Jump to content
Lucian

Grav accident in Valcea

Recommended Posts

Posted

Un tânăr de 17 ani şi unul de 19 au murit, după ce au căzut cu maşina în râul Olt, în dreptul localităţii vâlcene Brezoi.

Circulaţia pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 200, a fost blocată pentru un sfert de oră.

Potrivit poliţiştilor, pentru scoaterea autoturismului din apă a fost necesară aducerea unei macarale de mare tonaj.

"Din primele cercetări a reieşit că, într-o curbă periculoasă la stânga, şoferul, probabil din cauza vitezei, a ţinut drumul drept, maşina a rupt parapetul de beton şi a zburat 67 de metri, iar jos a rupt un copac şi s-a oprit cu partea din faţă în apă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Diana Smărăndoiu.

sursa

Posted

pe 26 au murit. pe Sisu asta care avea 17 ani il stiam, era cu mine in economic. pare rau de el, era baiat bun...

parca numai lumea buna moare, cu Danino, Toba...of :|

Posted

sincer imi pare rau de cel de 17 ani, pentru ca fiind sofer si vazand tinereii cu masini de sute de cai cum se intrec si ce scheme fac ... tind sa cred ca a fost teribilismul la mijloc, si apropos valcea e recunoscut pentru "young and rich, long live ie [ licitatiile ]" so ...

Posted

Stiri deastea vezi toata ziua la TV ...

Eu inteleg ca la 17-19 ani vrei ceva senzatii tari, dar sa mergi cu 200km/h pe un drum periculos, cred ca asta e sinucidere curata :(.

Pacat ca erau tineri ... Odihneasca-se in pace

Posted

distractie este pana la o limita.. pe care multi nu o vad.. copii scapati de sub control.. what can I say more? rip// pacat ca au murit la o varsta asa de frageda.. bine ca nu au fost in oras sa puna in pericol si viata altora..

Posted

tot mai multi tineri mor din cauza accidentelor de masina :(

de vina.. bineinteles turatu motorului :( viteza ucide :(

Dumnezeu sa'i ierte .. pacat ca s'au dus asa de tineri

Posted
Pacat ... zi de zi victime sub 20 ani care sunt prinse in accidente de masina insa tind sa cred ca nu este numai vina lor ... ci si a parintilor si modul in care au fost crescuti .... fiti sinceri acum un golf 5 nu e chiar asa ieftin daca ii pasa macar un pic de masina si de viatza lui nu mergea cu 200 la ora... insa asta este mentaliatea lor si nu o poti schimba..... :(
Posted

Este o chestie normala in ziua de azi...din ce in ce mai multi isi cumpara mashini si vor sa vada ce pot...insa nu isi dau seama ca un moment de neatentie poate sa le aduca sfarsitul....toti se bazeaza pe faptul ca mashina are ESP, ABS si restu...dar nu isi dau seama ca la 200 km/h mashia nu mai reactioneaza ca la 100 - 120 km/h. Am fost si eu weekendu asta in drumetii....s-au facut 1000 km si s-a mers si cu 220 km/h insa pe autostrada cand aceasta era destul de goala si pe portiuni scurte. Asa ca aveti grija ce faceti....nu va jucati cu viata voastra si in special cu viata celor din mashina.

Posted

poti sa mergi cu masina si cu 260 cum am mers cu un prieten tot cu golf 5 gti da numai sa sti pe unde nu pe toate drumurile + k la 17 19 ani nu ai destula experienta pentru a merge cu masina la vitezele alea

ieri cand am venit de la gratar la 150 nu mai aveam frane la masina :) adica apasai pe pedala degeaba si abia incetinea da care conducea nu s-a pierdut si a incetinit usor cu frana de mana :)

in fine nu e bine sa mergi cu masina repede pe toate drumurile indiferent de masina

p.s pare rau pt ei si-au distrus parinti :| rip aman 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...