Jump to content
jeki

Summer Job!

Recommended Posts

Posted

Ieri am fost la un restaurant sa vad daca ma angajeaza pe perioada de vara si a zis sa merg saptamana viitoare, credeti ca ma va angaja?... cred ca atunci cand va scoate terasa afara va avea nevoie de oameni, voi ce credeti? .. a zis sa merg saptamana viitoare doar ca sa nu imi zica din prima ca nu are nevoie de oameni sau ma va lua?

Posted

pai eu la scoala am cam acelasi domeniu, sunt foarte serios in ce priveste o slujba, am 17 ani, un coleg de la mn din clasa sa angajat vara trecuta la acelasi restaurant si avea 16 ani :| .. oare am vreo sansa?

Posted

Nu stiu de ce ne intrebi pe noi chestia asta. Nu te cunoastem, nu stim ce abilitati ai si nu stim cum gandesti (desi facand acest thread, dai dovada de nesiguranta pe tine si abilitatile tale si esti cam timid, ceea ce nu e recomandat la un astfel de job).

Raspunsul ti-l va da administratorul localului.

Posted

Pai.... ca ce vrei sa te angajezi la restaurant ? ospatar sau ajutor de ospatar?

PS: ca sa te tina trebuie sa vada ca te misti cat de cat bine...si repede...in aglomeratie....sa vada ca nu esti mort si nu stii ce sa faci...o sa te invete ei daca e ( o sa fi de proba putin..stai linistit .Ca nu o sa zica tu arati bine..te angajez...el vre sa vada cum te misti ) Succes... [ in ce oras stai ? ]

Posted

posteaza o poza cu tine sa vad daca te-ar angaja sau nu .

Concluziile care le tragem si sugestiile care ti le vom da, conteaza !

ps: va fi o parere subiectiva dar o idee tot ne putem face.

Posted

Ieri am fost la un restaurant sa vad daca ma angajeaza pe perioada de vara si a zis sa merg saptamana viitoare, credeti ca ma va angaja?... cred ca atunci cand va scoate terasa afara va avea nevoie de oameni, voi ce credeti? .. a zis sa merg saptamana viitoare doar ca sa nu imi zica din prima ca nu are nevoie de oameni sau ma va lua?

fara nicio ofensa, dar atata timp cat ti-a zis sa revii saptamana viitoare cred ca nu prea are nevoie..

Posted

posteaza o poza cu tine sa vad daca te-ar angaja sau nu .

Concluziile care le tragem si sugestiile care ti le vom da, conteaza !

ps: va fi o parere subiectiva dar o idee tot ne putem face.

Parerea si concluziile noastre chiar nu conteaza....poate il ajuta...dar nu conteaza...

Ot: Nu mai fi timid....un ospatar trebuie sa aiba putin curaj si sa arate ca nu va fi tras pe sfoara sau insultat de clienti...sa stie cand sa ia atitudine si cum sa ia....si sa te mishti bine cum au zis altii...

Oricum...mai ai putina rabdare .... daca ai fost refuzat intr-un loc nu inseamna ca la fel vei pati si in alta parte....keep trying & good luck :right:

Posted

La o spalatorie auto ai incercat? Am un coleg care a fost anul trecut, si mi-a zis ca a fost cea mai relaxanta vacanta pe care a avut-o. Plus ca a fost si platit :)

Posted

am sa merg luni la el, am fost joi si a zis sa merg saptamana viitoare, joi am mai fost cu un coleg, colegul meu mia propus sa ne angajam si am mers la restaurant. oricum mai e ceva pana la vacanta, chiar dak nu foarte mult cred ca mai am timp sa caut de lucru pana la vacanta, dak pana atunci nu am gasit nimica ma las pagubas

Posted

Nu te lasa pagubas....cauta ca nu restaurantul ala e singurul de pe Pamant....sunt sute...mii de localuri care cauta baieti pentru angajare (summer job ) Acum poti sa ii propui sa lucrezi in weekend`uri pana se termina scoala,sau depinde de programul tau...sa nu fie prea incarcat [ munca-scoala]sa lucrezi si in timpul saptamanii inainte sau dupa scoala ma refer . Inca ceva...ca ospatar trebuie sa stii sa si vorbesti... ;) sa nu stai ca o marmota... :|.

Posted

pai eu am de gand sa caut la mai multe restaurante pana la vacanta, daca pana atunci nu am gasit nimica ma apuc de sala :P

Posted
:)) si sala cu ce o platesti...iti trebuiesc bani :P ...cum faci rost de ei ? Muncesti :P:)) nu ? Si eu vreau sa ma apuc de sala...dar o sa ma duc si la munca...Banii se fac prin munca nu prin statul acasa bazandute pe parinti ....
Posted

parintii mei au zis ca daca vreau sa fac sala ma sponsorizeaza ei dar daca vreau sa imi cumpar suplimente pentru a creste masa musculara sa le cumpar din alocatii :P

Posted

parintii mei au zis ca daca vreau sa fac sala ma sponsorizeaza ei dar daca vreau sa imi cumpar suplimente pentru a creste masa musculara sa le cumpar din alocatii :P

Nu-ti va ajunge banii din alocatie daca vrei sa cumperi proteine de calitate , doar daca astepti vreo 3-4 luni alocatia si dupa sa iti cumperi

Guest Pilu4u
Posted

pff..cand va aud cu proteinele vostre :gun::gun:

Fa sala 3-4 luni chiar mai mult fara proteine si sa vezi :D :D

Gandeste ca bani pe care ii dai pe proteinele iti stau bine in buzunar..

Sala tio sponsorizeaza parinti ,bani din alocati ii tii pt tine:mergi la un suc\bere cu prieteni etc si plus ca sunt sigur ca parinti iti mai dau bani :cool2:

Da ar fi fumos sa te angajezi :hello:

Bafta ;;)

Posted

pai eu proteine nu vreau sa imi iau oricum pana nu am vreo 4-5 luni de sala si mam tot gandit azi si nu cred k am sa cat chiar si in vacanta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...