Carty Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 at least 4 now ^_^ poate imi mai revine chefu de mu peste ceva bucata de timp dar deocamdata all I have to say is goodbye... eu unu sincer mam saturat de butuleti si de mucozitati de copii care nu au de lucru si sunt ADDICTED TO RR!!! fratilor Mu-ul are cu totul alt scop decat sa va jucati zilnic pt rr si lvl`s.... Mu ar trebui sa uneasca lumea sa se inteleaga mult mai bine dar na... au venit copciii pe serv si au distrus tot fun-ul de pe vechiul db well sper sa ne mai vedem la un pahar de alcho in bar lore so... have fun ppl o sa mai intru din cand in cand sa mai salut lumea... spor la distractie... nu la rr... try to have a little fun..merita credeti-ma (cel putin cei de pe vechiul db cu care am jucat si cu care m-am inteles stiu despre ce vorbesc eu Kyle/Cartman out :tiphat:
iLoveCalifornia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 good luck my fatman :Panw: who killed kenny ? :blink:
Raul Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 gl in rl so true...dar asa e fiecare padure are si uscaturile ei nu ai ce face, jocul asta a fost facut ca si orice alt joc sa te distrezi, nu sa devi un drogat care cauta rr dupa rr
Guest Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bafta cart, take care & stuff. :P Daca lumea e rea, wtf...be bad too. Legea junglei.
Carty Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ce sa fi bad ma? fi tu cu cap si lasate.. sunt lucruri mult mai importante decat linkmania...
Guest Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 nuuuuuuu, nu ma lassssssssssssss "forumu e viata meaaaaa" :lol: YOU WONT TAKE ME ALIVE!!
Carty Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 DIE BUNNY capture za bunny de forum nici eu nu ma las :) doar de mu :P