[k1ll] Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Emilio Diaz, în vârstă de 58 de ani, a murit marţi dimineaţă, la reşedinţa sa din Seal Beach, California, ca urmare a complicaţiilor unei pneumonii, informează tmz.com. Decesul a şocat toţi apropiaţii, care spun că până atunci starea de sănătate a bărbatului era „extraordinară”. După aflarea veştii, filmările la pelicula „My Sister Keeper”, în care joacă Cameron Diaz, au fost imediat oprite. Emilio Diaz a lucrat ca şef de echipă la o companie petrolieră, dar a avut şi o scurtă apariţie alături de fiica sa în filmul „There’s Something About Mary”. R.I.P. :( † Sursa: Click.ro
Mysterio Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 '[kill] date='Apr 16 2008, 13:21' post='2728425'] ca urmare a complicaţiilor unei pneumonii, informează tmz.com. ce complicatii pot sa apara in urma unei pneumonii ? :blink:RiP
spriTewus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 R.I.P ...pe el nu l-am vazut jucand ...dar pe ea din cate stiu am vazut-o ... :)
Razvan Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 sincer stirea asta nu are absolut nicio relevanta pentru mine.. in fine.. ripa murit bunicul fratelui verisorului mamei lui ion.. hai sa facem un topic special.. si un program special la stirile de la ora 25 daca se poate..oamenii mor si vin, e ceva normal, iar pe aia care nu au nicio legatura cu tine nu inteleg de ce i-ai plange..
Just_Let_Me_Go Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 asta se intampla in fiecare zi...nu numai el a murit asa ...oricum rip:|
HipnotykBoy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sincer stirea asta nu are absolut nicio relevanta pentru mine.. in fine.. ripa murit bunicul fratelui verisorului mamei lui ion.. hai sa facem un topic special.. si un program special la stirile de la ora 25 daca se poate..oamenii mor si vin, e ceva normal, iar pe aia care nu au nicio legatura cu tine nu inteleg de ce i-ai plange..chestia ciudata e ca nu a murit de moarte naturala...adica nu era prea normal sa moara din cauza unde pneumoni =/