Jump to content
RAPTURE-

Cum explicati asta?!

Recommended Posts

Posted

:| De fiecare data cand apas pe bila albastra si ma uit la semnul de langa cifra... im iese acel semn ;)) Parca mi-ar citii gandurile.

@Revin cu un edit.

@Sa nu spuna nimeni cum s-a prins... sa se tine bine acolo.

@Ce inseamna ce scrie pe jos?

Posted

Mi-am dat seama dar cum a spus si r3Fr3Sh_ ... dupa mai multe incercari se poate vedea.

E ceva legat de numarul 9 si chestia e ca nu pare ca iti citeste gandurile. :)

Interesant oricum... e ca o formula de calcul.

Posted

Mi-am dat seama dar cum a spus si r3Fr3Sh_ ... dupa mai multe incercari se poate vedea.

E ceva legat de numarul 9 si chestia e ca nu pare ca iti citeste gandurile. :)

Interesant oricum... e ca o formula de calcul.

Da ^^. Toti multiplii lui 9 au acelasi simbol - Diferenta dintre un nr de 2 cifre si suma cifrelor sale este un multiplu de 9 :D ... nu trebuia sa spui :P ... mai sunt inca oameni care verifica webcamul sa vada daca nu sunt monitorizati :P

Posted

Mai da si errori bila asta xD .

Prima data mi-a ghicit numarul , a 2oara nu .

Interesant oricum . Numai are nici un farmec daca va prindeti :(

Posted

http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf

Procedati in felul urmator:

1. va ganditi la un numar

2. adunati cifrele acestuia (78- 7+8=15)

3. scadeti suma cifrelor din numar (78-15=63) - tineti minte simbolul care ii corespunde nr. (63)

4. apasati pe bila albastra ;)

enjoy :)

LE : dupa vreo 30 de incercari m-am prins :))=)) - interesant oricum

Deci am ales 66, am adunat cifrele (12 a dat), le-am scazut din numar (66-12=54) am tinut minte simbolul, era o cruce, am apasat pe bila albastra mia dat o stea :) (86, 69, 55, 57 - cateva simboluri)

A doua oara a aparut simbolul numarului la care ma gandeam eu :)

Posted

Nu are cum sa greseasca pentru ca e facut in asa fel incat fiecare multiplu de 9 sa aiba acelasi semn. Probabil ai tinut minte alt semn sau nu retinut semnul corespunzator numarului rezultat.

Uita-te la semnul numarului 9 si vei vedea ca de fiecare data da acel semn, iar multiplii sai la fel.

Calculeaza orice numar de la 10 la 99 si vei vedea ca rezulta doar multiplii de 9.

Posted

Sabin s-a inamplat exact cum am zis, nu-s beat/high sau altele...vad bine, nu port ochelari. Exact asa a fost de asta am si postat.

Posted

Procedati in felul urmator:

1. va ganditi la un numar

2. adunati cifrele acestuia (78- 7+8=15)

3. scadeti suma cifrelor din numar (78-15=63) - tineti minte simbolul care ii corespunde nr. (63)

4. apasati pe bila albastra

enjoy

LE : dupa vreo 30 de incercari m-am prins - interesant oricum

:D puteai sa itzi dai seama mult mai repede mai ales ca nu te lasa sa dai back..si bla bla schimba tot timpu simbolul care iese...asa cun zice sabin In orice caz e tare amuzanta

Posted

Da ^^. Toti multiplii lui 9 au acelasi simbol - Diferenta dintre un nr de 2 cifre si suma cifrelor sale este un multiplu de 9 :D ... nu trebuia sa spui :P ... mai sunt inca oameni care verifica webcamul sa vada daca nu sunt monitorizati :P

pe naiba.. nu au deloc acelasi simbol..

si aia care ziceau ca nu poate da erori: ganditi-va la 3 sau la 13 sa vedeti ce sanse slabe de a aparea simbolul are

Posted

si aia care ziceau ca nu poate da erori: ganditi-va la 3 sau la 13 sa vedeti ce sanse slabe de a aparea simbolul are

13:

1+3 = 4, 13-4 = 9.

ps. doar numere din doua cifre (scrie pe site)

pps. e vechi "jocul"

Posted

Sper ca stiti ca tre` sa va uitati la simbolul numarului final (ex: daca va ganditi la nr 50 tre sa va uitati la simbolul nr. 45).

Sau ca sa va convigeti, uitativa la simbolul oricarui multiplu de 9 ( 9, 18, 27 ... ) si o sa vedeti ca apare simbolul corespunzator ;)

Posted

cu 13 ati da sigur :)

cu numerele de o cifra nu ati iese

cu restu iese la toate ...urmareste atent multipli aia ... ;) ...daca gresiti la adunare si scadere sigur k nu va arata simbolu la care va gandeati ;)

Posted

Toti multiplii de 9 au acelasi semn,semnele se schimba pt a te deruta dar multiplii de 9 primesc acelasi semn,deci e normal sa'ti ghiceasca numarul.Faceti o incercare,alegeti multiplii de 9 fara sa mai faceti calcule(alegetii la intimplare),intotdeauna va va ghici simbolul pt ca e acelasi pt toti multiplii.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...