Jump to content
[Leonard]

Masezele indoneziene isi pun lacat pe pantaloni in timpul serviciului

Recommended Posts

Posted

Ma, da' vad ca multi au impresia ca toate femeile sunt curve... Sari cu banu' si data, e a ta. Si BTW, de ce nu ar exista un salon de masaj decent, nu bordel sub acoperire? E chiar atat de absurd?

Posted

Perversi tare indonezieni care se duc pentru sex la un salon de masaj :D

:)) numai ei?

Chiar cred ca lacatul acela o sa aibe un real succes ... :-j

e doar de fatada

Ma, da' vad ca multi au impresia ca toate femeile sunt curve... Sari cu banu' si data, e a ta. Si BTW, de ce nu ar exista un salon de masaj decent, nu bordel sub acoperire? E chiar atat de absurd?

nu e absurd, dar tentatia banului castigat usor este foarte mare!!

Posted

:-j

O idee mai sarita de pe fix =))

Cine vrea poate sa aibe ceea ce isi doreste ,totul isi are un pret fie cat de mic ori cat de mare .

Lacatele iauzi si tu =))=))=))

Posted

:)) numai ei?

e doar de fatada

nu e absurd, dar tentatia banului castigat usor este foarte mare!!

Pai si asta le face automat pe maseuze prostituate?

Voi chiar credeti ca automat o maseuza e prostituata?

Posted

Pai si asta le face automat pe maseuze prostituate?

Voi chiar credeti ca automat o maseuza e prostituata?

din moment ce a fost nevoie de lacat care sa atentioneze atat clientii, cat si maseuzele ca sexul nu e inclus, presupun ca da. cel putin acolo...

nu poti spune ca nu-ti convine si tie.

Posted

din moment ce a fost nevoie de lacat care sa atentioneze atat clientii, cat si maseuzele ca sexul nu e inclus, presupun ca da. cel putin acolo...

nu poti spune ca nu-ti convine si tie.

Pai un client infierbantat, cand il maseaza o femeie, ii vin idei. Si tocmai pentru ca nu-s prostituate, le pune lacat pe haine. Sa inteleaga clientul. Ca daca chiar e prostituata, lacat sau nu, nu mai conteaza. Iar mie n-are de ce sa-mi convina sau nu, nu am fost niciodata la masaj. Sau la prostituate. Niciodata nu platesc pentru ceva ce pot obtine pe gratis si nu cu taxare la ora ;)

Posted

ai zis-o...le pune lacat ca NU sunt prostituate? :))

eu cred ca toate erau, ca daca nu erau, clientii nu le-o mai trageau. si daca nu le-o mai trageau, nu mai apareau lacatele, ca nu erau prostituate.

le:

doamne ce bine suna :))

pune ca sig :))

Posted

ai zis-o...le pune lacat ca NU sunt prostituate? :))

eu cred ca toate erau, ca daca nu erau, clientii nu le-o mai trageau. si daca nu le-o mai trageau, nu mai apareau lacatele, ca nu erau prostituate.

:wub: :rofl1:

doamne ce bine suna :))

Din moment ce le-au pus lacate inseamna ca a fost ceva pacolo, sau poate masezele s-au plans patronului ca li se fac avansuri sexuale si sa gasit aceasta metoda ...

Posted

Cel mai bine ar fi sa mearga unul din noi acolo si sa vada cum sta treaba,iar cand se intoarce in tara sa ne spuna si noua :> daca a gasit cheita de la acel lacatel :D .

Posted

mie mi se pare cam banal ptr ca daca o maseoza ar vrea sa faca sex ar accepta iar daca nu ar refuza chiar daca nu are lacat la pantaloni..asa k...fiecare dupa cum vrea sa castige.. :P

le: eu zic k de geaba lea pus lacate k daca vrea sa faca sex isi da jos lacatu ala..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...