RAPTURE- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Acum cu campania asta electorala puteti scoate ceva bani ... nu-i prea comod sa imparti pliante si chestii dealea da se plateste bine daca ai nevoie de bani ;)
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Acum cu campania asta electorala puteti scoate ceva bani ... nu-i prea comod sa imparti pliante si chestii dealea da se plateste bine daca ai nevoie de bani ;) Ahamz...Poti scoate banii frumosi.Am inteles ca daca stai in ziua cand sunt alegeri, ca supraveghetor, in salile de vot , te platesc 3 milioane :o , dar trebuie sa stai de dimineatza pana seara Cel mai bun job, e la spalatorie auto cum a zis si Kool Un prieten a lucrat vara trecuta la o spalatorie, in afara de salariu ii mai iesea cam 100 de mii la zi, ciubuc ;)
Luci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ahamz...Poti scoate banii frumosi.Am inteles ca daca stai in ziua cand sunt alegeri, ca supraveghetor, in salile de vot , te platesc 3 milioane :o , dar trebuie sa stai de dimineatza pana seara Cel mai bun job, e la spalatorie auto cum a zis si Kool Un prieten a lucrat vara trecuta la o spalatorie, in afara de salariu ii mai iesea cam 100 de mii la zi, ciubuc ;) OK...ok..si cam cat e un salariu la o spalatoriE? Lance...scz pt offtopic :rolleyes:
MiTzA- Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 OK...ok..si cam cat e un salariu la o spalatoriE?Lance...scz pt offtopic :rolleyes:pai cred ca-ti da cel putin salariu minim pe economie ( sau cum ii zice ) + ce-ti mai iese ciubucdaca te iau aia de baiat bun, faci ciubuc k-lumea :)Mie mi se pare okey :cool2:
Isome Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Una din cele mai bune variante mi se pare sa te angajezi la un call center, esti platit bine ca sa vorbesti la telefon, un coleg a depus un CV si a fost acceptat (ce-i drept cu o diploma care arata ca stie bine limba).
jeki Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 deci .. am fost luni si marti la o gramada de terase dar la majoritatea trebuia sa las cv-ul si sa astept sa ma sune ei sa merg in proba. am fost la club 21 si nu era patronul .. acolo am fost de 3 ori pt k tot imi zicea sa revin, ultima data a venit o femeie si mia luat nr de telefon a zis k o sa ma sune. nu cred k ma va suna, nu mai caut acum de lucru pt k nu mai am timp, dupa ce imi voi termina de rezolvat problemele voi cauta iar ceva .. poate o sa gasesc ceva, chiar si pt o luna.
RAPTURE- Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 daca esti dispus sa pierzi 2 zile stand sa faci niste contracte pe strada poti sa castigi 4mil ;)
jeki Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 @rApTure jur ca nu am inteles ce ai vrut sa zici cu asta