Jump to content
djn

sugestie

Recommended Posts

Posted

salut ! pe 17 mai am deosebita onoarea de a participa la cununia civila a unor amici buni de ai mei .

Nu aveti idee cu ce cadou as putea sa ma prezint ?

Astept sugestii si rog seriozitate ! Multumesc !

Posted

Depinde... ce fel de oameni sunt, cat de apropiat esti de ei, cat esti dispus sa cheltui...

Incearca ceva ce le va fi util in noua viata... ceva prin care sa isi aminteasca de tine... de ce nu un serviciu de pahare din cristal de boemia (astea sunt putin mai costisitoare)... daca nu ai atatia bani sau nu vrei sa ii dai pe ei, un serviciu de vesela din portelan sau un obiect decorativ pt casa... optiuni sunt... oricum gestul conteaza.

Posted

nu ar fi mai practic si mai elegant ( dar mai putin traditional, stiu ) sa pun 100 euro intr-un plic ? :lol:

Posted

depinde si ce oameni sunt.. daca sunt mai traditionali... cat si cum se da pe la voi... la noi la starea civila se fac cadouri si la nunta propriu zisa (ceremonia religioasa si masa) acolo se da plicul cu bani (in conditiile in care nu se fac impreuna cununia religioasa si starea civila, caz in care ramane plicul). Vezi tu cum faci :)

Guest iDevil
Posted

si cat ati pus in pliculet ?

Cat se poate ! 100 euro sunt de ajuns.

~ iDevil

Posted

salut ! pe 17 mai am deosebita onoarea de a participa la cununia civila a unor amici buni de ai mei .

Nu aveti idee cu ce cadou as putea sa ma prezint ?

Astept sugestii si rog seriozitate ! Multumesc !

off; tot pe 17 mai am si eu nunta :)), Oradea cumva? :))

on; 100 de euro e mai bine decat cadou, parerea mea :D

Posted

Părerea mea e că ar fi mai uşor să pui 100 Imagine IPB frumos într-un plic , e mai uşor şi nu îţi faci aşa mari bătăi de cap ... :tiphat:

PS: Dacă ai mai mulţi bani poţi pune şi 200 Imagine IPB in plic :P

Posted

menace... daca tot am mai multi bani , de ce nu imi lasi si o adresa sa iti trimit si tie niste euroi ? =))

Posted

menace... daca tot am mai multi bani , de ce nu imi lasi si o adresa sa iti trimit si tie niste euroi ? =))

Păi să ştii că nu mi-ar strica nişte "euroi" :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...