Jump to content
Luci

Ce nota vreti sa luati la teza?

Recommended Posts

Posted

baaa putorilor invatati ^_^ , eu am luat 10 la geografie la vremea mea :D chiar daca am luat 8.85 la romana si 9.15 la mate B)

H@H@H@ gras :D

Am avut 8 romana, 9 mate , 10 istorie :D...Toate in cap :P

La naiba...luai 6.50 la romana 22.gif

:blink:

Si cand ma gandesc ca mereu ni se spune ca suntem cea mai slaba generatie :(

Ba, lasati dreaq netu si invatati :|

Posted

Daca e pe laude : 9.60 mate , 9.20 romana, 9.90 geografie :-"

Imi luase tata cablul de la pc cand a venit capacitatea si mi l-a mai dat dupa ce a vazut media :P.

Asa ca lasati netul si alte prostii si apucati-va de invatat

Posted

La mate a spus profa sa spunem ca am dat teza si a pus la nimereala la fiecare ... da ce.l mai naspa ca eu am luat cea mai mica nota .... 7 cand pe la alti 8 , 9 , 10 ... na treaba ei a dat cu ban-u la fiecare ...

la fizica am dat fara prof in clasa

si la romana marti ... sa vedem cat voi putea copia

Peace.

Posted

La noi .. in scoala cu profesorii nostri , copiam de rupeam defapt..am un coleg bun..si ne confruntam raspunsurile...(serios) iar unele puncte pe care nu le stiam...trebuia sa trag cu ochiu la vecinu nu ? La geografie vreo 4-5 din sala aveam aceleasi lucruri scrise in pagina.

Posted

Oooo :))

Va laudati fara mine ... urat, foarte urat

Romana - 9,15

Mate - 9,60

Geo- 8,90 - praf ... stiu ... dar m-am dus ca prostu la examen fara sa citesc nimic :(

Acum nu mai e ce a fost - toti analfabetii au peste 9 la romana si tot asa ... vai de capu aluia care a venit cu ideea asta.

Posted

pa` si normal ca luati note mici ba daca va frecati toata ziua pe forumu` linkmania... macar iseiti dracu din casa sa va aerisiti creierele alea fumegande de linkmaniaci

Posted

Eu nu prea inteleg... tezele astea sunt pe post de capacitate?

da,cei de a 7a si a 8a dau teze unice(daca nu cumva ma insel :lol:)

5.00 la romana X(

gg :))

LE: da` voi de unde va stiti notele? :blink:

Posted

pa` si normal ca luati note mici ba daca va frecati toata ziua pe forumu` linkmania... macar iseiti dracu din casa sa va aerisiti creierele alea fumegande de linkmaniaci

zile tu grasule :wub:

Ma, apucati`va naiba de invatat :(.O sa regretati mai tarziu ca nu ati invatat cand a trebuit :).

5.00 la romana X(

Asta e nota mah ? :blink:

Posted

Cam ciudat titlul topicului, carui elev sa-l intrebi:

Ce nota vreti sa luati la teza?

si sa nu raspunda 10? o_O

Mai degraba "Ce nota credeti ca luati la teza?". 8-|

Anw, felicitari celor ce-au obtinut note mari.

Posted

la romana au fost subiecte putin nasoale, insa nu imposibile ... pe mine cand am dat capacitatea m-a pus maica-mea sa fac comentariile in loc sa le invat ...

Guest Blaidy
Posted

la romana au fost subiecte putin nasoale, insa nu imposibile ... pe mine cand am dat capacitatea m-a pus maica-mea sa fac comentariile in loc sa le invat ...

Neah ... a fost doar o mica "capcana" pe la gramatica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...