Luci Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ce nota vreti sa luati la teza?, Si ce nota ati luat ? Daca vrei sa te bagi ca chilotu in c*r treaba ta.Daca nu ai legatura cu thread-ul dc mai postezi ?Se vede mai sus ca am intrebat si ce nota au luat N`am nevoie sa-mi dai reply
Luci Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Scz pt double post...am terminat teza la geografie ...examen luat :DCred ca iau 9..9 si cva :wub:
Velasquez Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Scz pt double post...am terminat teza la geografie ...examen luat :D Cred ca iau 9..9 si cva :wub: De unde stii ca l-ai luat ? , numa de de 25 minute ai predat zisul "examen" sau "teza unica" si tu deja stii ce nota vei lua , stai flexat omule :-j PS: Subiectul 4 nu l-am facut ) , mi-a fost lene xD + era un pct doar asa ca ...
Razvan Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 bravo mai!ps: la ce ati dat? (eu acum doi ani am dat la istorie..)"PS: Subiectul 4 nu l-am facut ) , mi-a fost lene xD + era un pct doar asa ca ..."1pct=10%.. adica chiar conteaza foarte mult.. oricum felicitari!
Guest Nitza Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cum sa copiem daca stau "copoi "cu ochii pe noi ? :violent: lol io am copiat la mate pe sem trecut de am rupt shi cu "copoi" :>
Velasquez Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 "PS: Subiectul 4 nu l-am facut ) , mi-a fost lene xD + era un pct doar asa ca ..."1pct=10%.. adica chiar conteaza foarte mult.. oricum felicitari!baiete :P , eu daca i-au 9 la geografie e bine , adica perfect , eu nu prea am dat la orele de geografie xD
Luci Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 bravo mai!ps: la ce ati dat? (eu acum doi ani am dat la istorie..)"PS: Subiectul 4 nu l-am facut ) , mi-a fost lene xD + era un pct doar asa ca ..."1pct=10%.. adica chiar conteaza foarte mult.. oricum felicitari!eu am dat la geografie.baiete :P , eu daca i-au 9 la geografie e bine , adica perfect , eu nu prea am dat la orele de geografie xDMai pai ai facut de 9??and...sa sti ca nici eu nu am prea stat sa tocesc si nici makr nu am caiet de geografie deoarece aceasta ora pica aproape tot timpul ultima si ori mai plekm...ori ma culc in ultima banca=))
Andrei_MG Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 alt topic facut pentru spam desigur SilenR e clasa 8 si el da teza la informatica o.O bv ;) ...din cate stiam eu esti a 10 a ...se cunoaste k nu cititi decat titlu si gata ... parerea mea despre tezele astea k e cea mai mare prostie pe care a pututo inventa ministeru asta .... nu va bazati k puteti copia ...mai bv invatati cat de cat acolo ... nu toti profesorii lasa ..dar din cate am auzit semestru trecut s-a copiat pe capete ... oricum spor all la teze ;) sa luati ce nota doriti (cei de clasa a 8 a :P )
Guest Pilu4u Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Mai bn a fost cand am dat eu.Era Examen de Capacitate :nanana: :nanana: Am copiat pe rupte ca daca nu..NU ajungeeam al liceu.. Dar recunosc..am mai invatat si eu unpic acolo :dance: :dance: Oricum Bafta all la teze si sa ajungeti la ce liceu vreti :peace:
Gokuu Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pai eu am dat la geo si noua ne-a dictat inspectoarea rezultatele.
Luci Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Pai eu am dat la geo si noua ne-a dictat inspectoarea rezultatele.Lol...unii invata iar altii...Ma cam oftic...in fine ..bafta voastra
eleodor Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pai eu am dat la geo si noua ne-a dictat inspectoarea rezultatele.bv tie....eu as fi tacut
Luci Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Nu i se poate intampla nimik Dekt ca oftica pe unii...
Agr3siv Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Eu cand am dat capacitatea am luat la toate 3 materiile note in jurul cifrei 8. Mai mult, mai putin... le-am luat si p-astea.Felicitari tuturor si bafta in continuare la examene.
Luci Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 multumimImi poti spune si mie la ce liceu esti?Care a fost cea mai mica nota cu care sa intrat la liceul tau?
Lancelot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 hai ca am lamurit si misterele Londrei@ reopened pana dupa teze..daca incepeti iar cu spamul e inchis defintiv
Luci Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Din zisele doamnei directoare...s-ar putea sa avem comisie straina Nici ai nostrii nu ne ziceau ,dar macar ne mai lasau sa ne mai soptim ceva ceva @Ms lance ca mi-ai ascultat cererea si mi-ai redeschis threadul :tiphat:
Luci Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 A picat exact ce am invat :DCred ca iau nota mare si la romana :X:X
frankie Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 baaa putorilor invatati ^_^ , eu am luat 10 la geografie la vremea mea :D chiar daca am luat 8.85 la romana si 9.15 la mate B)