Jump to content
[Leonard]

Masezele indoneziene isi pun lacat pe pantaloni in timpul serviciului

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Proprietarii saloanelor de masaj dintr-un oraş indonezian le-au cerut angajatelor să îşi pună lacăte pe bluze şi pantaloni, pentru a indica în mod clar că sexul nu este în ofertă. Un oficial din partea Guvernului a protestat faţă de această măsură. Meutia Swasono a declarat pentru cotidianul Jakarta Post, joi, că folosirea unor lacăte nu este o soluţie potrivită pentru a preveni prostituţia, fiind o insultă la adresa femeilor.

Cel puţin un salon din oraşul turistic Batu, de pe insula Java, le-a cerut masezelor să îşi pună lacăt pe bluze sau pantaloni, pentru a trage un semnal de alarmă că prostituţia nu este tolerată. Alte saloane din oraş au copiat exemplul, după ce oficialii locali au sugerat, la o şedinţă recentă cu proprietarii locaţiilor, că aceasta este o idee bună.

Angajatele s-au conformat şi în ultimele zile şi-au prins lăcăţele de fermoarul pantalonilor sau a uniformelor de lucru.

sursa: antena3.ro

Posted

Doamne numai ca idee e demential :rofl1:

Dar da, orice cheita are lacatel, si pt ca acel lacatel sa se deschida, se da un ban in plus ;))

Posted

Sa nu uitam ..economia Indoneziei se bazeaza foarte mult pe industria sexului...deci nu cred ca vor sa arunce tara intr-o criza grava...jos lacatelele

wtf Lance, tu confunzi Indonezia cu Thailanda ... populatia Indonesiei e majoritar islamica, Indonesia are cea mai numeroasa populatie islamica grupata intr-un singur stat din lume :P

Ideea e ca e mai simplu sa constientizezi clientul inainte de a intra ca in acest salon de masaj se ofera doar masaj decat sa calmezi ulterior un client in calduri.

Aici e vorba de un simbol, nu ca nu s-ar putea rezolva problema lacatelului.

Posted

wtf Lance, tu confunzi Indonezia cu Thailanda ... populatia Indonesiei e majoritar islamica, Indonesia are cea mai numeroasa populatie islamica grupata intr-un singur stat din lume :P

Ideea e ca e mai simplu sa constientizezi clientul inainte de a intra ca in acest salon de masaj se ofera doar masaj decat sa calmezi ulterior un client in calduri.

eu cred ca si Indonezia si Thailanda sunt printre primele la oferta de sex ptr turistii obsedati din toata lumea :) de parca faptul ca sunt populatie islamica ii face mai sfinti >:)

Posted

eu cred ca si Indonezia si Thailanda sunt printre primele la oferta de sex ptr turistii obsedati din toata lumea :) de parca faptul ca sunt populatie islamica ii face mai sfinti >:)

Lance, economia Indonesiei se bazeaza pe petrol, e membra OPEC :D. Agricultura e si ea in floare, cel putin ca numar de persoane implicat. O fi si turism sexual pe la ei, dar de aici pana a spune ca economia lor se bazeaza foarte mult pe asta e cale foooarte lunga :P

Posted

Lancelot, subscriu si eu la ceea ce spune Beethoven, Thailanda e renumita drept o destinatie pentru turismul sexual, cat priveste Indonezia, poate fi privita ca destinatie pentru turisti infierbantati in aceeasi masura in care poate fi considerata si Romania... ca sunt (erau?) destui italieni si germani veniti cu "afaceri" in Romania...

Posted

si maine o sa-si puna lacat la gura, nu ?! :blink: :lol:

da =))

Chiar e tampita idea ... daca "romanca" vrea vrea daca nu nu :blink:

Posted

Asa e,e ceva simbolic, ca doar nah, nimeni n-ar incerca... :)) sau nimeni n-ar forta-o...unde e cheia ca te omor #-o

Guest Gunnar20
Posted

eu zic ca e un mod de a atrage mai multi clienti :>

Posted

Off : Cand mergem acolo? :D

On : Exista si exceptii...daca vine bulibasha si ii ofera niste bani...adio lacatel :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...