Jump to content
Luci

Nicoleta Luciu se inmulteste si doreste sa fie de cel putin 10 ori mai multa

Recommended Posts

Posted

Imagine IPBGravida si in telenovela si in realitate Cunoscuta vedeta a postului realitatea tv a aflat luna trecuta, in urma unei ecografii ca este insarcinata. Sex-simbolul din Romania a facut un control la clinica Medlife din Bucuresti unde i s-a confirmat sarcina de 3 luni.

Pe 18 martie, Ziarul Libertatea este cel care a publicat aceasta stire in exclusivitate si ne asigura de credibilitatea acestei vesti: "Nicoleta a venit la cabinet insotita de mai multe prietene care au asteptat-o la usa ginecologului, cu sufletul la gura. Dupa minute bune de investigatii Nicoleta a iesit in mana cu o ecografie care-i certifica ceea ce presupunea deja, si anume ca e insarcinata."

Ne bucuram sa aflam ca Nicoleta Luciu este foarte incantata de aceasta veste, nu numai pentru ca a declarat ca vrea sa aiba cel putin 10 copii, ci si pentru ca acum poate sa o interpreteze mult mai bine pe Roza, personajul din telenovela "Inima de tigan". O felicitam si abia asteptam lansarea episodului "Cele 11 roze".

Sursa:ziare.ro

Damn...10 copii... :blink:

Posted

"Viata Nicoletei Luciu e mai tare decat orice telenovela in care joaca. Vedeta postului Acasa TV a aflat recent ca e insarcinata in trei luni si jumatate, insa nu s-a putut bucura de veste pentru ca iubitul ei, Zsolt Csergo, nu-si doreste copilul." sursa : LIBERTATEA

naspa

Posted

"Viata Nicoletei Luciu e mai tare decat orice telenovela in care joaca. Vedeta postului Acasa TV a aflat recent ca e insarcinata in trei luni si jumatate, insa nu s-a putut bucura de veste pentru ca iubitul ei, Zsolt Csergo, nu-si doreste copilul." sursa : LIBERTATEA

naspa

Nasol .. da' cred ca este vrajeala ...

Na bravo ei ... daca si.l si doreste ...

Si era o faza ca la femei dupa nastere le cresc O O :>

Posted

La ea ce sa mai creasca ? :lol:

Daca prietenul ei nu doreste un copil, bine poate il inteleg are un corp frumos Nicoleta, cred ca o sa se desparta, pacat.

Nu cred ca e vrajeala.

Posted

Nasol .. da' cred ca este vrajeala ...

Na bravo ei ... daca si.l si doreste ...

Si era o faza ca la femei dupa nastere le cresc O O :>

NU ce sa-i mai creasca :)) ci ...unde sa-i mai creasca ca sunt deja imense O O -le :))

Posted

Felicitari ei ca a primit ceea ce si-a dorit! Sa speram ca va fi si o mama buna. :)

naspa

Naspa pe naiba. Daca nu vrea copilul, Csergo poate sa se duca in ***** masii! Ce fel de barbat esti daca nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriul copil?

Posted

Naspa pe naiba. Daca nu vrea copilul, Csergo poate sa se duca in ***** masii! Ce fel de barbat esti daca nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriul copil?

un barbat care e combinat cu o femeie doar pentru sex, femeia fiind interesata de bani. eu cred ca ea vrea doar sa se asigure ca tipul nu pleaca nicaieri, de aici rezultand sarcina. e un fel de simbioza...

Posted

"Libertatea: Cum ai primit vestea ca vei deveni tata?

Zsolt Csergo: M-am bucurat foarte mult. Sunt foarte fericit ca voi avea un copil, pentru ca am 34 de ani si era timpul pentru acest lucru. E adevarat, am avut niste discutii cu Nicoleta si i-am spus sa se gandeasca bine la ceea ce face mai departe, insa nu i-am cerut sa faca avort." sursa : LIBERTATEA

Astia ar spune orice ca sa mai apara in ziar :) ..ce oameni...

Posted

Nicoleta Luciu are o varsta. Chiar credeti ca nu se stie proteja impotriva unei sarcini? mai ales la cat de importanta e cariera ei? In afara de asta credeti ca statea 3 luni fara sa isi dea seama ca are "prajiturica in cuptor"? =))

eu cred ca ori e gresita stirea, ori copilul ala a fost planuit (cel putin de ea :-" )

Posted

eu cred ca nu are nicio importanta stirea asta.. dar fie.. asa cum a zis si serenity sigur copilul a fost planuit cel putin de ea (e vorba de ciclu in primul rand).. si dudul ala credeti ca era chiar asa de dumb incat sa zica faptul ca vrea ca ea sa avorteze? sa fim seriosi..

oricum eu mereu m-am gandit la un lucru legat de "vedetele goale".. cand copilul o sa le intrebe despre cariera lor ce or sa zica? "eu am fost o *****"? mi-ar fi rusine.. sincer..

Posted

Nicoleta Luciu are o varsta. Chiar credeti ca nu se stie proteja impotriva unei sarcini? mai ales la cat de importanta e cariera ei? In afara de asta credeti ca statea 3 luni fara sa isi dea seama ca are "prajiturica in cuptor"? =))

eu cred ca ori e gresita stirea, ori copilul ala a fost planuit (cel putin de ea :-" )

Exact, insarcinata de 3 luni si nu si-a dat seama? Ori e proasta de bubuie (nu-i exclus totusi) ori e vorba de goana dupa publicitate (aparitii in ziare&stuff).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...