rzvlau Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ce-mi place cand se lasa robotii unu cate unu :cool2:
[RaZzFromFear] Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 tu esti penibil de prost ma! eu nu m-am luat de guilda ta niciodata da vad ca la tine e mare prostia. ce am cu tine se duce strict personal cu tine. nu vezi ca nimeni niciodata nu ti-a luat apararea? jicnesti pe toata lumea si toti isi bat joc de tine. nimanui nu ii pasa de tine si cat de shmecher te crezi tu :) pentru toti esti un nimeni. crezi ca mi se rupe de niste clovni ca voi? neee chill bre ca nu ma cobor la nivelu vostru eu am amuz doar cat de prosti si creduli sunteti ))) :rofl1:
c1ocan Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ce amuzant esti frateee ) cre k ai stat vreo 2 ore sa te gandesti la asta, nu ? )) Dute tare....
DenY Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 fa-te util si paraseste-ne odata . . .Cum zicea si alecsei, du-te la salonu` de heir stail si fa-ti freza aia pe spate pe care ai dat 80 lei. App mai du-te intr-un magazin " Nike " si ia-ti un cortez. ot: hF ca m-am saturat de unii ca tine.
Hello_MG Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hf oricum` nu te cunosc, nu pot sa zic nik despre tine ... dar din cate vad ca scrii in acest topic, pari destul de "paralel" , iarta`ma dak nu am folosit cuvantul corect` #-o
Guest cumpar submarin decapotabil Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 asta e terminat psihic sa moara mama...i-a ajuns gelul la creier,daca nu era de mult acolo...
Guest Invisible Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nu va bateti capul..intr-o saptamana se intoarce..Pe curand
Glau Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 am crezut ca banul meu pe sm v-a arata lumii intregi ca au gresit acuzandu-ma de anumite chesti..din pacate nu a fost asa..m-am retras odata..apoi m-am reapucat in speranta ca li se vor deschide ochii acestor personaje care sunt de fapt niste mascarici...din moment ce fac lucruri de genul...am ajuns la concluzia ca Stafful linkmania nu este corect incalcand propriile reguli...am decis sa ma retrag si sa va urez spor la joc tutror...ne mai vedem pe forum si pe gathere prin Iasi... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=224037 that's the reason...Cum zicea OverDoseD si multi altii..bine zicea.. :beer: RaZzVAN Off #BaNgBaNg# Off BabyGirlR Off TheLastOne Off MuOnline Deleted.. Bye Bye my Lil' Nubz..v-am pupat... PS: Nu's gay.. :crazy: :crazy: :crybaby: :beer: Hehe, bafta... te-ai lasat de mu pentru o zi :tiphat:
NoComment Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 and who the f*ck are your little noobs :blink: pS : adio
HellGuard Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ba voi aveti chef de scandal?Va bagat cineva in seama?ca nu inteleg....Postu asta la facut omul pentru cei din guild nu pentru niste depravati ma , ducetiva dracu si cumparativa oi.Si u bomey ce te crezi asa cocos?te crezi smecher?gresit,esti plin de tine suferi de puti dai pe afara ma vaca cu pedale ce esti,ma animalule dute dracu si lasane.PS:Multa muie la toti care au ceva cu Razvan si se iau de el,ce credeati ma ca nu se baga nimeni pentru el?sa imi sugeti pula ma chit ca iau ban pe forum,si daca va face fericiti imi dau si 99 vaide capu vostru de distrusi pe viata mai iesit ma afara ca sa oxigenat creierul ala,ce dracu aveti ma in capu ala , matze?Hai sugeti pula in liniste,poate apar si alti cu gura mare si vor si ei putina muie cu cacat si numai am destula pentru voi ma dapoi pentru alti care se mai baga in seama.
