HellsAngel Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :( Cata tristete se se revarsa asupa guildei GRIFFINS :( Cu mare tristete in suflet ii zic Ramas Bun Danei. Dana_26 se lasa de mu pentru moment :(
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Imi pare rau all dar nu mai joc. :( M-am saturat sa fug de prin orase pentru ca se da d/c iar unii playeri din ziua de azi nu am pic de multumire Multa bafta in realitate :( dana_26 se lasa pentru moment
Dudy Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T_T deja mi duor di tini T_T (((((((((( i will miss you!!! T_T
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Si mie deja mii dor de voi Dudy sper ca gina sa nu ma scoata din guild :P
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wai ce trist :( sa lasa dana de mu :( Dc nu chemati si pro tv`u ? :> Macar ii faceti reclama lu bunny cum mananca morcovu :>
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bai SecK, ia zi-o pe-aia cu "baaaaaaaaaa tu stii cine am fost eu maaaa???????pai baaaaaaaaaaa cand jucam eu muuuuuuuuuu" :rofl1:
Guest Kamikaze Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ' date='May 1 2008, 19:02' post='2755100']n'ai inima enjoy the real life ^_^ pa pa dana, bafta in rl, sper sa iei carnetul, sa ai un sot bun, sa ai multe tigai cu teflon, televizor 3D, ochelari D&G, sa nu-ti creasca par in palma si sa nu ti se arda clatitele. Paste, Craciun si un an nou fericit! tocmai mi-a crescut o inima :lol:
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 pa pa dana, bafta in rl, sper sa iei carnetul, sa ai un sot bun, sa ai multe tigai cu teflon, televizor 3D, ochelari D&G, sa nu-ti creasca par in palma si sa nu ti se arda clatitele. Paste, Craciun si un an nou fericit! tocmai mi-a crescut o inima :lol: ba, da tu esti mai nesimtit ca mine. In a good way of speaking. xD
Guest Kamikaze Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 chiar ma straduiesc sa vorbesc frumos, compliment mai normal de atat n-o sa primeasca de la mine
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ms de sustinere Bunny si Griffins & Zes.Kamikaze nu te stiam asa parca erai bun prieten cu mine da ma rog. Vedeti dc ma las de mu? dupa ce ca ii ajutu cu lvl si iteme ii doare undeva de tine exemplu:Kamikaze dupa ce l-am ajutat atat pe old Nu mai conteaza ms de urari :angry1:
Guest Kamikaze Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ms de sustinere Bunny si Griffins & Zes.Kamikaze nu te stiam asa parca erai bun prieten cu mine da ma rog. Vedeti dc ma las de mu? dupa ce ca ii ajutu cu lvl si iteme ii doare undeva de tine exemplu:Kamikaze dupa ce l-am ajutat atat pe old Nu mai conteaza ms de urari :angry1: nu te flata singura draga. iteme si level? iteme aveam din dupe, level de la sicily. nici gand de la tine... ma confuzi sigur, eu nici nu te cunosc cat despre ce am scris, observa nota de ironie. nu o faceam sa te atac, vorbeam in gluma.
Danutza_26 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Mai gandeste-te cand te ajutam nu eram cu dana_26 asta iti zic si da eram in sicily deci te-am ajutat asa ca...
mihai91 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 in sfarsit ti ai dat si tu seama k nu se merita ... sami dai un buzz pe mess sa iti zic ceva :wub:
Guest Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 sami dai un buzz pe mess sa iti zic ceva :wub:zai si de la mine. :wub:
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bai SecK, ia zi-o pe-aia cu "baaaaaaaaaa tu stii cine am fost eu maaaa???????pai baaaaaaaaaaa cand jucam eu muuuuuuuuuu" :rofl1: bunny te rog ramai la antrenamentu tau de mancat morcovi k vine HBO la tine sa te vada in actiune :>
Guest Kamikaze Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ms mihai si Sorry Kamikaze :) np bunny te rog ramai la antrenamentu tau de mancat morcovi k vine HBO la tine sa te vada in actiune :> si animal planet la tine sa te vada calare pe marmota :>
Guest SecK Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 np si animal planet la tine sa te vada calare pe marmota :> si redtube la tine pt canalul gaylor sa vada cum te futi cu bunny :>