BomB777 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Salutare! :D A venit vacanta pt multi dintre noi(cred) si ce i-a dat prin minte lu BomB(alau) asta? Hai sa facem un gather :>Sunt invitatii toti, indifirent de clan, oras, skill :). Asa avem ocazia sa ne cunoastem ceva mai bine intre noi si sa stam la un suc/bere :>.Sa vedem care e sa mergem si stabilim impreuna unde si cum :). Prima optiune ar fi in Plaza mall la un "bauling" sau in club DADO(nu e cine stie ce) la o bila :), daca stiti voi si alte locatii postati :).PS: Only Bucuresti :( Daca sunteti din alt oras, poate poate reusiti sa ajungeti :>
BomB777 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Cei care vor in Timisoara se duc in Timisoara, nimieni din Bucuresti? Come on guys :wub:
Adi Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 tm rulz. Din cate imi aduc aminte la ultimu gather i-am orbit pe toti So in tm.
Mousey Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 eh...commo in tm :) i will give u cookies... i know you can't ressist!!
BomB777 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Railor :(. Cam greu sa ajung in TM si sa si plec in aceasi zi :). Si cu banii stau cam prost asa ca... care ma primeste la el? Sper insa sa apara si de prin Bucuresti... PS: IceMan, muta topicu la Discutii Generale, poate asa am o sansa de reusita mai mare :).
ReneGade Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 nu faceti voi nimic in TM ca ati pus-o rau de tot b-)
eleodor Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bomb,te lasa parintii sa treci strada? Duceti-va cu R3n3[G]4d3,o sa va distrati. :D(o sa fii ca un parinte )
IoNutzZ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Pai Gather nu ga(y)ther stiam ca se face pe oras...tu vrei sa faci pe tzara..si normal ca o sa vrei la tine in oras ) ...de ce nu faci la Constanta...ca este frumos afara ( oo da...daca trec ploile ) :P Nu cred ca ar merge pe asa cum zici tu...decat cum au facut ceilalti...- am vazut ca in Oradea s-au facut..si a iesti misto din cate am vazut ( playeri uniti - acum buni prieteni ;) )
Lancelot Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ok niciun doritor :) inchidem usa la spam nu micutilor?