien şi cu picioarele desfăcute, astfel încât să i se întrevadă chiloţii, aşezată pe podea echipată doar în dres şi într-un top cu decolteu generos sau privind visător, sprijinită de catedră, în timp ce muşcă dintr-o bucată de ciocolată.

Mai multe pe Gandul.info

Posted

Foarte frumos din partea ei :))

Tocmai mi-am adus aminte de un film vazut acum 2,3 ani - "Dictionarul din Alcoov" (parca se numea) in care turistii ajunsi in acel sat invatau limba cu ajutorul unor "prostituate" cu care urmau sa petreaca un timp... -poate s-a inspirat si profa din film :)

Posted

Ce sa mai , daca profesorii care au trebui sa se respecte deoarece sunt "dascali" si invata viitorul lor , "ele" (profesoarele sau suplinitoarele) pozeaza in ipostaze "sexy" si ele mai vor sa fie respectate :P

Posted

sincer mi se pare o aberatie sa o dea afara din invatamant.. de paradroamele alea de la lic care au poze vai vai pe hi5 de ce nu le exmatriculeaza atunci? in afara serviciului esti om si oamenii nu is perfecti si chiar au anumite nevoie, indiferent de cat de deplasate ar fi ele.. imi mai zicea unu : "vai mama am vazut-o pe profa de istorie plimbandu-se cu unul prin parc".. so what? daca e profesor nu are voi sa aiba sentimente? sau trebuie sa fie "sihastru" sau ce? ce mentalitate aveti sa-mi trag palme..

Posted

"suplinitoare de limba engleză" era suplinitoare, nu profesoara :)

Ii poate invata pe elevi mai multe lucruri, nu doar engleza :D

Posted

De ce nu e profa mea? :(( Sunt foarte multe cazuri, eu beam cu profa de biologie, np :P

LoL :))

Cum sa bei cu profa de biologie :o

Nu ma invata si pe mine engleza ? ;;)

Poze ca poze, dar cand vezi unele profesoare cum vin la scoala, cu niste fustitze lungi ^^ si cu un decolteu din ala de ti lasa gura apa, ce sa mai zici :crazy:

Posted

LoL :))

Cum sa bei cu profa de biologie :o

Nu ma invata si pe mine engleza ? ;;)

Poze ca poze, dar cand vezi unele profesoare cum vin la scoala, cu niste fustitze lungi ^^ si cu un decolteu din ala de ti lasa gura apa, ce sa mai zici :crazy:

Serios...am baut cu ea la banchet in clasa a 12 a si am mai iesit de cateva ori cu ea in oras :))

Posted

O. Ţ., suplinitoare de limba engleză la Colegiul ?I.L. Caragiale” din Bucureşti, şi-a postat pe un site dedicat corespondenţei cu prietenii fotografii în care apare pe jumătate goală, etalându-şi picioarele şi sânii.

În imaginile care au împânzit adresele web cu rubrici gen ?necenzurat”, cadrul didactic în vârstă de 27 de ani apare întinsă pe pat, în sutien şi cu picioarele desfăcute, astfel încât să i se întrevadă chiloţii, aşezată pe podea echipată doar în dres şi într-un top cu decolteu generos sau privind visător, sprijinită de catedră, în timp ce muşcă dintr-o bucată de ciocolată.

Mai multe pe Gandul.info

Daca asta nu tine copii in scoli atunci ce :cool2:

Daca isi face datoria de profa atunci nu ar trebui luate nici o masura e treaba ei ce face in afara orelor ,tre sa mai treaca vreo 20 de ani sa moara si ultimiile ramasitze de comunism...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...