trojan_bv Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Au aparut subiectele aici....Bafta celor care dau Bac-ul anul acesta :beer:
The Wizard Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 io sunt unu din fericitii care dau bacu anu asta. super tare #-o ps: nu merge linku, s-a blocat serverul
trojan_bv Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 io sunt unu din fericitii care dau bacu anu asta. super tare #-o ps: nu merge linku, s-a blocat serverul si mie imi merge foarte greu...dar din cate am vazut pe acolo sunt destul de multe variante....norocul meu k am dat bacu anu trecut...oricum multa bafta...
TyreXel Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Stiam deja acest lucru, merci oricum :) Sa ma uit peste ele si apoi am sa-mi las o parere in leg cu dificultatea lor :)
Zym3r Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 nu vreau sa ma uit peste ele :-s ma gandesc cu groaza ca ajung la vara si n-am o treaba :D
Regenesis Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 na ce idi*ti . au facut subiectele la romana de tip 3-3-3 + 1 oficiu , adica eu fac un eseu de 5 pagini si imi iau maxim 3 puncte , si mai fac si unul de 15-20 randuri si iau si pe ala tot 3 pcte
Ahilosu Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 site-ul de la edu e cazut. gasiti subiectele de bac aici
Andrei_MG Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mie imi merge edu..da mai greu hmm cat despre subiecte ...la matematica nu e nimik nou parerea mea :)la romana cam naspa...subiect 2 si 3 au acelasi punctaj si la sub 2 15-20 randuri si la sub 3 2-3 pagini...nu e prea corect aici da in fine .... :) dac te descurci la comentat expresii de alea sa le argumentezi sunt 3 puncte moca ;) ....si la info ...tr sa mai invat putin si is usoare si alea :P bft tuturor celor care dau bac anul asta :D si mie :P
IoNutzZ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 io sunt unu din fericitii care dau bacu anu asta. super tare #-o ps: nu merge linku, s-a blocat serverul Norocosule - n`am inteles eu bine sau chiar sunt cate 300 de variante pentru fiecare subiect ? :unsure: Astia sunt tampiti la cap
iNm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Sfatul meu pt toti cei care dau BAC-ul , nu va stresati si sa va puneti pe invatat serios pt ca o sa ramaneti dezamagiti de cat de usor se poate copia ( si mai ales cand altul care nu o invatat nimic o sa ia nota mai mare ca voi ).
Burne Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Sfatul meu pt toti cei care dau BAC-ul , nu va stresati si sa va puneti pe invatat serios pt ca o sa ramaneti dezamagiti de cat de usor se poate copia ( si mai ales cand altul care nu o invatat nimic o sa ia nota mai mare ca voi ).say what ?nu stiu cand ai dat tu bacul ... cand am dat eu bacul era mai ceva ca la politie in sala si din clasa mea ne-am luat bacul vreo 8 oameni ... cu examenul de licenta ( la absolvirea facultatii ) a fost aceeasi poveste cei care ne-am vazut de treaba am luat si restu ....oricum bafta sa aveti si sa promovati toti
Ghiba Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mda.... si eu sunt printre acei fericiti care dau bacul anul acesta. Sunt curios daca a auzit cineva de Mediul Concurential, ca sa fiu al dracu de-l gasesc pe site si eu la asta dau bacu =)
ShadyMonto Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 o sa ramaneti dezamagiti de cat de usor se poate copia ( si mai ales cand altul care nu o invatat nimic o sa ia nota mai mare ca voi ).:right: Din pacate , money mare adevar graieste.Sfatul meu este sa puneti mana pe carte ca daca nu primeste comisia protocolu' va-ti dus pe apa sambetei + ca la orale nu va puteti baza decat pe cunostintele voastre.
Shuriken Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 bac afurisit sper sal iau :(,numa la romana cand ma gandesc cat am de invatat ..... .Si aici le puteti gasi http://www.bacalaureat2008.org/variante.php
menace Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bafta celor care dau bacul, punetiva pe invat si lasati PC-ul deoparte :right:
Luci Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Subiectele FINALE pentru BAC 2008 optimizate pentru printare le gasiti aici.Sper ca am fost de ajutor .
iLoveCalifornia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Mersi frumos :) am luat Matematica MT 2 :>
The Wizard Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 din biologia 11-12 s-a scos ecologia?nu m-am uitat pe subiecte, dar vad ca in nume nu mai apare ecologia...
TyreXel Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 La mate m2 sunt mai usoare subiectele cele noi... oricum apucasem sa fac toate cele 300 de variante.