Luci Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Clubul catalan l-a anunţat pe Ronaldinho, prin intermediul agentului său, că nu mai contează pe el şi poate să-şi caute altă echipă, a anunţat astăzi cotidianul Sport, preluat de AFP.Potrivit sursei citate, Roberto de Assis, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, "face totul pentru care fotbalistul să ajungă în Italia sau Anglia, mai ales că jucătorul ar dori să meargă la AC Milan dacă trebuie să plece de la FC Barcelona".Mai mult, preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a confirmat, sâmbătă, interesul pentru Balonul de Aur 2005, spunând că gruparea lombardă va încerca să achiziţioneze vedeta braziliană.Potrivit Sport, lui Roberto de Assis i-ar plăcea să încheie transferul în 15 zile, însă "Barca a anunţat că astfel de lucruri trebuie făcute în linişte şi nu rapid, astfel că transferul lui Ronaldinho va dura mai mult".Sursa :ziare.ro
Luci Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 dA...dAR el este intr-o mica scadere de forma...parerea mea ca ar trebui sa urmeze modelul "MuTu "...sa se duca la o echipa mai mica si sa-si de din nou drumul la joc :tiphat:
nimik Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 asta nu suport eu la multe echipe.au jucatori ff buni,prind un sezon de il lauda toti,apoi prinde un sezon putin mai slab si repede : afara...da-l afara ca e praf :-jtrebuie sustinut si sa revina la forma pe care o avea anul trecut... :)
Luci Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 la banii pe care ii investesc...nu pot sa pastreze un jucator care nu joaca la standardul stabilit de catre antrenor ;)
iNm Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat.
Razvan Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat.+1oricum mie personal nu mi-a placut niciodata.. imi placea mai mult henry pe vremea cand juca la arsenal.. ma rog au fost perioade asa: anelka, pires si parlour, henry (cand jucau pe la arsenal).. acum van persie, hleb si fabregas.. oricum ronaldinho nu mi s-a parut niciodata atat de "genial"..
BomB777 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacratword!Daca se duce la Milan si revine la forma lui cea mai buna atunci chiar va fi greu sa opresi Milan-ul.Pacat insa pt Barcelona, si-au vazut alte mici "talente" create si acuma l-au vazut pe Ronaldinho intro forma mai slaba si...Orice jucator mai are si vremuri mai grele si pase mai proaste, dar nu trebuie alungat la prima greseala.
Domino628 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 pai va dati seama ce atac la milan: -ronaldinho -pato -kaka -gilardinho cine ii mai opreste pe astia 4?
blade2y Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Vezi ca Ronaldinho cam are 2 ani de cand nu se mai misca, si nu se mai opreste din etalat aerele de vedeta...Oricum nu sa sta Barca in Ronaldinho...Sunt destui, si tineri pe desupra cu tot viitorul in fata (vezi Giovani Dos Santos, Bojan Krkic, Messi) Plus ca il au in vederi pe Daniel Alves de la FC SevillaSi ca sa fiu putin rau...Luati exemplul dat de SilenR cu Henry care de cand a ajuns la FC Barcelona s-a cam taiat. Una e sa fii intr-o echipa precum Arsenalul si sa beneficiezi de serviciile unui Bergkamp si Pires si una e la Barcelona, unde fotbalul spectacol e la el acasa, si unde cam trebuie sa iti faci ocaziile singur.Deci, in concluzie,daca a intrat intr-un con de umbra, cam greu sa iasa din el, si mai ales la Milan, unde echipa trebuie inlocuita aproape cu totul.
Lancelot Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fotbalul e o industrie. Cluburile sunt ca niste mari fabrici..cand un model nu mai da randament il scoti pe linie moarta..cam la asta se reduce tot
Mysterio Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cred ca majoritatea cluburilor o sa`l doreasca .. acum sa vedem ce alege :)LE: poate ajunge la LIVERPOOL :wub: :wub:
MiTzA- Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pai va dati seama ce atac la milan:-ronaldinho -pato -kaka -gilardinho cine ii mai opreste pe astia 4? 22.gif AAA...Cine e mai bun ca Inzaghi in careu , aaa? aud ? De mult se vorbea in Italia, ca Ronaldinho va ajunge la Ac Milan.Daca va ajunge la Milan , vom vedea o echipa fantastica sezonu viitor :D
Kinky #2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 da da ..de la stanga la dreapta .. Tiesto, Ronaldinho, Tommie
spriTewus Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pacat ca pleaca de la Barca :(. Insa daca merge la Milan ar fi foarte bine pentru el. Sa joace alaturi de Kaka si Pato :>.
KooX Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Daca tot o sa plece de la Barca poate ajunge in cele din urma la Real
Fury Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 stirea asta trebuia postata la sport dupa parerea mea e o aberatie , no sa plece de la barca pentru ca deja are un palmares prea mare akolo si fanii il iubesc prea mult :tiphat:
[Creator] Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat+1 word...asa se va intampla 99%
Einstein Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 sa il dea afaradar campionatul spaniol i se potriveste cel mai bine lu ronaldinho
[IlluSioN] Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nu stiu de ce presimt ca se vor zgaria pe fata cei de la Barcelona cand Ronaldinho va revenii la forma care l-a consacrat.exact ...dar nu prea da sa miste :)
bogdy_m12 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dupa parerea mea fac o mare prostie k il dau afara..ronaldinho e un jucator foarte bun (a fost cel mai bun din lume in 2005 cred) :P dar nah..nu ma bag eu in echipa barcelonei..sincer nu prea sunt microbist