HellKobra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://www.spiritus.ro/INTERVIU/extraterestra.htmLa naiba stie chiar limba romana! Sa nu ziceti voi ca romanii nu sunt cunoscuti peste "hotare". ^:^)^
Firestarter Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Doamne, am trait s-o vad si pe asta Cata imaginatie pot avea unii..
IoNutzZ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oameni care nu au ce face ..... mi s-a parut tare faza Da, eu am anunţat cu capul meu o navă de pe Uraniada care stă în apropierea Pământului. A venit ca să vadă ce s-a întâmplat cu noi. Nava se teme să coboare pe Pământ, dar eu totuşi cred că va veni să mă salveze. Doamne :blink: [ :ceuameni: ]
Mayhem_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 )))))))))))) mancam iarba verde, albastra si rosie si bem apa de sub sticla verde )))))))))))) cat am putut sa rad
RAPTURE- Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Doamne nu-mi fine sa cred ca am avut rabdare 2 minute sa citesc aberatiile unuii pusti de 10 ani. BORING BORING BORING :crazy: - not fun.
Razvan Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Doamne nu-mi fine sa cred ca am avut rabdare 2 minute sa citesc aberatiile unuii pusti de 10 ani. BORING BORING BORING :crazy: - not fun.sincer nici mie nu mi-a venit sa cred ca am citit..
BOUNTY_KILLER Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 am citit 1 min si gata ... mi-a placut Do u know romanian? Yes I know romanian )
Domino628 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 la dracu,vedeti ei mananca iarba pe cand noi o fumam...de asta sunt ei mai inteligenti ca noi