Jump to content
k3nt

lupte,kickbox si altele oradea

Recommended Posts

Posted

ms pentru post stiam ca la sporiva te referi dar din cate stiu nu este de genul acesta numai judo si karate parca

eu am refeream la o sala cum sunt genul celor de forta privata sau ceva de genul altceva?

Posted

stiam ca la sporiva te referi dar din cate stiu nu este de genul acesta numai judo si karate parca

eu am refeream la o sala cum sunt genul celor de forta privata sau ceva de genul altceva?

Te inseli se practica multe sporturi de contact la sportiva inafara de judo, karate.

Lupte greco-romane, libere etc..nu strica daca te interesezi acolo :)

Posted

aa da scuza-ma am uitat chiar de la mine din clasa un coleg a vrut sa practice lupte greco-romane ,a venit domu` instructor de acolo de la lupte greco-romane la noi la scoala si a prezentat si chiar pe mine m-a pus dirigintele sa caut destre aceste lupte daca sunt sport olimpic dar am uitat :D

alte locuri mai stie careva?

Posted

eu am facut putin timp kickboxing si apoi lupte greco-romane.. pana la urma dintre astea 2 am ales tenisul =)).. kickboxingul e calumea dar eu am probleme cu tibia, iar la lupte greco-romane eu iti recomand sa te duci doar in caz de vrei sa-ti rupi oasele.. gl

Posted

nu am facut in oradea.. ci in galati.. era doar un sfat sa nu te apuci de asa ceva (mai ales daca ai anumite probleme).. am un coleg care a venit din oradea si am sa-l intreb luni daca stie ceva.. cu mai mult nu te pot ajuta..

Posted

la lupte greco-romane eu iti recomand sa te duci doar in caz de vrei sa-ti rupi oasele.. gl

:rofl1: ai fost un pic comic la faza asta, chiar asa de dure sunt luptele ? :))

Posted

am mentionat ca daca ma orind cum am fi normal de rapid si cum ar vrea el

la tine cum a fost? te`ai prins repede?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...