Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 np si animal planet la tine sa te vada calare pe marmota :> LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Lasati-l ma nu observati ca de cand s-a lasat de admin bate vantu pe topicul "evente si competitii"? rar daca se mai trezeste cineva sa intre :P
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bunny - stapan intre 4 pereti Si mancatorul de morcovi
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bunny - stapan intre 4 pereti Si mancatorul de morcovi Seck - stapan in 4 blani. :crybaby: Promit sa-ti scuip pe mormant. :lol:
strepsils plus Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Seck - stapan in 4 blani. :crybaby:Promit sa-ti scuip pe mormant. :lol:Imi pare rau, dar nu va avea mormant; va fi incinerat...(de viu -_-)
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 (edited) Seck - stapan in 4 blani. :crybaby:Promit sa-ti scuip pe mormant. :lol: ba pula fgm numi zi mie de mormant knd o sa fiu eo akol k fut pe mata pula bleaga kre esti X(85 de zile suspend. Edited May 2, 2008 by Redemption
iLoveCalifornia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bye byeseck , mai creatura tu de unde ai aparut :lol:
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Imi pare rau, dar nu va avea mormant; va fi incinerat...(de viu -_-)Parastas? Coliva? Nimic de haleala? :(Condoleante ba Seck, sa-ti fie tarana calcata de mine. :(Sandu, lasa creatura in pace, nu-i da de mancare, stii cum e la Zoo. :lol:
HellsAngel Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Asta nu e topic facut sa va certati voi :angry1: Nu va mai luati de bunny atata.Spuneti-va urarea si gata daca nu aveti nimic sa spuneti Nu postati aiurea si cu Limbaj VulgarCe inseamna asta? :sef:
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asta nu e topic facut sa va certati voi :angry1: Nu va mai luati de bunny atata.Spuneti-va urarea si gata daca nu aveti nimic sa spuneti Nu postati aiurea si cu Limbaj Vulgar Ce inseamna asta? :sef: Sry dude, nu eu am inceput. :( Eu n-am folosit limbaj vulgar, am fost cuminte. Revenind la ontopic: Ai grija deeo, mai vorbim pe mess. >:D<
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Normal :) Si nu cred ca HellsAngel se referea la u :P
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Parastas? Coliva? Nimic de haleala? :(Condoleante ba Seck, sa-ti fie tarana calcata de mine. :(Sandu, lasa creatura in pace, nu-i da de mancare, stii cum e la Zoo. :lol: eu zic sa meri sa-i dai muie la mata :)
HellsAngel Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 SecK LIMBAJU MA CA AM ENERVEZI :angry1: SI POATE IEI SI UN PERMANENT DE PE LA UN ADMIN :sef: SA NU TE MAI VAD
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 SecK LIMBAJU MA CA AM ENERVEZI :angry1: SI POATE IEI SI UN PERMANENT DE PE LA UN ADMIN :sef: SA NU TE MAI VAD imi bag pula in parerea ta :X
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Vai SecK sorry da nu cred ca o sa mai poti posta vrodata daca nu asculti sfaturile GO :angry1:
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Vai SecK sorry da nu cred ca o sa mai poti posta vrodata daca nu asculti sfaturile GO :angry1: sorry danutza n-am eo nik cu tine da pe mn ma enerveaza bunny asta ca se baga in seama peste tot si se ia de toata lumea si dak nu mai pot posta asta e
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 SecK si cu HellsAngel ce ai? :angry1: te iei de iei te iti de mine si cu asta basta orcum suspent tot iei nu a scapat nimeni pana acum asa ca GATA GO :angry1:
Guest Kamikaze Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bunny - stapan intre 4 pereti Si mancatorul de morcovi vrei sa-ti fac cunostinta cu peretii lui bunny? :lol:
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 vrei sa-ti fac cunostinta cu peretii lui bunny? :lol: chiar te rog :X
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 V-am rugat sa nu mai faceti asemenea posturi aici daca aveti ceva de discutat ceva in particular s-a inventat mess'u sau privatul SecK si Kamikaze.Ok?