myhay29 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 am un par mai dificil si cand ies in oras nu imi sta bine!!! ce gel folosit voi???P.S sa-l intareasca si sa dea senzatia ca parul este ud :D
Luci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 eu folososesc nivea :Ddar daca vrei mai ieftin incearca KallosBafta !
Velasquez Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Eu ţi-aş recomanda Schwarzkopf , foarte bună firma
RAPTURE- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Un gel foarte, foarte bun este "Taft`ul" (vezi ca e pe mai multe nivele de intarire ... la 5 deja cred ca sta tun) - foarte rezistent la ploiae si actiuni directe asupra parului :DEu folosesc fixativ "Nivea" e mai comod si mai usor de indepartat ...
ShadyMonto Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 am un par mai dificil si cand ies in oras nu imi sta bine!!! ce gel folosit voi???P.S sa-l intareasca si sa dea senzatia ca parul este ud :Dcum a zis si refresh , cel mai puternic dintre toate este cel de la Taft nr 5 , l-am folosit si eu o vreme ... iti sta parul in cap de te doare scalpul cand te pui la somn (pt inceput incearca un nr mai mic ..un 4) , in plus de asta miroase foarte bine + senzatia de par ud pt multe ore.Cel de la Nivea mi se pare o porcarie...doar numele e de el(in cazul meu).PS: incearca si spuma de par .... iar pt nevoile tale incearca-le pe acelea pt par cretz :) (aranjeaza foarte bine parul drept :> )
Legacy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 PS: incearca si spume de par .... iar pt nevoile tale incearca-le pe acelea pt par cretz :) (aranjeaza foarte bine parul drept :> )spuma de par pute , iti da senzatia de par nespalat .. am folosit o singura data si nu mi-a placut <_<
yazid Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 niveastie cineva vreun tip de gel care mentine un look natural al parului???....adica sa nu se vada ca te dai cu gel,sa nu fie acel 'luciu'
ShadyMonto Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 spuma de par pute , iti da senzatia de par nespalat .. am folosit o singura data si nu mi-a placut <_<Din pacate aici iti dau dreptate .. insa durata de calitate depinde de la firma la firma , insa majoritatea dau senzatia de par nespalat dupa vreo 4 ore (iar daca natura nu tine cu tine , te-ai dus pe apa sambetei mult mai repede)LE: zicea cineva de Kalos <---este destul de bun si foarte ieftin, insa pt un par dificil iti trebuie tot Taft. :P
RAPTURE- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 niveastie cineva vreun tip de gel care mentine un look natural al parului???....adica sa nu se vada ca te dai cu gel,sa nu fie acel 'luciu'placa ...
yazid Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nu am par mare...daca stiti vreo firma de gel(de fapt cred ca e un fel de crema) ...let me know :D
RAPTURE- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mai e ceva, dar eu nu am folosit niciodata - ceara pt par (nivea) - parca asa se zice...am un prieten care foloseste si e incantat de ea; si chiar cred ca nu se vede luciu, n-am fost atent ...
noghri Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 da, ca sa nu se vada luciu se foloseste ceara, dar dureaza mult sa il aranjezi, si daca exagerezi poti da senzatia de grunge la par...oricum, cel mai recomandabil e pentru sanatatea podoabei capilare e sa nu folosesti astfel de produse :)
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nivea Aqua Gel Wet Look (ii da si senzatia de par ud).
Blasterr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Si gelu pute nu numai spuma de par acuma conteaza si catzi bani dai pe un tub.
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cel recomandat de mine, miroase chiar foarte bine.
Blasterr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nu am zis ca nu miroase.A zis cineva ca spuma de par miroase.Si gelul de par miroase daca iei din alea ieftine,Si parfumurile ieftine put dapai gelu. :banana2:
bunny Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Foloseste placa de par. Gelul, spuma kinda sux. (you know, emo hairstyle xD)
c1ocan Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nivea Aqua Gel Wet Look (ii da si senzatia de par ud).Recomand si eu :)