Jump to content
Luci

Microsoft Live Mesh, un viitor sistem de operare online

Recommended Posts

Posted

Microsoft anunţă lansarea unui sistem de operare online, Live Mesh. Astfel, gigantul din Redmond se alătură celorlalţi producători care au deja astfel de sisteme de operare utilizabile exclusiv online. Declaraţiile făcute de oficialii Microsoft cu ocazia conferinţei de presă în care a fost anunţat Live Mesh nu oferă foarte multe amănunte. Discursurile s-au concentrat mai mult pe filosofia care stă în spatele unui astfel de serviciu. Un lucru este clar: Live Mesh nu va înlocui Windows şi va fi doar o completare a cestuia. Nu au fost anunţate aplicaţiile care vor alcătui Live Mesh însă au fost amintite două facilităţi care vizează direct utilizatorul final. Prima dintre acestea este posibilitatea sincronizării fişierelor pe mai multe calculatoare conectate la Internet. Utilizatorul poate alege câte un director de pe fiecare calculator conectat la Internet la care are acces, iar conţinutul acestora va fi sincronizat prin intermediul Live Mesh. A doua este Remote Desktop şi va permite accesul la Windows-ul de acasă, din interfaţa Live Mesh, când te afli la serviciu, de exemplu.

Sursa : Gandul

Posted

^

lol =))

Sunt multe programe de remote control, nu vad ce va aduce nou acest Live Mesh.

Asta e Microsoft, cate un produs pt fiecare segment de piata.

Posted

nu cred ca am inteles bine dar e ceva gen jocurile mmo-rpg (no single player :(( )? adica nu ai net nu joci? =))

sincer mi se pare o porcarie..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...