claudiumdk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Salut ma poate ajuta si pe mine cineva...Miam facut recent un card VISA 16 ani la TRANSILVANIA.. ca nu sunt major.... si vreau sa atasez cardul la un cont paypal pe internet... Si contul nu mil accepta...dar aia de la banka mia zis ca merge ...:( stie careva din ce cauza.. sau ce sa fac.??? Uitati ce imi zice cand dau add a credit card:This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.arog pe toata lumua care stie sa posteze..plssss
gexy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Este Visa International? ........pentru Paypal acelea sunt foarte bune si era si mai bine daca iti faceai Visa International la ING .In mare parte pe unele carduri nu merge cu paypal .........
claudiumdk Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 pai nu am 18 ani.. si vreau sa il fac pe numele meu.. si daia miam facut la transilvania ca mergea visa 16 ani...uite asa arata cardul..:( AICI
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iti zice clar: For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department.Adica, sa mergi la Transilvania sa intrebi de ce. Le explici ce vrei sa faci si iti vor explica de ce nu merge.
Lancelot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iti zice clar: For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department.Adica, sa mergi la Transilvania sa intrebi de ce. Le explici ce vrei sa faci si iti vor explica de ce nu merge.:) simplu..ori mergi pana la banca ori suni la relatiile cu publicul si cred ca se rezolva repede enigma@ cred ca acest tip de card pe care il ai tu nu este acceptat ptr platile pe net