-=boomeey=- Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ba voi aveti chef de scandal? Va bagat cineva in seama?ca nu inteleg.... Postu asta la facut omul pentru cei din guild nu pentru niste depravati ma , ducetiva dracu si cumparativa oi. Si u bomey ce te crezi asa cocos?te crezi smecher?gresit,esti plin de tine suferi de puti dai pe afara ma vaca cu pedale ce esti,ma animalule dute dracu si lasane. PS:Multa muie la toti care au ceva cu Razvan si se iau de el,ce credeati ma ca nu se baga nimeni pentru el?sa imi sugeti pula ma chit ca iau ban pe forum,si daca va face fericiti imi dau si 99 vaide capu vostru de distrusi pe viata mai iesit ma afara ca sa oxigenat creierul ala,ce dracu aveti ma in capu ala , matze? Hai sugeti pula in liniste,poate apar si alti cu gura mare si vor si ei putina muie cu cacat si numai am destula pentru voi ma dapoi pentru alti care se mai baga in seama. tu cine esti necunoscutule? esti colegul de camera al lui razvan? dormiti amandoi in acelasi pat? :) nu te mai da mare aici ca stii sa injuri si lasa-ne. nu te-am bagat in zeama asa ca shut up. ;) PS pentur tine: n-ai tupeu sa iti dai 99. numa gura e de tine. asa ca hai jet cine baga in seama prostii? ) dai ma incolo..hai sa banam si contu lu' femeimea sa ma ucida :crybaby: ofof boomey ca prost te-a mai facut mata...ofof trimiti baietii rai sa ma bata? )))))))))))))))))))))))) duteeeeeeeee ca deja mi-e frica..ofof plz plz @ nu ma bate!MARS MA IN PULA MEA CA TE PRIND SI ITI SUCESC CAPU CA LA GAINA FRAIERE! PS: NU MAI REVIN PE LINKMANIA CAT VA FI ACEST STAFF DE 2 LEI ! esti periculos. putin mai periculos decat o gaina :) nu o sa iti duca nimeni dorul stai relax. du-te sanatos
-=boomeey=- Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O sa imi duca mata doru! :crazy: waaaaaaaaa ce suge mata pula la un boschetar pe stradaaaaaaaaaaaa fugitiiiiiiiiiii mama lui boomey suge pula la toti pe care ii prindeeee fugiti rapanoasa dracului si tarfa se fute cu javrele de pe stradaaaaaaaa fugitiiiiiiii gonoreea dreq ce e! tocmai te-ai dat de gol ca tot tu esti HellGuard :) si cica "Multa **** la toti care au ceva cu Razvan si se iau de el,ce credeati ma ca nu se baga nimeni pentru el?" tu esti singurul care se baga pentru tine sa iti ia apararea de pe serverul asta. inca nu m-am luat de fiinta draga tie. nici nu am sa o fac pentru ca pe tine numa la asta te poate duce capul. iti este ciuda ca sunt altii mai buni ca tine si incepi sa ii injuri de mama :) daca vin sa o dau parte in parte cu tine pun pariu ca ai sa dai la boashe ca femeile mai cunosc viteji care la fel au facut :) cat despre creierul tau... pun pariu ca gandesti cu adidasii naic din picioare :)
Guest cumpar submarin decapotabil Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 cine baga in seama prostii? ) dai ma incolo..hai sa banam si contu lu' femeimea sa ma ucida :crybaby: ofof boomey ca prost te-a mai facut mata...ofof trimiti baietii rai sa ma bata? )))))))))))))))))))))))) duteeeeeeeee ca deja mi-e frica..ofof plz plz @ nu ma bate!MARS MA IN PULA MEA CA TE PRIND SI ITI SUCESC CAPU CA LA GAINA FRAIERE! PS: NU MAI REVIN PE LINKMANIA CAT VA FI ACEST STAFF DE 2 LEI ! iar minti da-te dreaq, femeia ta? poate FEMEIA NOASTRA! Lucian si Dmx frumosii lu' peste ia gura mai mica! eo.. http://aycu21.webshots.com/image/48300/200...07861712_rs.jpg pardon?ce Roxana?tu de unde o stii pe rupta aia? pe mine Razvan m-a invatat sa joc..iar Roxana e doar amintire PS: e plecata in Olanda daca nu stiai..are bursa..asa ca..nu mai are ce cauta pe aici iar tu...care din aia 2 esti? http://aycu22.webshots.com/image/50581/200...01111616_rs.jpg cand ti-am zis ca pui poze de pe Hi5 ziceai ca mint, uite dreaq ca te-am gasit pe la poze , stai ca caut sa vad daca mai am poze cu Roxana ta, daca nu pleca in Olanda ti-o penetram putin stupidule...tu dormeai si eu vrajeam cu ea, esti praf...BORCAN DE GEL ce esti !
