Jump to content
jeki

Who Knows

Recommended Posts

Posted

Va uitati la emisiunea lu Dan Capatos?, la una din editii a fost cu unu care cica citea mintea, cum zicea ca se numeste chestia aia? zicea k nu foloseste telepatia sau chestii de genu, zicea ca foloseste psihologia, cum se numeste chestia aia, pot sa invat si eu asa ceva? daca da, de unde? carti? internet .. etc etc .. spunetimi pls

PS: dak va amintiti de emisiune, era faza aia cand a zis sa se gandeasca publicu la un nr de la 1 la 10 inafara de nr 3, si dupaia a zis k majoritatea sau gandit la nr 7 si chiar asa a si fost :D.

Posted

lol ti-as zice daca as crede dar nu cred ca e posibil asa ceva.. cred ca toate alea sunt fake.. din punctul meu de vedere telepatia este un concept imaginar, si "vraijile" nu exista.. bine maikmea este psiholog si tocmai am intrebat-o si mi-a zis ca telepatia este ceva real ce tine de simturile receptorului si transmitatorului (eu nu cred asa ca nu comentez), "vrajile" is niste povesti si doar atat, si alt proces de a "citi ganduri" in afara de hipnoza nu exista.. si prin hipzona se citesc in mod indirect gandurile, adica il intrebi si il spune, nu poti afla ceva de la el fara sa-l intrebi..

Posted

dar serios, chiar a ghicit numaru, si au si trimis o gramada sms-uri ca si ei sau gandit la nr 7. dupaia a explicat ca numerele la care se gandesc cel mai mult oamenii sunt 3,5 si 7. dar cineva a trimis un sms si a spus ca cea ce face el se numeste "nu mai stiu cum a zis k se numeste si vreau sa aflu :D" si este folosita de masoni. vreau sa aflu cum se numeste si cum pot sa invat chestia aia.

stiu ca se numea ceva cu neuro, srry pt doublepost

Posted

Iti dai seama ca s-ar putea citi gandurile n-ai fi tu primul care sa incerci asta ...

Probabil respectivul se baza doar pe niste probabilitati si studii ...

Posted

fake...

Deci la auzul numerelor 10 si 3..creierul face o operatie simpla 10-3=7...in majoritatea cazurilor cand ai 2 numere...si te pune cnva sa te gandesti la un altul...faci ceva cu cele 2-3 nr care le ai :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...