Jump to content
myhay29

ce firma de gel folositi?

Recommended Posts

Posted

eu folososesc nivea :D

dar daca vrei mai ieftin incearca Kallos

Bafta !

Kallos iti distruge parul.

nivea

stie cineva vreun tip de gel care mentine un look natural al parului???....adica sa nu se vada ca te dai cu gel,sa nu fie acel 'luciu'

Simplu. Daca nu aveti probleme cu matreatza, incercati Johnson`s baby sau Dalin. Sunt cele mai bune shampoane pt. cei fara probleme cu matreatza. Dupa ce l`ai spalat bine, uscal cu uscatorul, nu`l lasa sa se usuce de la vant/asteptat, pt. ca atunci se lasa prea tare si iti da senzatia de par aspru. Dupa ce l`ai uscat cu uscatorul, baga placa de par. Cu ajutorul unei clame (de par, nu de haine), iei cate un rand de par, il intinzi, bagi piaptanu ( sa se raceasca parul mai repede, altfel ramane cald si te arde la degete cand treci la urmatorul rand de par), si tot asa. Dupa ce ai terminat cu intinsul si vrei wet look, baga Taft Wet look no,4 sau 5, sunt cele mai rezistente, iar daca vrei sa arate parul cat mai natural, dar sa aiba o forma, sa n`o ia razna, iti recomand ceara de par de la wella, shiny hold.

Parerea mea, intinsu parului ajuta fff mult la o freza cat mai reusita, pt. ca e MULT mai usor de manevrat parul dupa aia :)

Posted

cum a zis si refresh , cel mai puternic dintre toate este cel de la Taft nr 5 , l-am folosit si eu o vreme ... iti sta parul in cap de te doare scalpul cand te pui la somn (pt inceput incearca un nr mai mic ..un 4) , in plus de asta miroase foarte bine + senzatia de par ud pt multe ore.

Cel de la Nivea mi se pare o porcarie...doar numele e de el(in cazul meu).

PS: incearca si spuma de par .... iar pt nevoile tale incearca-le pe acelea pt par cretz (aranjeaza foarte bine parul drept )

am ales TAFT ...pff e bun ...pt paru meu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...