jeki Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Va uitati la emisiunea lu Dan Capatos?, la una din editii a fost cu unu care cica citea mintea, cum zicea ca se numeste chestia aia? zicea k nu foloseste telepatia sau chestii de genu, zicea ca foloseste psihologia, cum se numeste chestia aia, pot sa invat si eu asa ceva? daca da, de unde? carti? internet .. etc etc .. spunetimi plsPS: dak va amintiti de emisiune, era faza aia cand a zis sa se gandeasca publicu la un nr de la 1 la 10 inafara de nr 3, si dupaia a zis k majoritatea sau gandit la nr 7 si chiar asa a si fost :D.
Razvan Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 lol ti-as zice daca as crede dar nu cred ca e posibil asa ceva.. cred ca toate alea sunt fake.. din punctul meu de vedere telepatia este un concept imaginar, si "vraijile" nu exista.. bine maikmea este psiholog si tocmai am intrebat-o si mi-a zis ca telepatia este ceva real ce tine de simturile receptorului si transmitatorului (eu nu cred asa ca nu comentez), "vrajile" is niste povesti si doar atat, si alt proces de a "citi ganduri" in afara de hipnoza nu exista.. si prin hipzona se citesc in mod indirect gandurile, adica il intrebi si il spune, nu poti afla ceva de la el fara sa-l intrebi..
jeki Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 dar serios, chiar a ghicit numaru, si au si trimis o gramada sms-uri ca si ei sau gandit la nr 7. dupaia a explicat ca numerele la care se gandesc cel mai mult oamenii sunt 3,5 si 7. dar cineva a trimis un sms si a spus ca cea ce face el se numeste "nu mai stiu cum a zis k se numeste si vreau sa aflu :D" si este folosita de masoni. vreau sa aflu cum se numeste si cum pot sa invat chestia aia.stiu ca se numea ceva cu neuro, srry pt doublepost
RAPTURE- Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Iti dai seama ca s-ar putea citi gandurile n-ai fi tu primul care sa incerci asta ... Probabil respectivul se baza doar pe niste probabilitati si studii ...
Luci Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 fake...Deci la auzul numerelor 10 si 3..creierul face o operatie simpla 10-3=7...in majoritatea cazurilor cand ai 2 numere...si te pune cnva sa te gandesti la un altul...faci ceva cu cele 2-3 nr care le ai :)
The Wizard Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...165834&st=0facusem eu un sondaj acum ceva timpdaca vrei sa inveti, desi ma indoiesc ca o sa intelegi ceva... cauta cold readinghttp://en.wikipedia.org/wiki/Cold_readingmai cauta si filme cu Derren Brown pe net. (Something Wicked This Way Comes, Messiah, etc.)
Lancelot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 poate exista oameni cu capacitate mai mare de perceptie..dar sa citeasca gandurile..deja cred ca se poate vb ss de autosugestie in cazurile astea
AnT!-s0c!aL Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 @The Wizard :derren brown pure effect il gasesti tradus ?