Jump to content
jeki

Summer Job!

Recommended Posts

Posted

Acum cu campania asta electorala puteti scoate ceva bani ... nu-i prea comod sa imparti pliante si chestii dealea da se plateste bine daca ai nevoie de bani ;)

Posted

Acum cu campania asta electorala puteti scoate ceva bani ... nu-i prea comod sa imparti pliante si chestii dealea da se plateste bine daca ai nevoie de bani ;)

Ahamz...Poti scoate banii frumosi.Am inteles ca daca stai in ziua cand sunt alegeri, ca supraveghetor, in salile de vot , te platesc 3 milioane :o , dar trebuie sa stai de dimineatza pana seara :))

Cel mai bun job, e la spalatorie auto cum a zis si Kool

Un prieten a lucrat vara trecuta la o spalatorie, in afara de salariu ii mai iesea cam 100 de mii la zi, ciubuc ;)

Posted

Ahamz...Poti scoate banii frumosi.Am inteles ca daca stai in ziua cand sunt alegeri, ca supraveghetor, in salile de vot , te platesc 3 milioane :o , dar trebuie sa stai de dimineatza pana seara :))

Cel mai bun job, e la spalatorie auto cum a zis si Kool

Un prieten a lucrat vara trecuta la o spalatorie, in afara de salariu ii mai iesea cam 100 de mii la zi, ciubuc ;)

OK...ok..si cam cat e un salariu la o spalatoriE?

Lance...scz pt offtopic :rolleyes:

Posted

OK...ok..si cam cat e un salariu la o spalatoriE?

Lance...scz pt offtopic :rolleyes:

pai cred ca-ti da cel putin salariu minim pe economie ( sau cum ii zice ) + ce-ti mai iese ciubuc

daca te iau aia de baiat bun, faci ciubuc k-lumea :)

Mie mi se pare okey :cool2:

Posted

Una din cele mai bune variante mi se pare sa te angajezi la un call center, esti platit bine ca sa vorbesti la telefon, un coleg a depus un CV si a fost acceptat (ce-i drept cu o diploma care arata ca stie bine limba).

Posted

deci .. am fost luni si marti la o gramada de terase dar la majoritatea trebuia sa las cv-ul si sa astept sa ma sune ei sa merg in proba. am fost la club 21 si nu era patronul .. acolo am fost de 3 ori pt k tot imi zicea sa revin, ultima data a venit o femeie si mia luat nr de telefon a zis k o sa ma sune. nu cred k ma va suna, nu mai caut acum de lucru pt k nu mai am timp, dupa ce imi voi termina de rezolvat problemele voi cauta iar ceva .. poate o sa gasesc ceva, chiar si pt o luna.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...