Jump to content
Guest SoupNazi

Intrebari pt un interviu

Recommended Posts

Guest SoupNazi
Posted

Marti am interviu pt un job ca beta tester. Cam ce intrebari ar putea veni la un asemeanea interviu?

Ca sa te desdcurci bine la un interviu trebe sa te pregatesti.

Asa ca dak ati participat va rog sa ma ajutati.

Posted

Marti am interviu pt un job ca beta tester. Cam ce intrebari ar putea veni la un asemeanea interviu?

Ca sa te desdcurci bine la un interviu trebe sa te pregatesti.

Asa ca dak ati participat va rog sa ma ajutati.

Nu stiu acum exact ce te-ar putea intreba pentru acea pozitie, dar pot sa-ti spun cateva din intrebarile uzuale intr-un interviu:

Unde te vezi peste cativa ani?

De ce te consideri mai potrivit pentru acel post?

Care sunt planurile tale de viitor?

Care sunt calitatile/defectele tale?

La ce te astepti din partea firmei in cazul in care esti angajat?

Ce experienta ai?

Esti o persoana sociabila?

Esti un "team-player"?

Unii m-au intrebat chiar cum am aplanat conflicte intre oameni. Practic iti vor pune niste intrebari pentru a-si face o parere despre tine ca persoana, despre comportamentul tau. In general nu e bine sa te dai mare, nici o companie nu-si doreste un om care are impresia ca le stie pe toate (chiar daca le stie ;) ) dar totodata nu trebuie nici sa lasi impresia unuia care nu e in stare sa-si impuna punctul de vedere, daca acesta este corect.

Pe langa aceste intrebari (sau altele de aceeasi natura) vor fi si anumite intrebari tehnice, legate de viitorul job, de exemplu, daca trebuie sa ai ceva cunostinte de programare, vor pune niste intrebari din programare, cat de grele sunt depinde de nivelul cerut. In orice caz, bafta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...