Jump to content
Guest Firebone

Urgent

Recommended Posts

Guest Firebone
Posted

Caut persoana care poate face atestat informatica..anunt doar in craiova..urgent

tel:0770409114

tel:0351457652

Posted

wizzule daca era optional, nu mai posta aici, dar crede-ma cand iti spun ca nu e optional.

Firebone, daca incerci sa cauti mai amanuntit pe site-urile de specialitate, ai sanse sa gasesti ce ai nevoie si iti sugerez sa incerci sa-l faci singur pentru ca daca profu/profa e de treaba, un atestat cu greselile tale dar pe care-l stii pe dinafara e mai bun decat unul cu greselile altuia si despre care nu stii nimic.

LE: sau te duci la scacea, cum zice nea Fane... -_-

Posted

firebone daca esti din craiova dute la sala k@zone si intreaba de scacea ;) iti face el atestatu :P

p.s daca cei de la scoala iti spun sa il faci il faci =)) k nu ai incotro nu e optional

p.s.s si io am atestat si nu l-am facut :D da il fac io

Guest Firebone
Posted

Bre..crz ca daca as fi stiut sa mil fac singur as mai apela la alcineva... :-?

Posted

is a 12 a mate info si dau si eu atestat ...asa k stiu ce e.. daca vrei poti sa nu al dai ...da ai facut degeaba mate info daca nu dai atestatu ...asa k e bn sa al dai :P

eu mi lam facut singur... cred k mai are si greseli ...da asa stiu sa il prezint k e facut de mn

parerea mea k tr sa chemi pe cineva care se pricepe la tine...sau sa te duci u la el... sa-ti dea o ideie ...incerci sa faci ...unde nu stii te mai ajuta el da sa al faceti aman2 k sa ai si u habar cum e facut ;)

mai e ceva ...cred k trebuia sa te interesezi mai devreme de atestat ...peste cateva saptamani va trebui sal prezinti din cate stiu eu... cel putin la mn tr sa al prezint acusi

Posted

Frate-meu e la matematica-informatica (Rugina, Vaslui) ...nici el nu stia, dar l-a ajutat cineva mai mare. Nu ai pe cineva sa te ajute ? Macar sa iti dea cateva idei. Nimeni nu-i perfect, dar macar sa te chinui un pic, sa fie al tau.

Apropo, din curiozitate, cam cu cat se vinde un atestat ? :)

Posted

Frate-meu e la matematica-informatica (Rugina, Vaslui) ...nici el nu stia, dar l-a ajutat cineva mai mare. Nu ai pe cineva sa te ajute ? Macar sa iti dea cateva idei. Nimeni nu-i perfect, dar macar sa te chinui un pic, sa fie al tau.

Apropo, din curiozitate, cam cu cat se vinde un atestat ? :)

30-50 lei depinde...cam asa am vazut k cumpara unii...da nus ce succes o sa aiba aia daca nu stiu absolut nimik cum e facut ...

si-a cumparat si un coleg ...mam uitat prin el putin...numi place chiar deloc ..bataie de joc parerea mea ....2 poze niste scris cateva legaturi nimik mai mult... f f simplu :-?? parerea mea k asa stie sa faca toata lumea daca are vointa si se chinuie putin

oricum ati zic eu nu faceti prostia sa cumparati de la cei care nui cunoasteti ....k va da un atestat foarte simplu de facut si nu reusiti multe cu el....nota minima la atestat e 7 si cu un atestat din ala ...daca nu e facut de voi si nu stiti sal prezentati calumea la cum e facut slabe sanse sa luati un 7 ..

Posted

Probabil ati crezut ca e site de matrimoniale :) :-?

Daca o sa dai o simpla cautare pe net..o sa gasesti o groaza de doritori sa te ajute..contra unei some modice

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...