Jump to content
tasedano

Ce spuneti de asta

Recommended Posts

Posted

Parerea mea este ca au tot dat la cos de "n" ori si au filmat...dupa au selectat fazele care au iesit ....ca doar nu reusesc din prima aia...doar nu sunt roboti ...nu ? ...si faza cu ping-pong`ul e tare :P oricum cred ca se poate....dar nu din prima

Posted

e posibil dar din foarte multe incercari cred ca au consumat la bateri ptr camere de filmat pana au ieshit =))

si totusi daca se poate..iese 1 din 100 ( daca iese ) :P

Posted

:blink: din 100 de incercari leo fi iesit si lor o aruncare ;)) altfel daca reuseau din prima acu jucau la cel mai inalt nivel si nu cred k mai lua bataie echipa in care erau ei :))

cat despre al 2 lea filmulet .... ala cred k mai mult trucat ... unele cred k is cam imposibile :blink:

Posted

Toate is adevarate, dar le-a trebuit ceva timp pana sa le iasa. Cel cu ping-pong se vede cum roteste intr-un anumit sens mingea (se vede cand ajunge in pahar). Bravo lor, daca fac si eu ca ei cred ca sparg paharul, stric cosul >:) ( nu prea am rabdare )

Posted

Sunt adevarate, am vazut si pe viu(nu chiar asa complex) dar totusi... tot ce iti trebuie este: Rabdare, minte, si sa calculezi distanta si forta. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...