RaSeold Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mi-am permis sa sterg posturile cu injuraturi si jigniriInca un post de acest GEN si suspend,totusi nu se contorizeaza posturile,dar totul in limita bunul simt
Guest cumpar submarin decapotabil Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mi-am permis sa sterg posturile cu injuraturi si jigniriInca un post de acest GEN si suspend,totusi nu se contorizeaza posturile,dar totul in limita bunul simteu stiu asta,dar na, daca asta tot injura si tot comenteaza peste tot, cat sa ma abtin...sa se lase,daca tot zice si gata.zi-mi si mie, sa-ti traiasca tie, ce treaba are el cu capcaunu,care e om insurat cu 2 fetitze superbe, cu boomeey care are prietena de atata timp, cu mine, cu fosta gagica a mea ? se ia si el de toti ca nu are ce face,acum trebuie sa stau sa urmaresc toate aberatiile care le zice...
-=boomeey=- Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 noi sa fim sanatosi ca necazurile-i curg :) sa mai treaca putin timp. be patient ;)
al3xandru Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 bft razvane ai ales bine credema.cat despre acualul staf nu zic decat ca este foarte foarte slab eu nu am jucat decat pe db asta dar cand am inceput sa joc eu era altceva ....Belle,,Pupak>si mai era cineva dar am uitat.....mod crs care mie mi sa parut corect de fiecare data...,rede.....acum toti cei buni sau lasat si au venit cei noi poate ati jucat voi dar nu aveti experienta........oricum nu va mai chinuiti cat timp administratorului nui pasa ...........eu chiar as vrea sa vad un topic din partea lu vraz in care sa scrie nu vrea o nou versiune deoarece.......am lucrat la un nou launcher sau cva anti d/c si am facute progrese mai am nevoie de timp sau cva de genu .........cu toate ca cred ca nu a miscat un deget
HellGuard Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) tocmai te-ai dat de gol ca tot tu esti HellGuard :) si cica "Multa **** la toti care au ceva cu Razvan si se iau de el,ce credeati ma ca nu se baga nimeni pentru el?" tu esti singurul care se baga pentru tine sa iti ia apararea de pe serverul asta. inca nu m-am luat de fiinta draga tie. nici nu am sa o fac pentru ca pe tine numa la asta te poate duce capul. iti este ciuda ca sunt altii mai buni ca tine si incepi sa ii injuri de mama :) daca vin sa o dau parte in parte cu tine pun pariu ca ai sa dai la boashe ca femeile mai cunosc viteji care la fel au facut :) cat despre creierul tau... pun pariu ca gandesti cu adidasii naic din picioare :) Ba distrus pe viata ce esti cum dovedesti tu ca tot eu sunt BabyGirl? Dute frate si iati oi ca de altceva nu esti bun. PS:Esti mai al dracu decat puiu de magar :-j Disable posting 3 zile Edited April 17, 2008 by RaSe-
NoComment Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dumnezeu sa va ierte... ca prostia din capu` vostru nu se v-a vindeca niciodata
Guest cumpar submarin decapotabil Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dumnezeu sa va ierte... ca prostia din capu` vostru nu se v-a vindeca niciodata Amin ! eu afk , ma duc sa-mi cumpar un borcan cu gel , ma cred la "her stile"
Guest HuSt[MG] Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 HONEY CLAN VOI VB?Nu va uitati pe forumu vostru ce fete de schiopi aveti?Capete patrate si umplute cu tarata :> OoO da ati scapat de mine..mai bine zis am scapat eu de niste mascarici...oricum nu am chef de cearta si comentarii... Dragna sau cum iti zice ba tu vb?In locu tau as tace ba schelet ambulat iar boomey? ) Pe unde te-a nascut iapa ? Cred ca te-a scos pe Dos...Plin de placinta si cu smcherie in tine :> ai de capu vostru de melteni si de gaozari ce sunteti! SERVER DE RETARZI SI DE POPONARI!VA DATI LIMBI UNU LA ALTU VOI CEI DIN HONEY A?CA VAD CA VA IUBITI OLEAK ASCHILOPATILOR! :crazy: :crybaby: o sa imi fie dor de voi prostilor...ofofof :whistle: GG,sunt foarte bucuros ca scapam de inca un copac.Cat despre quote-ul de mai sus,dovedesti cata prostie e in capul tau,caracterizezi o guilda dupa 2-3 oameni pe care nici nu-i cunosti.In locul tau nici nu imi faceam topic de ADIO,pentru ca pleci lasand o impresie proasta,pe care ti-ai ne-ai lasat-o de-alungul db-ului... In fine..PAX
-=boomeey=- Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dati un closed here :) ca nu e asa de important omu asta :P