Jump to content
Luci

Barcelona il da afara pe Ronaldinho

Recommended Posts

Clubul catalan l-a anunţat pe Ronaldinho, prin intermediul agentului său, că nu mai contează pe el şi poate să-şi caute altă echipă, a anunţat astăzi cotidianul Sport, preluat de AFP.

Potrivit sursei citate, Roberto de Assis, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, "face totul pentru care fotbalistul să ajungă în Italia sau Anglia, mai ales că jucătorul ar dori să meargă la AC Milan dacă trebuie să plece de la FC Barcelona".

Mai mult, preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a confirmat, sâmbătă, interesul pentru Balonul de Aur 2005, spunând că gruparea lombardă va încerca să achiziţioneze vedeta braziliană.

Potrivit Sport, lui Roberto de Assis i-ar plăcea să încheie transferul în 15 zile, însă "Barca a anunţat că astfel de lucruri trebuie făcute în linişte şi nu rapid, astfel că transferul lui Ronaldinho va dura mai mult".

Sursa :ziare.ro

Link to comment

asta nu suport eu la multe echipe.

au jucatori ff buni,prind un sezon de il lauda toti,apoi prinde un sezon putin mai slab si repede : afara...da-l afara ca e praf :-j

trebuie sustinut si sa revina la forma pe care o avea anul trecut... :)

Link to comment

Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat.

+1

oricum mie personal nu mi-a placut niciodata.. imi placea mai mult henry pe vremea cand juca la arsenal.. ma rog au fost perioade asa: anelka, pires si parlour, henry (cand jucau pe la arsenal).. acum van persie, hleb si fabregas.. oricum ronaldinho nu mi s-a parut niciodata atat de "genial"..

Link to comment

Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat

word!

Daca se duce la Milan si revine la forma lui cea mai buna atunci chiar va fi greu sa opresi Milan-ul.

Pacat insa pt Barcelona, si-au vazut alte mici "talente" create si acuma l-au vazut pe Ronaldinho intro forma mai slaba si...

Orice jucator mai are si vremuri mai grele si pase mai proaste, dar nu trebuie alungat la prima greseala.

Link to comment

Vezi ca Ronaldinho cam are 2 ani de cand nu se mai misca, si nu se mai opreste din etalat aerele de vedeta...Oricum nu sa sta Barca in Ronaldinho...Sunt destui, si tineri pe desupra cu tot viitorul in fata (vezi Giovani Dos Santos, Bojan Krkic, Messi) Plus ca il au in vederi pe Daniel Alves de la FC Sevilla

Si ca sa fiu putin rau...Luati exemplul dat de SilenR cu Henry care de cand a ajuns la FC Barcelona s-a cam taiat. Una e sa fii intr-o echipa precum Arsenalul si sa beneficiezi de serviciile unui Bergkamp si Pires si una e la Barcelona, unde fotbalul spectacol e la el acasa, si unde cam trebuie sa iti faci ocaziile singur.

Deci, in concluzie,daca a intrat intr-un con de umbra, cam greu sa iasa din el, si mai ales la Milan, unde echipa trebuie inlocuita aproape cu totul.

Link to comment

pai va dati seama ce atac la milan:

-ronaldinho

-pato

-kaka

-gilardinho

cine ii mai opreste pe astia 4? 22.gif

AAA...Cine e mai bun ca Inzaghi in careu , aaa? aud ? :))

De mult se vorbea in Italia, ca Ronaldinho va ajunge la Ac Milan.Daca va ajunge la Milan , vom vedea o echipa fantastica sezonu viitor :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...