The^Iceman Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 intr-un fel da , in alt fel nu :)da, pt ca iti petreci mai tot timpul in fata calculatorului,nopti pierdute in loc sa dormi...si nu, pt ca multora le dezvolta capacitatea intelectuala.se pot invata multe lucruri cu ajutorul calculatorului si mai ale cu ajutorul internetului :)
Heini Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tinerii ar trebui să-şi petreacă timpul liber împreună cui cei de vîrsta lor şi nu conversînd pe internet, iar cărţile ar trebui mult promovate, pentru a constitui o alternativă la televizor şi calculator” :dance: Doamnee Ajuta ! ....... ^:^)^
n4pst3r Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cu lentilele de contact e prea complicat, ca trebuie inlocuite.Din pacate sunt condamnat pe viata sa port ochelari :( (dioptrii -1.75)
Denzel_Lsd Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 depinde de om daca dauneaza sanatati,daca e o persoana care petrece un timp decent in fata calculatorului ,e inofensiv,daca e vb de o persoana maniaca,disperata ce sta din 24 de ore 17 pe pc e de rau :)
cIoLaN Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 te-ai uitat sa vezi cand e ultimul post?? 9 mai...e ceva timp :). cred ca si-a rezolvat problema pai problema nu s-a remediat ba chiar s-a mai agravat...
cIoLaN Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 depinde de om daca dauneaza sanatati,daca e o persoana care petrece un timp decent in fata calculatorului ,e inofensiv,daca e vb de o persoana maniaca,disperata ce sta din 24 de ore 17 pe pc e de rau :) nu sunt maniac din ala...inainte nu stateam tare mult ca aveam frate si el vroia sa steie la calc...dar insa cand scapam la el nu ma mai dezlipeam asta se intampla foarte rar...insa acum fratelel a plecat la facultate is am ramas singur dar faza e ca am dat peste taikmiu el in fiecare zi seara navigheaza pe net #-o si sambata si duminca se uita la meciuri acuma mai stau seara vro 4 ore si dimineata pana cand plec la scoala iar in weekend ies in aer liber cu prietenii mei si mia discutam una alta...
deea<3wasd Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 am vazut un documentar acum cateva zile pe discovery in care se prezentau modurile in care Pc-ul,Net-ul iti pot afecta viata. So intr-adevar poate creea dependenta , risi sa nu mai poti vorbi coerent si sa nu mai poti sa-ti prezinti ideile oral , exista posibilitatea de a uita sa scri, in relatiile cu ceilalti poti deveni agresiv,te inchizi in tine,nu doresti sa socializezi etc...si era o chestie pe care tot o auzeam ca Pc-ul afecteaza vederea..din contra acesta o imbunatateste deoarece prin statul la PC esti atent si atentia este distribuita catre toate activitatile pe care le desfasuram la PC,observam lucrurile mult mai rapid..si etc :P
Xellos Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Am calculator de aproape 15 ani si nu am probleme cu vederea.
ax9 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 depinde, poti sa ai monitor vechi care dauneaza, sau ceva monitor speciasl care dauneaza mai putin sa deloc...