Jump to content
Joop

Cablelink Trafic nu mai merge

Recommended Posts

Posted

salut... am luat acum cateva saptamani de pe linkmania Cablelink Trafic sa-mi monitorizez traficul fara sa-mi mai bat capul cu site-u de la rds... dar de cateva zile nu mi se mai conecteaza la server... pot sa spun ca am luat amandoua variantele pe care le-am gasit aici si nu merge nici unu... de ce? :?:

Guest iulianradu2003
Posted

Am incercat ambele variante (si cu program si direct pe site). Pe site imi spune ca nu am facut deloc trafic (am cablelink de cateva zile), iar programul imi spune ca am trafic 2MB. Eu am tot facut trafic si download de pe situri din afara, dar de modificat nu se modifica deloc. Este posibil sa aiba probleme cu situl? Cine stie? Nici macar cei de la RDS cu care am vorbit la telefon (cei ce la relatii cu publicul) :>

Guest mntiti
Posted

iuliane tata.. esti un fericit.. de ce oare nu mi se intimpla si mie acelasi lucru?? ca numai pe siteuri de afara as sta :>

Posted

Am incercat ambele variante (si cu program si direct pe site). Pe site imi spune ca nu am facut deloc trafic (am cablelink de cateva zile), iar programul imi spune ca am trafic 2MB. Eu am tot facut trafic si download de pe situri din afara, dar de modificat nu se modifica deloc. Este posibil sa aiba probleme cu situl? Cine stie? Nici macar cei de la RDS cu care am vorbit la telefon (cei ce la relatii cu publicul) :>

Probabil nu ti-au activat contul de la admin.rdslink.ro. Insa rest assured, traficul efectuat iti va fi contorizat, eventually. Stii cum se spune ... " Consumul excesiv de banda dauneaza grav buzunarului " :)

Guest iulianradu2003
Posted

Eu am parola si user care functioneaza (adica ma pot loga fara probleme) pe admin.rdslink.ro. In conditiile astea nu ar fi trebuit sa mearga totul struna? Sa-mi pot vedea traficul? Sau mai trebuie si altceva activat de ei? (Poate au plecat in weekend ceva mai devreme) :shock:

Posted

Eu am parola si user care functioneaza (adica ma pot loga fara probleme) pe admin.rdslink.ro. In conditiile astea nu ar fi trebuit sa mearga totul struna? Sa-mi pot vedea traficul? Sau mai trebuie si altceva activat de ei? (Poate au plecat in weekend ceva mai devreme) :shock:

Orice ar fi, eu iti recomand sa nu sari calul cu download-ul, mai ales daca ai abonament de 9 $.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...