Jump to content
BomB777

Ga(y)ther ^_^

Recommended Posts

Posted

Salutare! :D A venit vacanta pt multi dintre noi(cred) si ce i-a dat prin minte lu BomB(alau) asta? Hai sa facem un gather :>

Sunt invitatii toti, indifirent de clan, oras, skill :). Asa avem ocazia sa ne cunoastem ceva mai bine intre noi si sa stam la un suc/bere :>.

Sa vedem care e sa mergem si stabilim impreuna unde si cum :). Prima optiune ar fi in Plaza mall la un "bauling" sau in club DADO(nu e cine stie ce) la o bila :), daca stiti voi si alte locatii postati :).

PS: Only Bucuresti :( Daca sunteti din alt oras, poate poate reusiti sa ajungeti :>

Posted

Railor :(. Cam greu sa ajung in TM si sa si plec in aceasi zi :). Si cu banii stau cam prost asa ca... care ma primeste la el?:))

Sper insa sa apara si de prin Bucuresti...

PS: IceMan, muta topicu la Discutii Generale, poate asa am o sansa de reusita mai mare :).

Posted

Pai Gather nu ga(y)ther :)) stiam ca se face pe oras...tu vrei sa faci pe tzara..si normal ca o sa vrei la tine in oras :))) ...de ce nu faci la Constanta...ca este frumos afara ( oo da...daca trec ploile :)) ) :P Nu cred ca ar merge pe asa cum zici tu...decat cum au facut ceilalti...- am vazut ca in Oradea s-au facut..si a iesti misto din cate am vazut ( playeri uniti - acum buni prieteni ;) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...