Razvan Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ei eu am ceva internet de la simlex (daca sunteti din galati stiti) si acum m-am gandit sa il schimb.. adica pe site-uri gen softpedia iau si cu 2-3mo/s, insa in rest downloadul este foarte slab se intampla sa descarce si cu 90-100ko/s.. majoritatea prietenilor au clicknet, de aceea mi-au recomandat aceasta retea.. insa mi se pare mai buna oferta de la upc cu 10mb (totusi nu vreau sa iau teapa..) .. nu am fost niciodata pe vreouna din ele, so daca ma puteti ajuta raman dator
BomB777 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ei eu am ceva internet de la simlex (daca sunteti din galati stiti) si acum m-am gandit sa il schimb.. adica pe site-uri gen softpedia iau si cu 2-3mo/s, insa in rest downloadul este foarte slab se intampla sa descarce si cu 90-100ko/s.. majoritatea prietenilor au clicknet, de aceea mi-au recomandat aceasta retea.. insa mi se pare mai buna oferta de la upc cu 10mb (totusi nu vreau sa iau teapa..) .. nu am fost niciodata pe vreouna din ele, so daca ma puteti ajuta raman datorUPC cu 10 mega ;) Nu am avut niciodata sub un mega :). ClickNet e pentru lucru, dld e-mail etc, UPC=gaming. Sau RDS dar am inteles ca pica de multe ori...
Demonica Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 mie rds-u imi pica , cand imi era lumea mai draga si jocul mai frumos. plus ca viteza n-a fost niciodata ceva exceptional.
cIoLaN Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 UPC cu 10 mega ;) Nu am avut niciodata sub un mega :). ClickNet e pentru lucru, dld e-mail etc, UPC=gaming. Sau RDS dar am inteles ca pica de multe ori... eu am upc si sunt din botosani... cateodata nu merge netul fain da pe net nu trag cu viteza mare ca unele pagini au restricti la viteza...si nici macar un hub de oDC nu au facut astia din orash de la mn #-o o singura data am prins 1mb/s cand trageam ceva de pe rapidshare si de pe torent am prins o data 2 mb/2 dak stii vrun hub ceva de odc care as putea sa-l folosesc si eu findca la mn mai este un hub de de la alti si aia nu ne lasa sa intram pe hub ca-s carlani...(rivalitatea)
Blasterr Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 RDS e bun la bloc si ieftin la case poti sa faci ceva pe el de RDS.Am avut eu abonament de 130$ pe luna si 3 zile mergea 4 nu.am stat 2 luni si ciao.Nici nu le-am platit nimik.
IceMan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 RDS e bun la bloc si ieftin la case poti sa faci ceva pe el de RDS.Am avut eu abonament de 130$ pe luna si 3 zile mergea 4 nu.am stat 2 luni si ciao.Nici nu le-am platit nimik.N-am înțeles ce vrei să zici în postul tău.. prima dată spui că RDS e bun, apoi "faci ceva pe el", fii mai decis. În plus, abonament de 130$?
Stef Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Eu am RDS si de pe oDC/DC++ downloadez cu 20 mb cam tot timpul iar de pe net cu 500kb maxim, si de pe torrente downloadez cam cu 1mb-5mb
FujiPa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Eu am RDS si de pe oDC/DC++ downloadez cu 20 mb cam tot timpul iar de pe net cu 500kb maxim, si de pe torrente downloadez cam cu 1mb-5mb phooo da ce abonament ai? sau esti la Fiber link? oricum 20 mb mi se pare extrem de mult
Joop Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 am eu upc in buc si n-a sarit niciodata de 2MB; pe extern ia cu 3-400KB/s in medie. crede-ma ca RDS sunt cei mai tari, dar eu n-am posibilitatea sa-mi bag de la ei unde stau acum.
Velasquez Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Eu ţi-aş propune "RDS" , viteză bună , în RO şi extern :tiphat:
Razvan Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 mi-am bagat de la upc.. iceman close topic plz
Stef Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 phooo da ce abonament ai? sau esti la Fiber link? oricum 20 mb mi se pare extrem de mult Am abonament de 30 lei pe luna sau cam asa dar sunt cazuri pe torrente cand copii si cu 10-200 kb
Blasterr Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 N-am înțeles ce vrei să zici în postul tău.. prima dată spui că RDS e bun, apoi "faci ceva pe el", fii mai decis. În plus, abonament de 130$?am zis ca e bun si ieftin la bloc.La casa nu recomand e prea praf sa ai net de la RDS la casa.Asta am vrut sa zic :tiphat: