Jump to content
Guest Iuachim

Atentie Gamers si Internet Users!

Recommended Posts

Guest Iuachim
Posted

O zi buna,chiar daca e seara cand cititi acest topic.

Inainte sa ma injurati sau sa spuneti ca acest topic nu merita timpul dumneavoastra,macar cititi si trageti o concluzie.

NU va cer BANI,ci suportul vostru de a salva internetul.NU este o gluma,sau o falsa imatura.Este o stire mondiala.

As dori ca sa formam o comunitate anti "Virgin".(Nu incerc sa fiu pervers)

acesti oameni va vor spune tot ce trebuie sa stiti!Daca doriti sa ne ajutati mergeti pe http://stopvirgin.movielol.org/ pentru mai multe informatii.

Daca engleza va ajuta sa intelegi despre ce e vorba:

"Keep Virgin from destroying the internet...

The new CEO of Virgin Media, Neil Berkett, has openly stated in an interview that they think net neutrality is “a load of bollocks” and claimed they're already doing deals to deliver some people?s content faster than others. They would then put websites and services that don't pay Virgin in the "slow lane", meaning those sites would load slowly and cause most users to give up using them, feeling forced to use whatever Virgin wants to push through their network.

This is not the first time an internet provider infringes upon net neutrality, but it is the first time that an ISP so brutally states that they simply plan to limit internet access to a television-like system in which the access provider completely regulates the content you have access to.

Virgin Media has over 3.5 million customers in the UK and the real danger is that when they start applying this system to their network, all major internet providers around the globe will soon follow the trend. Because this is exactly what major ISP's have been wanting to do for years.

But we can stop it.

If the masses of the internet react against this, we will set an example of what happens when one provider tries to take away our freedom. We will make it very clear that any ISP who tries to infringe upon net neutrality will see its popularity go down the drain because the users don't accept it. And we'll see to it that only the providers who care about safeguarding our internet freedom have our support.

Speak out in any way you can and spread the word.

Links:

the news article at torrentfreak

I Power - the group and community behind this initiative

Net Neutrality on Wikipedia

Feel free to directly use the banner/button below to link to this page, hotlinking is allowed but we can't 100% guarantee we'll have the bandwidth for it if website traffic keeps going up at this pace."

Informatie procurata de pe: http://stopvirgin.movielol.org/ .

Urmariti clipul dat de mine,creat de echipa "AtheneWins" care are un plan sa salvam internetul.

Fara sa stiti voi,intre timp ce jucati CS 1.6 sau Source , Quaqe , COD 4 , StarWars Academy.

(Varog fara conflicte intre fanboys ca nu am scris jocul vostru favorit)Am scris ce majoritatea dintre useri linkmania joaca.

NU este vorba de jocuri!! Cei slabi la minte intelegeti , AVETI O PUTERE de a protesta,pentru ca internetul este creat si controlat de noi , USERI! Nu de companiile mari care ne i-au bani.

DACA NU PROTESTATI NU NE VA AJUTA NIMENI!!!NU EXISTA POLITIE,LEGE SAU DREPTATE PE INTERNET.Numa companiile cu banii care vor domina internetul,si ne vor manipula.Sa incepem sa le transmitem un mesaj.

REPET NU E O GLUMA!

SI HATERS.Chiar voi......ajutati-ne.Pe cine o sa mai injurati pe youtube sau pe forume straine daca internetul o sa fie numa pentru bogati sau pentru cei cu relatii.

TOTI SPUNETI NU!

http://stopvirgin.movielol.org/ Daca doriti sa aflati mai multe.

Varog cei imaturi sau rai care nu ajuta cu nimica si numa vor sa comenteze despre un subiect , varog aveti bunulsimt si sa nu scrieti nimik(reply).Multumesc/Multumim.

Acept reply cu raspunsu-l da.Si pe situ-l de mai sus gasiti informatii cum sa ajutati.Nu fiti lenesi.Se va schimba totul.Chestia aceasta nu apare la stiri ca 65% dinte persoanele planetei nu-i intereseaza.

Am vrut sa fiu de treaba si sa spun despre acest conflict.Luptati sa fiti LIBERI!

Multumesc de rabdare.

.... si nu ! nu am cum sa va dau inapoi minutele pierdute.

Posted

da, jos cu virginitatea ! :lol:

nu cred in balivernele astea. accesul la internet nu va fi niciodata limitat de catre o companie gen Virgin.

Posted

nu cred k o sa fie vreo data internetu limitat

sau doar cei bogati sa aiba acces la el

pana acum doar cei bogati aveau acces la internet si la calculator .. ma refer pana acum 10 ani

dar acum aproape toata lumea din europa/ asia/ ameria are internet.. populatia cu venit mediu are internet acasa are calculator

si nu prea cred k sar putea sa devina iar internetu accesibil doar pt cei bogati

asta e parerea mea...

oricum orice e posibil

Posted

Nu exista asa ceva...

Se fac retele de bloc,retele si retele...pana la urma si internetul este tot o retea ...si daca il opresc astia ...ne facem altu :bananadance2:

Guest Iuachim
Posted

Voi nu at inteles nimica,Virign Media vor cumpara companiile mari de internet , si vor da conexiuni mici ... adica low speed pentru cei cu bani mai putini.Iar cei care vor plati mai mult vor avea viteza mai mare.Ce retele mane.Iti trebuie o companie ca sa poti face asa ceva.RDS,ClickNet etc.Si Virgin Media daca ajunge in Europe v-a cumpara orice retea.Crede-ma ca astia o sa faca ce le sta in putere sa fie milionari sau chiar miliardari.

Inca sunteti mici si nu stiti ce se intampla...V-am zis cititi tot si documentativa.Fac pariu ca nu ati citit tot.

Posted

am citit tot, inca nu cred. acelasi caz l-am auzit si acum 2-3 ani, cand se zicea ceva de guvernul SUA ca ar vrea sa faca acelasi lucru...si ghici ce, inca am viteza buna.

Posted

Iauchim nush ce sa zic , acum ceva timp in urma am vazut un documentar in care se spunea ca in cca 10 ani internetul o sa ajunga gratuit :lol:

anw: nush de unde si pana unde au ajuns astia la aceasta concluzie , acu 3-4 ani erau restrictii si acu absolut tot este free wtf :blink: acuma ai acces aproape la orice vrei pe internet !!!!

tu ai zis ca astia vor cumpara toate retelele din Europa , intreabare vine ..... De unde au buget ? Nu prea cred , astia vor ADSuri de la google ^_^

Added: April 14, 2008

Views: 67,784

LE: uite ce-am gasit pe youtube , un video cu ei

, si comentul lasat de ei

My WoW account got banned... So yeah, I can't play the game anymore which means I can't make clips about it anymore.

Click 'Subscribe' above this text to sign the petition to get my account unbanned...

how lame :lol:

Guest Iuachim
Posted

Episodul Cu Virign Media facut de SouthPark(se pare ca o aflat si ei)

http://allsp.com/l.php?id=e173

Daca stiti ce e SouthPark ...se face un episod despre Virgin Media ... am numa un Sneak Peak deoarece episodul full nu apare numa vineri.Apropo daca vreti episoade full SouthPark : www.allsp.com

Luci: Si de ce nu crezi??? Au facut interviu pe canalul international.Nu stiu exact cum se numeste.

Problema(internetului) din S.U.A era pentru ca 60% dintre copii lor isi pierdeau vremea pe internet si repede o sarit cu gura ceva persoane(Dar guvernul nu ar cumpara companii ca sa isi piarda banii lor pretiosi) asa ca o trebuit sa spuna ceva oficial la presa(dar defapt in mintea lor au stiut ca e ceva trecator).

Dar cu Virgin Media nu e de glumit , deja au cumparat cateva companii mici.Si din USERI respectivi scot bani.

USERI aceeia pleaca la alte compani dau un ex: RDS.Virgin Media afla si cumpara si RDS'u , dupaia sa zicem USERI merg la ClickNet,Virgin Media cumpara si ClickNet ... numa ca 2-3 ani buni inca nu vin in Europa.Da mite in Romania.(dar nu se stie cum progreseaza)Eu cred ca americani se vor scula si ii vor trage in teapa.Da nu se stie <- zic acest lucru pentru ca americanii fara internet pur si simplu " MOR ! " . NU ca noi nu suntem obsedati.

:beer:

Sper ca ati inteles cat de cat.Daca nu credeti,asta e.Dar sper sa nu fie adevarat.Ca nici mie nu imi convine.Vom afla in curand daca acest conflict v-a deveni oficial.Atunci poate ma credeti.Si o sa puteti insfarsit sa spuneti acel NU pe care il astept.

Multumesc -Iuachim.

Posted

mda ... sincer nu cred k ar putea sa elimine internetul de la atatia utilizatori .. chiar daca l-ar elimina ar ramane retelele metropolitane si wan networks si vom avea pana la urma aces de ajuca in retea jocurile .. eu cred k prin aceste retele se poate forma un alt tip de internet .. nu poate sa ne interzica si sa avem retele .. sau marilor companii sa aiba reteaua conectata cu reteaua altor companii ... chiar nu ma ingrijoreaza acest topic

Posted

Dar cu Virgin Media nu e de glumit , deja au cumparat cateva companii mici.Si din USERI respectivi scot bani.

USERI aceeia pleaca la alte compani dau un ex: RDS.Virgin Media afla si cumpara si RDS'u , dupaia sa zicem USERI merg la ClickNet,Virgin Media cumpara si ClickNet ... numa ca 2-3 ani buni inca nu vin in Europa.Da mite in Romania.(dar nu se stie cum progreseaza)Eu cred ca americani se vor scula si ii vor trage in teapa.Da nu se stie <- zic acest lucru pentru ca americanii fara internet pur si simplu " MOR ! " . NU ca noi nu suntem obsedati.

:beer:

Sper ca ati inteles cat de cat.Daca nu credeti,asta e.Dar sper sa nu fie adevarat.Ca nici mie nu imi convine.Vom afla in curand daca acest conflict v-a deveni oficial.Atunci poate ma credeti.Si o sa puteti insfarsit sa spuneti acel NU pe care il astept.

Multumesc -Iuachim.

mai domnu inteligent si de unde au astia bani ca PROSTUL de mn nu pricepe ...De unde au ajtia bani sa cumpere rds..romtelecom... :blink:

edit :Asta vruiam sa zic si eu Iulian ;)

Guest Iuachim
Posted

Iauchim nush ce sa zic , acum ceva timp in urma am vazut un documentar in care se spunea ca in cca 10 ani internetul o sa ajunga gratuit :lol:

Mai ce sa zic,acest lucru e plauzibil,datorita faptului ca prin internet poti face orice.V-a deveni gratuit pentru ca am economisi mult timp,resurse etc.

Dau un ex. ce puteti face cu internetul(in afara de ce va trece prin cap) ORICE!

De aceea acest lucru poate se va indeplini.Dar totusi niste companii rele se vor scula si vor provoca ceva daune cu tot felu de acte.Si tot timpu exista oameni rai care for face lucruri sa zic inumane.(Mai ales americanii)

Acuma intram prea adanc in politica.Deci revenind la subiect.Acest lucru v-a fi greu de indeplinit.Deoarece moderatori care se vor ocupa de internet vor trebui platiti.Si nu cred ca guvernele o sa dea atatia bani.

Dar peste 10 ani,cum ai zis dumnetea poate tarile vor evolua economic.

mai domnu inteligent si de unde au astia bani ca PROSTUL de mn nu pricepe ...De unde au ajtia bani sa cumpere rds..romtelecom... :blink:

Tocmai ti-am zis,au 2 milioane sa zicem in stock.(sa zicem ca nu stiu cati au doamne iarta-ma.Ca nu zic oficial)

ca nu-s nebuni,dar mai zic odata sa intelegi mane,ei cumpara compani mici,dupa ce fac profit,mai cumpara si cumpara si ajung la alea MARI. Mai usor de atat nu pot.

Si ms de compliment dar fata de alte persoane nu-s inteligent.Ci doar informat pe un subiect.

P.S:Nici eu nu cred ca se poate intampla doarece "Oameni nu acepta Dominatori sau Dictactori".<-Nu mai tin minte cine o zis asta.

Cine stie ce Terms of Service aplica astia,ca fara o amenda nu puteti crea retele ... mai multe le trec prin cap la oameni cand este vorba de bani la mijloc.

Noah daca nu va place eu nu va mai sacai.Peace. :)

Posted

Mai ce sa zic,acest lucru e plauzibil,datorita faptului ca prin internet poti face orice.V-a deveni gratuit pentru ca am economisi mult timp,resurse etc.

Dau un ex. ce puteti face cu internetul(in afara de ce va trece prin cap) ORICE!

De aceea acest lucru poate se va indeplini.Dar totusi niste companii rele se vor scula si vor provoca ceva daune cu tot felu de acte.Si tot timpu exista oameni rai care for face lucruri sa zic inumane.(Mai ales americanii)

Acuma intram prea adanc in politica.Deci revenind la subiect.Acest lucru v-a fi greu de indeplinit.Deoarece moderatori care se vor ocupa de internet vor trebui platiti.Si nu cred ca guvernele o sa dea atatia bani.

Dar peste 10 ani,cum ai zis dumnetea poate tarile vor evolua economic.

Tocmai ti-am zis,au 2 milioane sa zicem in stock.(sa zicem ca nu stiu cati au doamne iarta-ma.Ca nu zic oficial)

ca nu-s nebuni,dar mai zic odata sa intelegi mane,ei cumpara compani mici,dupa ce fac profit,mai cumpara si cumpara si ajung la alea MARI. Mai usor de atat nu pot.

Si ms de compliment dar fata de alte persoane nu-s inteligent.Ci doar informat pe un subiect.

P.S:Nici eu nu cred ca se poate intampla doarece "Oameni nu acepta Dominatori sau Dictactori".<-Nu mai tin minte cine o zis asta.

Cine stie ce Terms of Service aplica astia,ca fara o amenda nu puteti crea retele ... mai multe le trec prin cap la oameni cand este vorba de bani la mijloc.

Noah daca nu va place eu nu va mai sacai.Peace. :)

nu zicem ca nu ne place...mie nu mi se pare plauzibil :|

Posted

sapand la o fantana o dat peste o comoara si au bani :)))

nu cred k se va intampla asa ceva niciodata :) parerea mea k doar persoane care vor sa para interesante pe youtube si pe alte siteuri ...nimic altceva

Guest Iuachim
Posted

mda ... sincer nu cred k ar putea sa elimine internetul de la atatia utilizatori .. chiar daca l-ar elimina ar ramane retelele metropolitane si wan networks si vom avea pana la urma aces de ajuca in retea jocurile .. eu cred k prin aceste retele se poate forma un alt tip de internet .. nu poate sa ne interzica si sa avem retele .. sau marilor companii sa aiba reteaua conectata cu reteaua altor companii ... chiar nu ma ingrijoreaza acest topic

Ai zis " ...pana la urma aces de juca in retea jocurile " Mane dar ei va vor LUA SPEEDU-L te tot poti juca numa CU LAG!Eu ce tot zic.Noah si chiar daca ai viteza stabila.Nu vei putea accesa situr-i de exemplu YouTube sau Google.Marog Google e greu de "cucerit" de o companie ca VirginMedia.Si cu nume ciudat ca asta.Dar cica!! numa cica.YouTube o sa fie pe Abonament sau ce drq.Nu ca are fi ceva important.Da e ca un canal universal de internet(ma refer la YouTube).

Uitati-va la firmuletu-l acesta pls,ei va explica tot.Sunt francezi so don't laugh guys.

http://stopvirgin.movielol.org/

Multumesc.

Posted

What can I say , un exemplu si cred ca-l stii: Microsoft vrea sa cumpere Yahoo ! Aici intervine MySpace , AOL . Intrebare : De ce vrea sa cumpere Microsoft sa cumpere Yahoo ! ? N-are destui bani , nu-i ajunge atatea documente , afaceri etc.

Well AOL a fost in parteneriat cu Netscape ( primul browser din lume ) inaintea lui Internet Explorer .AOL vrea sa promoveze din nou Netscape ? sau ce ?

Microsoft a facut tot posibilu ca aceasta firme ( Netscape Navigator ) sa dispara ! Si vad ca pe unele siteuri a aparut din nou termenu de "use Netscape for good quality" . Astia virgin net sau cum le zice par a fi niste hippy dintr-aia :lol: save the world , save the net , save the bit ^_^ , sa fie oare o companie anti Microsoft ?

YouTube cu plata ,& Google nu.... pai fiule YouTube e un brand al Google deci e free ;) de unde ai tu informatia cu plata pe youtube ^_^

Posted

nu cred k se va intampla asa ceva niciodata :) parerea mea k doar persoane care vor sa para interesante pe youtube si pe alte siteuri ...nimic altceva

/agree

Speculatii...

Posted

Ai zis " ...pana la urma aces de juca in retea jocurile " Mane dar ei va vor LUA SPEEDU-L te tot poti juca numa CU LAG!Eu ce tot zic.Noah si chiar daca ai viteza stabila.Nu vei putea accesa situr-i de exemplu YouTube sau Google.Marog Google e greu de "cucerit" de o companie ca VirginMedia.Si cu nume ciudat ca asta.Dar cica!! numa cica.YouTube o sa fie pe Abonament sau ce drq.Nu ca are fi ceva important.Da e ca un canal universal de internet(ma refer la YouTube).

Uitati-va la firmuletu-l acesta pls,ei va explica tot.Sunt francezi so don't laugh guys.

http://stopvirgin.movielol.org/

Multumesc.

cine sa ia viteza ma sa te joci cu lag? :)) u chiar ai pus botu ? 8-| ...

fie cum zici u... eu nu cred asa ceva... adik lumea vrea sa creieze ceva sa dea inainte ...sa mareasca viteza la net ...si vin 3 de astia si zic pe youtube k eu o sa limiteze netu :-? 3 contra intreaga lume ... sa fim seriosi ...

Posted

Aia au facut filmu pt ce-i creduli...(slabi la minte)

Prietene ,nu crede tot ce vezi pe youtube... :tiphat:

de acord.

vii aici frumos aranjat cu sig / av anti virgin in dotare si ne bagi pe gat niste filmulete facute la misto de persoane ce sincer mie imi par dependente de droguri. sustii o cauza mareata, pacat ca stai prost cu ortografia.

Posted

@Iuachim, imi vine greu sa cred ceea ce povestesc acei tineri in filmuletul respectiv. E cam ciudata toata faza, ca fata care apare in acel filmulet are numa filmulete legate de sex in care isi evidentieaza pieptul ei de nota 10 :).

- De ce cred ca e prostie toata treaba? Daca intr-adevar Virgin ar avea astfel de intentii, ar trebui sa stie ca detinerea unei situatii de monopol de catre o firma privata este STRICT INTERZIS. Sa nu uitam de Microsoft, care a platit amenzi enorm de mari din cauza ca ajungea de multe ori in situatia de monopol ;).

- Din alt punct de vedere este imposibil ca o singura companie sa reuseasca sa cumpere toate companiile de pe lume care ofera servicii de internet...e cam utopic :).

Posted

Un om care isi pierde timpul cu prostii...Sincer imi pare rau de el :(

Se vede ca , crede in ce zice ...nu o zice ca noi pt posturi :> :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...