Guest abecedar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 bunaam mare nevoie de ajutor, am luat un vierme si nu stiu sa activez run, regedit si task managerasa ca HELP
dare Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 daca mergi in safe mode atunci poti.dai un recovery sau instalezi un antivirsi pa-pa vierme
Guest abecedar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 daca mergi in safe mode atunci poti.dai un recovery sau instalezi un antivirsi pa-pa viermesa mi fie u iertare eu sunt mai blonduta, ce i fac in safe mode???
Razvan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 da-mi add pe pricoperazvan@yahoo.co.uk sa-ti dau eu program care ti-l scoate.. (am avut si eu problema asta acum ceva timp si stiu cum sa te ajut)
martafoy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ..daca esti blonduta,da-mi si mie add la messenger...Foloseste google :"remove malicious /virus/worms in your infected computer".Bafta!
never Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Degeaba scoti worm-ul, modificarile de registrii raman.Daca ai Windows xp Professional, se rezolva problema ceva mai usor in group policy. Vesi in folderul windows-ului, system32, gpedit.exe. (iti va trebui ceva ajutor sa gasesti scripturile care modifica setarile)Daca ai Home Edition va trebui sa cauti pe internet diverse chei de registru pt a putea remedia prostiile creeate de virus.ps: daca e worm-ul care il stiu eu, ai grija ca ala iti pune Home Page-ul la Internet Explorer o adresa catre site-ul de provenienta a worm-ului